כמה דברים

YaLdoNet 4 EveR

New member
כמה דברים

א. אנלא יודעת מה איתכם, אבל אני ממש נהניתי היום! אולי זה בגלל שלא הייתי בשעה הראשונה- הייתי אצל הרופא שנתן לי שחרור משיעורי ספורט (תודה דסי/חפי...
). ב. כמה אפשר לזיין לכם בשכל, אבל אני רוצה שתבואו!
יום ראשון באחת בתלמונד (במתנ"ס)- שמרלינג ואני מופיעות.. סתם הופעה קצרה אבל יהיה ממש נחמד ואנחנו מופיעות מחופשות אז זה בכלל מצחיק. מי שבנתיים כמעט בטוח בא זה שי, דאני, ניר, פיפי ושמרית מור.. אם אתם רוצים לבוא אז אני ממששששששששש אשמח ^_^ ג. אתם הולכים לאיזשהו תחום להתנדב בו בהנהגה??

FiFi 59

New member
אני מגיבה כי משעמם לי

א. היה כלכך משעמם.. ולפנינו ישבו שתי לסביות זה היה ממש מוזרפתאום קלטתי את זה חחחחחחחחחחחחחחח ב. אנשי פרדסיה אני אוכל להגיע איתכם? ג.אם היה לי זמן הייתי הולכת אבל אין לי זמן לשומדבר!

פנטילון

New member
ועוד כמה

א. כל הכבוד לך! עכשיו את לא רצה אלפיים :\ ב. בתחת! אם יהיה איך אז אני בא. ג. כל היום הזה היה בזבוז זמן מטורף! אני בספק אם יהיו אפילו 5 אנשים שירשמו למשהו. הבצפר הזה פשוט הומו לגמרי והבני עיזה האלה נהנים לבזבז לנו ת'זמן בסטייל. אז מה אם יש בגרות בלשון והיסטוריה בסוף השנה, יותר חשוב שנהיה בני אדם אעלק.

ארן נו בוא נגיד שאנחנו לא באים וזה

חרא של דבר ואף אחד לא יבוא. אופיר אנחנו נעשה את זה אם את לא תשחדי אותנו באהבה.

פנטילון

New member
עזוב אותך...

זה מסוכן לעשות כאלה דברים בימינו. מטיול חרמון כמעט ולא יצאתי חי

מסתבר

New member
המממ...

א. היה יום מבוזבז ביותר ג. חפי מנסה לשכנע אותי לזה עם ההורים השכולים והפלסטינאים. אני חושב שנוער מרצ יספיק.

אני רוצה לפגוש פלשתינאי!

ננסה מה יכול להיות רע... נוער מרץ נראה לי זה תנועת נוער... תתקשר מנוול!

FiFi 59

New member
אני נרשמתי לנוער מרצ

ולא הודיעו לי שומדבר בנתיים.. וזה אל תנועת נוער (לחפי)

מסתבר

New member
אני אפילו לפניו... אני סרבן שטחים

זה הופך אותך למקום 3, לא?

YaLdoNet 4 EveR

New member
בלאט..

א. מתי ראית לאחרונה את צבע העור שלי?
טוב ששי ההומו הזה לא מארגן נסיעות לזמן הכי חם.
ב. אמא גם ככה לא ממש הייתה מרוצה מהנסיעה כי "יש התראות". ג. אני פולניה וזה תחליף לשני הסעיפים הקודמים.

פנטילון

New member
יצאת מעפנה

א. היה חם אבל לא הייתה שמש, והמים היו "צוננים" ביותר. ב. היינו בקצה החוף במקום נידח תחת, אנ'לא חושב שמחבל היה משקיע ומתאמץ להגיע עד אלינו שכל הבצפר היה לפנינו. ג. יש לך גם חלק צ'כי אז זה מוסיף לך טיפה קשיחות. לסכום: היה בסט ביותר חוץ מזה שקצת דפקו עם החזרה אבל זה היה בקטנה. יצאת הכי מחומשת שיש ואותו דבר גם לגבי שאר האנשים שלא באו.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

אתה קולט שבכיתי?? בכיתיייייייייייי כי אמא לא הרשתה לי לבוא
וממששששש ממשששששששש רציתי.. זובי חזרה מזדיינת. בכלל לא עשינו כלום. באתי בשלוש וחצי וחזרנו בארבע... פאק פאק פאק איזה יום מזדיין. הפורים הכי מגעיל שלי.

FiFi 59

New member
אני לא מבינה למה זה כלכך מעציב?

מה היית עושה בים? כל החופים מזוהמים ומלאי גי'פה ומאז מסע חוף יש לי טראומה וגם שתינו נשרפות מהר אני מציעה פשוט לא להתייחס להערות חסרות תכלית שבאות כביכול לרדת עלייך ובצורה בוטה גם לפגוע בך

ofrikit

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כולי בשוק ממה שאמרת כרגע!!!

למעלה