כמה דברים...

UnprodigalSon

New member
כמה דברים...

דבר ראשון: מזל טוב לי! השלמתי אתמול את אוסף פיונה אפל שלי! קניתי ראשון את When the Pawn, שני את Extraordinary Machine ושלישי, באיחור לא קצר, ואחרי לא מעט חיפושים, את Tidal. בינתיים אני לא מתלונן, למרות שנראה לי עדיין שWhen the Pawn הכי מוצלח. ודבר שני: מתוכנן סבב הופעות או משהו בסגנון של אלאניס בקרוב?

Jagged chaos

New member
מזל טוף ../images/Emo3.gif

דווקא לדעתי Tidal טיפה יותר טוב מ-when the pawn.. ו-extraordinary עוד לא קניתי... גם לא מתחבר למה ששמעתי חוץ מ-not about love... extraordinary השיר נשמע כמו פסקול לסדרה אמריקאית מידי ושום סבב הופעות לאלאניס בקרוב
משקיעה את השנה בלכתוב ספר ולעבוד על דיסק חמישי שאמור לצאת ב-2007.. יכול להיות יהיה TOUR בקטנה שייקדם את האלבום הבא כמו שהיה עד עכשיו בכל אלבום...

isw

New member
גם אני הכי אוהבת את tidal

אבל להגיד שextraordinary machine נשמע כמו פסקול של סדרה אמריקאית- חילול הקודש לדעתי. נכון שזה לא מדיע לדרגות של האלבומים הראשונים אבל זה אלבום ושיר נחמד מאוד להאזנה. ד"א, בדיוידי שלו יש ביצוע לייב לem והיא פשוט חמודה שם היא כאילו מתביישת בהופעה הזאת וזה ממש חמוד. כדאי לך לראות את זה לדעתי..

stupidWhore

New member
אני את אוסף הפיונה שלי

השלמתי לפני כמה שבועות כשקניתי את Extraordinary Machine. Tidal מקסים לדעתי, השפיע עליי מאוד. When the pawn הוא האהוב עליי גם, קשה לי להסביר אבל מאוד התחברתי. וExtraordinary Machine הפתיע אותי לטובה. פחדתי לראות מה יש לפיונה להציע עכשיו כשהיא לא טינאייג'רית מיוסרת אלא אישה בוגרת. אבל הוא התגלה כמעניין מאוד, היא עדיין מקובעת בעיניין הקצב הבסיסי שמלווה אותה עוד מאז טיידל אבל הפעם היא שינתה קצת את העיבוד והרבה יותר מרגישים שהיא ניו יורקרית, היו כמה רגעים שהייתי בטוחה שאני שומעת את פרנק סינטרה. ואפילו בשירים המיוסרים שלה (שכרגיל מבליטים את התלותיות האינטסיבית שלה במושאי אהבתה) שומעים קצת יותר אופטימיות. זהו, הייתי צריכה להוציא את זה. כמה טוב לדעת שקיימים עוד מעריצי פיונה, תבורכו :)

Jagged chaos

New member
Tidal הכי מועדף עליי

מפוצץ במלנכוליה עדינה.. ההפקה של האלבום הזה היא משהו טוב

AliceW

New member
לא נדמה לך../images/Emo3.gif

WTP באמת הדיסק הכי מוצלח של פיונה

Rוית

New member
יא אני מרגישה כזאת שליחה טובה..

גם אתה, גם סיוון, גרמתי לכם ממש להיכנס לתוך פיונה, זאת כזאת מצווה לדעתי!
כפרות עלי
סתם סתם סתם, תתחדש!!! לדעתי המכונה המופלאה לא מגיעה לרגלים של הראשונים, אבל עדין זאת פיונה, וזאת עבודה טובה שהיא עושה שם..

Rוית

New member
עידו, יש בעיות כלשהן?

לא, כי אם כן אז תגיד, אתה יודע, אפשר לפתור את הכל בלי בעיות.. רק חבל, היית בחור נחמד.. חבל...

AliceW

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בתור צופה מהצד אני חייבת לציין שהסיטואציה מצחיקה אותי נורא...

Rוית

New member
זה המדים, הרבה אוהבים את זה ../images/Emo8.gif

אבל היי! בחור! הייתי נזהרת במקומך...!
למרות שזה בסדר, להחמיא לי זה תמיד בסדר...

למעלה