כמה דברים!

kfir y 17

New member
כמה דברים!

1.רציתי לדעת איפה אפשר להשיג קטלוג טלכרדים שיצאו בארץ מהתחלה ועד האחרון?! יש כזה דבר?!
2.יש פה אנשים עם כרטיסי ביקור ללא שימוש וצורך שיכולים לשלוח לי?! כל כרטיס ביקור יעזור... מטיפולים שוודיים דרך מאפיות ועד נהגי מוניות הכל הכל ושוב פעם... הכל ^_^ אשמח אם יש למישהו כרטיסים שהוא לא צריך
... 3.מישהו מכיר באיזור ראשל"צ-נס ציונה חנויות שיש שבן רק מחזיקי מפתחות?! תודה לכולם וחג שמח ^_^

elcool

New member
תשובה ל-3:

חחח
. לא, סתם.. לא שאני מזלזל. אבל אני גר בראשון וסרקתי את העיר לאורכה ולורחבה ולא מצאתי שום חנות שיש בה מחמ"פים (מחזיקי מפתחות) איכותיים שאפשר להתגאות בהם. הכי טובים שאני מצאתי היו רק במאמא יוקרו ברחוב זד"ל החדש (מחזיקים עם השם שלך, זוהרים, קופצים.. תלוי מתי אתה נכנס) ובאיזו חנות פינתית בקניון הזהב. במתנות לגבר שמפוזרות בעיר יש דברים נחמדים, אבל יקרים ללא הצדקה (כמו: לב פשוט ממתכת - 25 ש"ח). בקרפטה שבפינסקר בעליה לבית הכנסת הגדול יש דברים יפים מפלאסטיק, אבל גם מאד יקרים. בשאר הפיצוציות שמופיעות העיר כמו פטריות אחרי מכבי יש תמיד את כל תפילות הדרך והחמסות הידועות לשמצה. בתחנה המרכזית הישנה (ז"ל) הייתה חנות ניו-אייג' מקסימה עם מחזיקים סטלנים (בצורת מריחואנה, ג'מאיקה), אבל החנות עזבה יחד עם התחנה. לא הצלחתי למצוא איפה היא עכשיו. יו.. אני מרגיש שאני כותב וכותב על ראשון ואתה בכלל לא כתבת על האוסף שלך! אתה אוסף מחמ"פים? כמה יש לך? מאיפה? יש מיוחדים? ספר!

kfir y 17

New member
חחחח

טוב אז... תחנה מרכזית ישנה ז"ל?! מה ז"א??! היא עוד קיימת.... למה ז"ל?! @_@ אין לי הרבה מחזיקי מפתחות... פעם היו לי כשהייתי קטן... אמא קנתה לי מלא... מתוכם נשאר אחד של ענבים ירוקים מגניב כזה ^_^ לפני כמה שבועות החלטתי לאסוף ואני מביא דברים חמודים.. מצאתי דולפין שחור לבן ממתכת חמוד כזה בסגנון הסמל היפני של יינג ויאנג
הוא כרגע הכי יפה לדעתי ^^ ויש עוד כמה בודדים... בגלל זה אני מחפש חנויות

elcool

New member
נראה לי שכשהורסים בנין - הוא ז"ל...

אז האוסף שלך מכיל 2 פריטים? איפה מה שהיה כשהיית קטן? דולפין יש לי מאילת וענבים... אין לי. (תמונות של האוסף שלי תוכל לראות בתמונות מהמפגש בשירשור הזה. אבל מוצגים שם רק אלו מחו"ל)

kfir y 17

New member
חחח לא אמרתי שיש לי 2!!!

אמרתי שיש לי 2 שאני אוהב כל השאר הם סתם ^-^
.... היו לי ענבים שחורים וענבים ירוקים.. ובתור ילד קטן שאהב ללעוס פלסטיק/גומי הרסתי ת'אמא של הענבים השחורים.. לירוקים הספקתי להעלים רק את העלים.... חחחחח ^_^.... אבל איך הורסים בניין?! התחנה המרכזית קיימת >_< המבנה עם כל החנויות קיים @_@....

elcool

New member
המבנה קיים, כן

אבל הוא נטוש, מוקף גדר מתכת ומלה בורות חול מכסים שם הכל. חוץ מהתחנות שהשאירו בחוץ, הכל מת.

תמיר1991

New member
חג היום,

חכה שכולם יחזרו, ואז אולי לא יהיה מישהו אחד, אלא הרבה יותר
שנה טובה! תמיר.

למעלה