כמה דברים:)

EnchantedS

New member
כמה דברים:)

-איזה שירים יש כמו Moby Dick של לד זפלין?... (או שלהם או של מישו אחר...).. בדר"כ לשירים שאני אוהבת יש תפקיד משעמם לגיטרה... ועכשיו למדתי לנגן את התפקיד של הגיטרה בשיר הזה:).. אז אני רוצה עוד... -מה ההבדל בין פאנק פופ לפאנק רוק?... מלא פעמים אומרים על אותה להקה או פאנק פופ או פאנק רוק ואני לא מבינה... -האמת שהיה עוד משו, אבל שכחתי. הו וול...

Sum41xGiRL

New member
Dick Dale

1. אני אמליץ לך על דיק דייל(Dick Dale) אחד מגדולי אמני הסארף הכי גדולים שהיו, ואחד מגדולי נגני הגיטרה. למה דווקא המלצתי עליו(הרי מה הקשר בין מוזיקת גלישה לבין בלוז-רוק) ובכן: א. גם ב-Moby Dick וגם בDick Dale- יש את המילה Dick! ב. מובי דיק הוא שיר אינסטרומנטלי וגם כמעט כל השירים של דיק דייל 2.ההבדל בין פאנק-רוק לבין פאנק-פופ הוא לא כל-כך גדול. פאנק היא תרבות גדולה שהתפתחה בשנות ה70(אפילו לפני!) הפאנק-רוק הוא ה"סאונדטראק", "פסקול" של התרבות הזאתי. בד"כ שמתכוונים לפאנק-רוק מתכוונים לכל להקת פאנק.. יש כאלה שאומרים פאנק-רוק הם מתכוונים ל-Melodic Hardcore כך שפופאנק היא חלק מהפאנק-רוק. קצת כדי להמחיש: להקות מלודיק הארדקור: Bad religion NOFX Lagwagon Dillinger four Propagandhi Strung out להקות פופ-פאנק: The Queers Screeching weasel The Dickies Green day Blink 182 Frenzal rhomb Rancid Vandals

Sum41xGiRL

New member
פאנק רוק שם התרבות?

נו באמת, "רוק" זה החלק המוזיקלי של הסגנון, פאנק זה התרבות. תחשבי קצת. PUNK-ROCK אומר: "רוק של פאנקיסטים" שזה בהחלט כינוי למוזיקה ולא לתרבות חברתית.

exterior

New member
פאנק רוק זו תרבות הפאנק, שזה בעצם

אומר שפאנק הוא זרם ברוק. עד כאן יש מבין? בתוך תרבות הפאנק הזו (שנקראת פאנק-רוק) נכנסים כל תתי הז'אנרים שיש בפאנק- הרדקור, אנרכי, פופ, אימו (אם נעשה לו טובה ונגיד שהוא שייך לפאנר), הורור וכו' וכו'. שאני אומרת/כותבת תרבות הכוונה היא למוסיקה, אידיאולוגיה, לבוש, יענו- דרך חייים וכד'. פאנר רוק זה דרך חיים, ולא רק מוסיקה.

exterior

New member
אם אני פאנק-רוקר נאמר, אז זה לא

רק שאני שומעת כל היום להקות פאנק, אלא עליי לפעול בחיי בהתאם לעקרונות הפאנק. כלומר, לעשות מה שאני חושבת שנכון וצודק, ועל הזין הנורמות. להילחם למען האידיאולוגיה שלי ולמען אלו שלא יכולים להילחם. פאנק זה לא רק מוהיקנים ומעיל ניטים. מי שמוזיקה בלבד היא הקטע שללו בפאנק, הוא פאקינג וונקר ותו-לא. יענו, הוא מזוייף, עלוב, פאתטי, שרק מחפש באינטרנט, במקום לחפש במרחב הפתוח.

epitaph

New member
רגע...

ואם את יושבת ומקטלגת את הפאנק ומה זה מזוייף ולא מזוייף, זה לא הופך אותך למזייפת?

Sum41xGiRL

New member
וואי, הרגע אמרת את השטויות של חייך.

מגיע לך איזה כאפה חזקה לצוואר. אם אני רק בקטע של המוזיקה זה אומר שאני WANKER? LANGER, EDJIT? TOSSER? TWIT? או כל קללה אחרת בבריטית? איזה שטויות. בחיית, את פשוט זורקת זבל באוויר. הגעתי למסקנה, שלא כיף לדון איתך, בכלל(זה די מעיק להסביר לך מחדש, הקליטה שלך די משובשת.)

exterior

New member
טוב.

אם אתה לא מגדיר ת'צמך כ"פאנק", אז זה ליגיטימי עבורך. אבל יש כל מיני אנשים שאומרים "אני פאנקיסט" ובלה בלה, הם סתם מפזרים הצהרות באויר, כשלמעשה= הם מקשיבים ללהקות פאנק ומתעסקים בכל החיצוניות של העניין הזה, אבל למעשה הם לא פאנק. יכול להיות שבנאדם ישמע פאנק והרבה, אבל לא יגדיר ת'צמו כפאנק. סבבה. יחד עם אהבתו לז'אנרים אחרים ברוק, הוא שמוע גם פאנק. הבעייה מתחילה כשאנשים שומעים וקונים מוצרי פאנק, מגדירים ת'צמם כפאנקיסטים. כי הם לא, הם וונקרים. פאנק זו תרבות, והיא לא כוללת רק מוסיקה. אתה בטח לא תבין למה התכוונתי, וישורשרו לפה תגובות מעצבנות. אז תחסוך תגובה.

Sum41xGiRL

New member
לא.

"פאנק" זוהי התרבות. "פאנק-רוק" זה ה"פסקול" כמו שאמרתי. אחרי-הכל, כל האידאולוגיות של הפאנק(הארדקור, הוררור) הם חלק מהתרבות הגדולה. פאנק-רוק זה רק המוזיקה. את פשוט לא חושבת..

Sum41xGiRL

New member
רציתי להגיב על זה

לפני שאת התחלת עם השטויות שלך, פאנק-רוקרית. אני מודה שעדיין לא שמעתי אותו במלוא אבל עד עכשיו הוא די מאכזב, הוא אולי טוב לשאר הזבל שקיום יוצא, אבל הוא עדיין לא מזכיר את קודמיו(זה גם קרה באחרון של DESCENDENTS ב-COOL TO BE YOU) אני עכשיו שומע אותו מהתחלה, ואז נירא אם הוא בנזונה.. (אני מקווה שיהיה המון שירים על פאשיסטים, אמריקאים טיפשים, קנדים טיפשים ועל הדלקת דגלים! המלך ארתור123!

EnchantedS

New member
תודה למי שענו:). אני תוהה למה כמעט

כל פעם שאני כותבת משו זה מוביל לריב בין שניכם.

Sum41xGiRL

New member
הסיבה הפשוטה.

ה"חיצונית" רוב הזמן נמצאת על קראק. היא לא שמה לב לפרטים, ולרוב היא קוראה דברים שהיא רוצה לקרא, אז מרוב שהיא מסטולה(לא כמו חתולה) היא מתחילה לריב בלי לשים לב שהיא אומרת שטויות.

zoe80

New member
descendents - HOPE

סתם כי זה על ריפיט מאז שקמתי היום.... ממליצה לך, לשם התחלה, לשמוע את descendents - milo goes to collage נראה לי שההודעות שלך דווקא בד"כ מובילות לויכוח בין סאם לחבר פורום אחר (כל פעם מישהו אחר), הוא אוהב לגוון :)

למעלה