כמה דברים

הייזל

New member
כמה דברים

אוקי, לא יודעת אם שמתם לב הפורום בחודשים האחרונים הוא לא מה שהיה פעם. מה שתמיד נראה לי לא הגיוני שלסדרה שמשודרת בשני ערוצים נפרדים יש פורום כל כך לא פעיל. כשלקחתי על עצמי את ניהול הפורום שמתי למטרה להקים אותו לתחיה, להפוך אותו לפעיל. אני לא מצפה שהוא יהיה פעיל כמו "באפי ואנג'ל" אבל הייתי מצפה למשהו כמו "סטארגייט". אני אנסה לפתוח שירשור פרקים כל סופ"ש אבל אין לי הוט כך שאני אשמח אם מישהו יגבה אותי בעניין הזה ככה שאם אין שירשור שכזה הוא יפתח אחד. דרך אחת להעיר פורום היא לפתוח בכל מיני משחקים. משחק התרנגולת הצליח לא רע למרות ציפיתי ךהיענות גבוהה יותר. לא נורא, יש לי עוד כמה במחסנית. אני אשמח על כל יוזמה שלכם בתחום הזה.. אני יודעת שלא הבחנתם אבל אני מעבירה שיפוץ נרחב בגלריות. כרגע יש רק שתיים פתוחות. שתיים חדשות. אם יש לכם וולפייפרים שמצאתם ברשת או שעשיתם בעצמכם את מוזמנים להעלות אותם לגלריות. לגבי האתר. אני יודעת HTML וקצת ג'אווה סקריפט אך מעולם לא העליתי אתר (רינת4, אני עדיין מחכה לחומר שאספת) כך שאני חוששת שזה פרוייקט שיצטרך להידחות מעט. בסופ"ש עברתי על האתר של ה BBC (התחילו שם את עונה 4 לא מזמן) והייתי המומה מאיזו השקעה יש לרשת באתר התוכנית. הלוואי על הוט או יס. למרות שאני מקפיאה לזמן מה את פרויקט האתר אני לא מבטלת אותו. אם נצליח להקים אתר כזה הוא יהיה היחיד בעברית ברשת (ממש כמו הפורום הזה) וזה הישג בפני עצמו. ועידכון לצופי יס: יס החזירה את הסדרה החל מהעונה השלישית מהיום (באותן השעות דרך אגב).

../images/Emo45.gif

לגבי האתר קרייטון אמר שהוא מטפל בזה אבל מלא זמן הוא כבר לא כתב כאן...

lironlondon

New member
היחיד בעברית ברשת?

אני מכירה שני אתרים בעברית של פארסקייפ- אחד שהתחילו פה ואחד שהוא לא מתעדכן אף פעם והכתובת שלו היא http://www.geocities.com/farscapeisrael/ אווווף מרגיז אותי שהאתר שאני חושבת שהוא של הפורום הזה לא מתעדכן כבר כמה חודשים...

lironlondon

New member
לכתוב את תקצירי הפרקים בהוט?

אני רואה בהוט, אז אני יכולה לתת תקצירי פרקים שבוע מראש... אבל אני אכתוב רק יומיים לפני (אם תסכימו שאני אכתוב את תקצירי הפרקים של הוט).

sprqy

New member
אני איתך!

מקווה שזה יעזור.. שמתי וולפייפרים!! יש לי עוד אני ישים מאוחר יותר...

dixie chick

New member
אני חושבת שלא כדאי לדחות את האתר

אחרת ככל שיעבור יותר זמן ההתלהבות תרד (והיא כבר די ירדה)... אני יודעת את כל השטויות האלה (HTML, סקריפטים וכאלה, עבדתי בזה המון המון ואני אפילו יותר טיפלה פלאש), אבל לא חושבת שתהיה לי סבלנות לקחת על עצמי לבד את הכל (אלא אם כן כולכם מתנדבים לשבת לי חזק על הזנב, וזאת לא משימה קלה!), אז אני אצטרך או עזרה, או ניג'וס בלתי פוסק ממכם (שזה כבר יהיה ממש דומה לעזרה האמת!!!) היו משחקים בפורום בעבר, חלקם די מצחיקים (בדיוק חיפשתי הודעה בארכיון לפני כמה זמן ונזכרתי בהשוואות שעשינו...), אפשר לשחק אבל צריך קצת יותר כיוון (הייזל למה התרנגולת שלך חצתה את הכביש?) המממ... רוצים לפתוח שוב את הנושא של מפגש? זה לא עבד כל כך טוב פעם שעברה, אבל עכשו יש לי דירה משלי (פיצפונת וקצת צפונה, אבל שלי).

אני מוכנה לעזור

בעולמות העבירו דף שבו כתבנו את המיילים שלנו(מי שהיה שם), מה קרה עם זה?

הייזל

New member
אני מאוד מעריכה את ההתלהבות../images/Emo13.gif

אבל אני היחידה שיכולה לנהל את האתר, רק למנהל פורום נותנים הרשאות לאתר. והקטע עם התרנגולת?! היתה לי תשובה באמת, אחת מוצלחת אבל שכחתי אותה.

אני גם אשמח לעזור........./images/Emo13.gif

דבר ראשון:מזל טוב על הנהלת האתר ובהצלחה. אני שמחה, בנתיים עשית חייל באתר..... דבר שני- בעבר (לפני שמחשבי התקלקל),הייתי מצטטת משפטים מפרקי השבוע. משפטים מצחיקים,חכמים וכו'...... אם תרצי אעשה זאת גם הפעם (מהפרקים ב-"יס" כמובן). אשמח לתרום את חלקי כמה שאוכל.

הייזל

New member
אשמח לראות ציטוטים יומיים

יש לך טעם טוב בציטוטים ממה שראיתי

Mr wonka

New member
אבל זה נורא בעייתי לעורר..

ענק משנתו..
תראי- אני אומר לך את זה מנסיון של כמה פורומים- פורום של סידרה קצרה או סדרה שנגמרה או משהו בסגנון- אין סיכוי להחיות אותו! ואני אומר את זה מנסיון בפורום "הפיג'מות" שלצערי נסגר בסופו של דבר. מה לא עשינו כדי להחיות אותו! השקעתי המון בפורום ובסופו של דבר הוא נסגר
זה כמעט ובלתי אפשרי לעורר פורום שעוסק בסדרה שעוסקת בשידורים חוזרים כמו פארסקייפ. אבל אם תצליחי לעשות זאת- אוריד את הכובע בפניך! (לכל אלא שלא זיהו, זה נבו (Rockamora) (זה שבנה את ה"אב-טיפוס" לאתר הפורום.)

אבל פראסקייפ לא נגמרה...

והיא גם לא קצרה ומשודרת גם ביס וגם בהוט... איך אתה מסביר את זה שסדרות כל כך ירודות{לדעתי} כמו מיכאלה למשל שנגמר מזמן הפורום פעיל שם מה שאתה אומר זה בעצם שאנשים לא מבינים איכות

למעלה