כמה דברים...

mayonit10

New member
כמה דברים...

חבל על ריקי ואורון-- אני חושבת שהשילוב ביניהם לא היה מספיק טוב. ילד מידי בשבילה- היתה צריכה מישהו שידע לשחרר אותה. לא מספיק משוחררת -- זו הבעיה היחידה. חבל... תענוג לראות את השילוב המדהים והזורם בין לימור גולדשטיין וחיים. אנה שיחקה אותה-- ואין עליה- הראתה לכולם מאיפה משתין הדג! גיא מתוק לאללה. ואנה גדולה פיני-- פשוט להסיר את הכובע. וזה זה הקאט'צ של התוכנית הזו. לראות את ההתקדמות של מישהו שלא ידע שום צעד בהתחלה ואיך הוא מתקדם מתוכנית לתוכנית. לימור אטיאס- הדרמטיות הזו ממש לא במקום. בואו נרקוד אנחנו לא בתאטרון. ורז- מתוק כזה -- אבל -- ריוקד לא ממש התחום שלו. לדעתץי הוא זה שהיה צריך ללכת ולא ריקי. ואחרון חביב-- השמלות פשוט מ ז ע ז ע ו ת !!! כל כך חבל. אם היתה מעצבת אחרת אני חושבת שהכל היה נראה אחרת .
 

yorg

New member
באמת השמלות לא לעניין

חלק מהנשים נראות כאילו הן ערומות ויש איזה רשת דייג זרוקה עליהן. לכולן היו סרטים ענקיים תקועים בכל מיני מקומות. וכל הכבוד למירית שהצליחה לרקוד כל כך יפה למרות הדבר המוזר הזה שהשתרך לה מאחור.
 

deen35

New member
אז המנצח של העונה השנייה הוא

גיא אריאלי. אחרי שאורון דהן עף, שום דבר לא יוכל לעצור את גיא.
 

נורית מ.

New member
אכן פיני עבר תהליך מעניין

זו כל הפואנטה של התוכנית. גם את רז שהגיע בלי שום רקע קודם בריקוד מעניין לראות. זה לא מעניין לראות את לימור אטיאס וגיא אריאלי. שניהם רקדנים מקצועיים שנראים אחרי 4 תוכניות בדיוק כמו בתוכנית הראשונה. סתמי.
 
למעלה