כמה דברים:

כמה דברים:

1) אתם מוכנים בבקשה לסביר לי מה זאת התופעה הזאת שיש 2 קליפים לאותו שיר?! כחו למשל את אין דה שדואוס של הראסמוס.... וגם אוברפרוטקטד של בריטני... יש להם 2 קליפים! למה? 2) שמתם לב לזה שכשראיתם את הקליפ של רוני ל"סוד" אז חשבתם שזאת פרסומת אחת גדולה.... וכשריאתם את הקליפ החדש של הבלאק אייד פיז....מה חשבתם? גם זאת פרסומת לפלאפון! אבל אתם לא תאמרו כלום כי הם מהאמ טי וי ורוני לא....זה צודק?! 3)כל הכבוד לערן! הוא כתב משהו במעריב לנוער על ניקול קידמן..... מזל טוב לך!

Ambra

New member
אממ..

1)אין לי שמץ..
2. בקליפ של ה-BEP מראים שניה את הפלאפון וזהו..וקליפ של רוני זה לא בדיוק ככה...אממ.. זה כן צודק:)
3) מזל טוב:)

backstreet girl

New member
מה כן? זה היה הוא!!

זה היה מגניב!! הכי נמוך אבל עדיין מוכשר: טום קרוז-זה היה קורע

Smelly

New member
נסיון לענות...

1) התופעה הזאת נוצאה בגלל שיש גרסאות שונות ושיווקים שונים. כך למשל לראסמוס יש שני קליפים לאותו השיר בגלל שלגרסה החדשה (עם האנשים מהעבר) היא גרסה ששווקה לארה"ב וליפן. המקרה של בריטני זה מקרה של גרסאות שונות של השירים אז החליטו להוציא קליפ חדש. 2) אף אחד לא אמר שאצל הBEP אף אחד לא התעצבן. כולם עלו על זה ולאף אחד כבר לא היה כוח להגיד משהו. 2) מזל טוב ערן!

sapir aloud555

New member
תיקון ל1

לדה ראסמוס יש 5 או 4 קליפים לאין דה שאדוס..ו2 לגילטי...הגזימו

ערן1987

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני עצמי עדיין לא ראיתי את זה,אמא שלי גנבה לי את העיתון ועוד לא חזרה הביתה עם אחותי(אצל דודה שלי.. סיפור ארוך בקיצר) שינו לי את זה קצת,אבל לא נורא.. נשרוד את זה
מעניין איזה דיסק אני אקבל על זה
1)בקשר לקליפים,בד"כ דברים כאלה זה שקליפ אחד הולך לאזור כלשהו(למשל אירופה ואסיה)והאחר לשאר העולם 2)דווקא כן אמרנו בקשר ל-BEP.. אנחנו יודעים שזה פרסומת לפלאפון,בין היתר זה למה הם שינו את השם של השיר ל-It Started ולא כמו במקור אגב,בגלל שרוני מפרסמת את מי שהיא מפרסמת אני דווקא לא קונה שם דברים

לאוברפרוטקטד יש שנים?

האמת? בכול אופן 1. כדי לעשות קליפ שיותר יתאים לקהל אליו רוצים לפנות, כאילו עשו קליפ ואז רוצים להרחיב את קהל היעד שלהם לפעמים זה מצריך קליפ שונה... להרשים יותר... 2. קוראים לזה פרסומת סמויה, ברוני זה לא סמוי בכלל אצל הbep זה קצת יותר נורמאלי אבל פסד... יש את זה הרבה בסרטים גם..

dor307

New member
בקשר לרוני, יש עוד זמרת בערוץ 24

הילה הררי נדמה לי קוראים לה, גם הקלים שלה מפוצץ פירסומות, אבל להציק לה שאפשר לרוני? תאמיני לי שאם אביב גפן (הוא עכשיו בערוץ24) היה עושה את זה היו אפילו מברחים אותו. ובבלק אז יש גם פרסומת למכונית,למשקפים ולעוד כמה דברים ... ואני יודע שהרבה פעמים עושים קליפ ולא מרוצים ממנו ועושים עוד אחד, או שאחד זה לסרט כלשהוא ועוד קליפ שהלהקה עושה, או שיש קליפ מהופע.

תודה לכולם!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

עכשיו אני מבינה מה זה הקטע הזה של השתי קליפים.... והקטע של הפרסומות בקליפים מראים רק כמה שהם ממוסחרים! אתם בטח חשבתם ש"יופי הנה, אוונסנס לא ממוסחרים הם אפילו הוציאו שיר על כמה שהם לא ממוסחרים" אבל גם אוונסנס ממוסחרים הם פשוט היו יותר מתוחכמים מבריטני למשל.... אז כולם חושבים שהם כאילו לא ממוסחרים וקונים ת'דיסקים שלהם.... אוף אני שונאת את הקטע הזה! חחחח שרית חדד היתה באריאלללל ועוד מעט עברי לידר בא....

למעלה