כמה דברים...

כמה דברים...

דבר ראשון- מה זה ה"אייקון" שאתם מדברים עליו? מתי ואיפה? ויש כמה ציטוטים שאני לא יודעת מאיפה הם וזה מציק לי כבר די הרבה זמן... הראשון- אוז אומר משהו כמו- This making kind of sense, that's...not והשני, נראה לי קורדי אומרת את זה ב'אנג'ל'- משהו כמו- And then they can move on... Independent like אני כ"כ אודה אם יגידו לי מאיפה הם, כי אני משתגעת!!! תודה רבה :) מיה

rds15

New member
../images/Emo129.gifלא יודע בקשר לציטוטים

אבל אייקון זה כנס מד"ב ופנטזיה, שיערך בסוכות. אאל"ט בסינמטק בת"א.

otto2222

New member
הציטוט הראשון

הציטוט הראשון הוא מ"התהוות 2", נאמר ע"י אוז. הדיאלוג המלא כאן: http://vrya.net/bdb/clip.php?clip=2051 לא יודע בקשר לשני.

g a g a

New member
בקשר לציטוט השני - את יודעת לפחות

מאיזו עונה?

g a g a

New member
המממ... זה כללי מדיי ../images/Emo9.gif

סורי. ניסיתי
לא הלך.

אליעד699

New member
תמונה של שרה מישל גלר ../images/Emo99.gif

סתכלו... אני אישית קיבלתי קצת צביטה בלב כמה שהיא יפה כוסית מדהימה סקסית שווווה וכמה שאני מקנא בפרדי!! מעניין איך זה היה אם בסידרה לבאפי היה שיער חום..... זה היה יכול להיות יותר יפה!!

נצל"ש- שאלה...

בפרק "Goodbye Iowa" בעונה רביעית כשווילו וטארה מנסות לעשות איזה לחש (לא הספקתי לראות הרבה מהעונה הרביעית ולא ראיתי את סוף הפרק הזה) למה טארה מחביאה/זורקת את האבקה הזאת (או מה שזה לא יהיה...)מתחת למיטה שלה?

thewish

New member
בגלל

שמוסבר אחר כך [[בעונה חמישית אני חושבת, אבל אל תתפוס אותי במילה]] שהמשפחה שלה חינכה את הבנות של המשפחה של טארה שבגיל מסויים הן הופכות לשדים, והכישוף שהיא ווילו רצו לנסות היה אמור לאתר שדים, ולאור העובדה שטארה חששה שהיא תחשוף את "השד שבתוכה" היא הרסה אותו.

למעלה