כמה דברים...

כמה דברים...

דבר ראשון מישהו יכול להסביר לי מהקטע של "כסף או אהבה"? או כמו שזה ניקרא באנגלית for love or money? אני לא כל כך מבינה מה קורה שם ומה הקטע של הסידרה... ועוד משהו בקשר לכוכב נולד ואמריקן איידול, לדעתי כוכב נולד זה חיקוי דיי עלוב לאמריקן איידול בגלל שהסטנדרטים של כוכב נולד הם יחסית נמוכים, כי מישהו שמגיע לגמר בכוכב נולד סביר להניח שלא יבחר אפילו למיונים הראשוניים של אמריקן איידול, ואלה שבאמריקן איידול באמת יודעים לשיר ויודעים לתת הופעות כמו שצריך ולא ב"כיאילו" כמו שקורה בכוכב נולד. זאת דעתי בכל אופן...

Boran

New member
ממ

בקשר ל"אהבה או כסף" אין לי מושג בקשר לאיידול-כוכב, היו על זה הרבה מאוד דיונים, אם את רוצה את יכולה לחפש בפורום, ונראה לי שיש בקישורים המומלצים בדף הקהילה קישור להודעה שלי שכתבתי בדיוק מה ההבדלים ולמה לדעתי איידול הרבה יותר טוב, וכוכב נולד זה ממש דפוק. בבוטום ליין, זה לא אותו פורמט בכלל, הפורמט של כוכב נולד הוא אידיוטי, השפיטה איומה ונוראה, העריכה גרועה, בגלל השפיטה הגרועה יש כשרונות גרועים, אני אגיד שוב כמה שהפורמט מסריח, ו... זהו, אני חושב שיש הרחבה עליהם בקישור בדף הקהילה. אגב, את חדשה? לא חושב שראיתי אותך פה... ברוכה הבאה
אחלה ניק, שיר נהדר, שמתי אותו בסאונדטרק של הסרט גמר שלי בקולנוע.

Boran

New member
את יודעת מה? במיוחד בשבילך

העליתי למאמרי הפורום את הדיון של "איידול" מול "כוכב נולד". אנג'וי

תודה איש

אני לא כל כך חדשה האמת היא שאני קוראת סמויה בפורום אני לא כל כך מגיבה

Boran

New member
ביאסת

למה סמויה? בואי תצטרפי לפורום כחברה לא-סמויה

Boran

New member
השם הוא ירון ../images/Emo13.gif

תסריט על אבא וילד, כשהם קמים בבוקר ומגלים שהאמא עזבה את הבית אחרי ריב שהיה לה עם האבא.

pertal

New member
למה לדעתך השיפוט גרוע? מי לעזעזל

שם את צביקה הדר בתור שופט ראשי?? מי הוא כבר?, הוא לא מבין בגרוש, ותי כספי כל הזמן יושב כמו מטומטם ושותק...... פשוט טיפשות, לריקי גל יש סתם מצבי רוח והיא יכולה להעביר מישהו שלפני 4 דקות היא לא הייתה מעבירה........ושוב, צביקה הדר בתור שופט?? נכון..... אם אני לא טועה(אני טועה?) גם סיימון לא יודע לשיר........ אבל בכל זאת, הוא סתם דפוק צביקה הדק הזה.

Boran

New member
לא צריך לדעת לשיר בשביל להיות שופט

סיימון קאוול שופט כשרונות שירה כמקצוע בחיים מזה 20 שנה. עם תעודות. זה קצת יותר ממה שאפשר להגיד על צביקהדר.

LOVEtheMcMAHONS

New member
בקשר לשיפוט

הצוות שופטים של כוכב נולד כל כך רע, למרות שגם השיפוט באיידול כמו שירון אומר לא כמו בעונה ה-1. צביקה הדר - רע מאוד. ריקי גל - כל הזמן אומרת אותו דבר - זה בוסרי זה בוסרי. אסף אשתר - על תקן הזה שיודע את כל השירים - לא ממש שופט. כל השאר - עוד איכשהוא בסדר. עוד משהו שממש פוגע בפורמט של כוכב נולד לדעתי זה המשחקים. במקום להתרכז בלשיר ולבחון כשרונות שירה והופעה, אני נאלץ לראות את המשחקי שירים האוויליים האלה. זה היה טוב אולי ללא נפסיק לשיר, אבל לטעמי זה לא מתאים לכוכב נולד.

Outlast

New member
מסכימה, ועוד משהו-

חשבתי אתמול- מה אלדד זיו עושה שם כשופט? בתור מה?

למעלה