כמה דברים.........

revitalk

New member
כמה דברים.........

קודם כל מזל טוב לקורס חובשים נמרוד וקורס חובשות נגה על התולעת(היה לנו טכס שווה!!!!!!!) , דבר שני אני חייבת לדעת למה לעזעזל שולחים אותי למקרפ"ר שאפילו אין שם מרפאה, ומה אני יעשה שם כחובשת אם כל האנשים שם הם גם ככה ק"רפים???????

תכיני להם קפה :)

סתם .. אין לי מושג. באמת היה טקס שווה ... חבל שאתן לא יודעות להגיד "אני נשבעת" כמו שצריך ... ואתן לא צריכות להקרע מצחוק אחרי כל מילה שהרס"ר אומר :) שהחזרות היו רק לנו אז הוא כל הזמן צעק .. שאתן מצטרפות לחזרות אז החזרות הופכות להיות מופע סטנדאפ ... חרמן הרס"ר הזה .. במיוחד נמרוד :))

hoggy

New member
היי רויטל

זאת סיון! הרבה מזל טוב והגיע הזמן! גם אני הגעתי למקרפ"ר (בתל השומר?) משם הגעתי לחר"פ - זה רק סיפוח זמני

hoggy

New member
רויטל עוד משהו!

אם זה באמת מקרפ"ר בתל השומר תוכלי לומר לי אם נשלחו לשם איתך עוד בנות ואם מישהי מהן נשלחה לחר"פ חיפה או בכללי אם מישהי מהן חיפאית - חשוב מאוד

לישי

New member
סחטיין על התולעת..

רויטלוש´ אני רוצה לאחל לך המון המון בהצלחה
אני זוכרת שקצת יותר משנה וחצי גם אני קיבלתי לי תולעת משל עצמי.. והיום אני כבר אחראית מרפאה בקבע.. הזמן טס שנהנים.. וגם כשלא..
אל תתני לשיבוץ לדכא אותך,אחותי,..תמיד אפשר לעבור למקום אחר.. (טופס 55) ב-
לישי..

revitalk

New member
אוףףף...........

גלעד, אנחנו יודעות להגיד אני נשבעת כמו שצריך מסתבר שאתם אלה שנשבעים כמו קורס סייעות שיניים, אגב, הרס"ר ממש לא צעק עלינו באף חזרה הוא אפילו די צחק איתנו ברובן...לאן שיבצו אותך????? סיוון, אני מגיעה עם עוד מישהיא למקרפ"ר והיא מרחובות אבל היא עברה את המבדקים רק בגלל שאין הקצאות לענף חובשים שולחים אותה לשם... יש לי סיכוי להגיע מהמקרפ"ר למז"י?????? לישי, תודה על העידוד אבל ממש רציתי בסיס סגור רחוק מהבית - מז"י איזה גדוד או משהו וזה ממש מבאס שלא קיבלתי.....כי ממש לא מתאים לי להיות בלשכ"גים שנה ותשע ולעשות כלום......

טרנט

New member
מזל טוב לכם...

ראיתי את הטקס... היה נחמד. אפילו השתתפתי בה"ת שלכן... הייתי ההוא עם המעיים בחוץ. למרות שהסגל שלנו הוא הסגל הכי חרא בבה"ד, אני בכל זאת נהנה שם... זה עדיף מהגדודים. קורס אחיקם כבוד! (פחחח... כן בטח. לא סובל את המפקד הבן זונה הזה. נתן לי שבת השבוע כשבשבת היום הולדת שלי. אז הוצאתי גימלים :)

revitalk

New member
מה???? יש לכם מפקד מצויין

המפקד שלכם כזה כלי... אני לא יודעת מי המפקדים האישיים שלכם אבל יש לכם מפקד קורס ממש אחלה... אגב, מתי אתם מסיימים?.

טרנט

New member
ממש מפקד כלי...

הוא הסג"ם הכי מטומטם שראיתי. כל הקורס שונא אותו. אבל לא משנה... אנחנו מסיימים ב7.3 (לפי התאריכים על המטענים
)

EladochE

New member
קורס אחיקם כבוד ? :)

הרשה לי לצטט את המפקד שלי ? "חבר´ה ... הגיע עכשיו קורס חדש ... קורס של עבריינים .. אני מזהיר אותכם .. תשמרו על הציוד שלכם" מתחת יש קורס של הנדסה קרבית .. ולמעלה קורס של מג"ב ... מה אפשר לבקש בשביל שירות מסוכן יותר ? :) ד"א .. כל הזין בלהיות נפג"ם של קורס שמסיים :) ריחמנו עליכם. ורויטל .. אני עדיין לא יודע איפה אני אהיה .. רק מחר אני אדע .. או שאני חוזר לגדוד או שאני הולך לשיבטה. ושואמרים לכן "שמאלה פנה" לא צריך להתרגש :)

revitalk

New member
תגיד תודה, לפחות אתה במז"י

אותי דפקו במקרפ"ר בתל - השומר, אפילו אין שם מרפאה, אני אהיה פקידה!!!!!!!!!!!! אני לא מבינה איזה קצינת מיון מטומטמת מה קשה להבין ב מז"י, סגור, רחוק. אוף, אני ממש לא מעוניינת להיות בחר"פים וכאלה.. .. איזה מפקד קורס נחשב לטוב בבה"ד????????.

revitalk

New member
נגה מקסימה

הקורס הבא שהיא תפתח יהיה קורס חובשים קרביים, ליעוז מטורף עדיף כבר נמרוד..הבנתי שדותן, יאיר, גיא ואחיקם טובים...

פרוך

New member
ארנון ינקניק

בכלל על מה קיבלת שבת ? עוד פעם אחת שאני ישמור במקומך אני לא יודע מה אני יעשה לך ואכן ק.ק.אחיקם כבוד פלחו"ד עטייה

טוויטי

New member
רויטל היקרה

היי לך רויטל! קודם כל מזל טוב לרגל סיום הקורס שלך. וברוכה הבאה למפקדת קצין רפואה ראשי.אני משרתת שם כפקידה.אבל לגבי חובשים אני יודעת שהם משובצים בשני ענפים.בענף מידע ומחשוב שזה ענף שמתעסק במחשבים ולפי ידיעתי החובשים בענף נוסעים בין מרפאות בבסיסי צה"ל ועוזרים בהתקנת מחשבים במרפאות ומסבירים איך עובדים עליהם.התפקיד נקרא מנחה יישומים.והענף השני זה ענף בריאות הצבא שם את תהיי שייכת למעבדה שלהם ואין לי מושג מה הם עושים. דרך אגב מתי את מגיעה מחר? או מתישהו באמצע השבוע. אז ברוכה הבאה ושיהיה לך בהצלחה.בברכה יעל קיש.

revitalk

New member
טוויטי

היי, קודם כל תודה על התשובה, אני ועוד אחת מהקורס שלי מגיעות לשם מחר וזה נראה לי די מוזר שחובשים מתקינים מחשבים לא בשביל זה עשיתי 3 חודשים קד"צ חובשות ולמדתי איך לטפל באנשים... יש מצב שטופס 55 מאושר שם מהר, כי ממש לא בא לי להיות קל"ב....תודה בכל אופן...

למעלה