שלום..
אני עדי.. אני מגן רוה (זאת המועצה) נעים מאוד שנה שעברה יצאתי לבעקבות עם ברנר (לבד!)(אחותי באה איתי אבל היא לא הייתה איתי כל הזמן.. כמו הגרעינר שלך! זאת הייתה משימת קיץ שלה נראה לי (השנה היא הייתה[?] גרעינרית)) ובהתחלה באמת היה קשה להכנס לקבוצה.. ולא הכרתי אףאחד... אבל לאט לאט התחלתי לנסות לדבר עם אנשים.. והכרתי אנשים! וממש ממש נהניתי! ברנר למדו איתי השנה.. בכיתה ט'.. וזה היה לי מאוד טוב שבאתי לבצפר והכרתי כבר חלק מהאנשים.. אבל זה לא קשור.. מה שניסיתי להגיד זה שאת לא צריכה להתייאש ולא כלום! כדאי לך מאווווד[!!!] לצאת.. ובסופו של דבר - את תהני! מילה שלי!
גם לא תצאי אז תרגישי שפספסת משהו ואת תתאכזבי מעצמך שלא יצאת (אחרי שתשמעי נגיד מאנשים שכן היו איך היה) וזה ממש לא כייף.. תאמיני לי! כמו שאמרת בעצמך - את מאוד רוצה לצאת אבל חוששת מאיך שתשתלבי בקבוצה שאת לא מכירה אף אחד.. אבל כמו שאמרתי - בהתחלה זה יכול להיות קצת מסובך אבל לאט לאט מכירים את האנשים.. יש צחוקים.. מתקרבים.. תלמדי שירי מורל שלהם ותעזרי להם.. וככה תכירי יכול להיות חברים טובים שימשיכו איתך הלאה.. בעקבות - מדצים וכו'.. לדעתי חבל לך לוותר על טיול שצריך להיות שוה ביותר! (במועצה שלנו לא מוציאים לא לפלמח ולא לבעקבות וממש ממש חבל.. בסופו של דבר אני בטוחה שתעשי את ההחלטה הנכונה בעניין.. אני יודעת שזאת לפעמים החלטה לא קלה.. אבל צריך לקחת סיכונים בחיים (יותר משלוש פעמים נכנסתי לקבוצה שאני לא מכירה שם אף אחד..)(זה קרה גם בטיול חנוכה.. בהתחלה יצאתי עם ברנר ואז עברתי לעמק חפר והכרתי המוני אנשים.. ואנשים אייכותיים בטירוף!
אבל זה עכשיו לא קשור..) בהצלחה עם ההחלטה.. מקווה שעזרתי! לילה טוב =] עדי