כמה דברים

Soul Cake Duck

New member
כמה דברים

ראשית, נפתחה רשמית עונת ההצטרפות למערכה שאני מנהל כיום. אם מישהו כאן מעוניין להצטרף למשחק במערכת מו"ד רצינית, מעניינת, שעיקרה פיתוח של הדמויות (והכוונה לא לפיתוח נק"פ ודירוג שריון), נא לקרוא הלאה. מי שלא, נא לקפוץ קצת למטה ולקרוא את שאר ההודעה, כי חבל לבזבז שני שרשורים על הגחמות שלי. אז לגבי המערכה: אנחנו חבר'ה בני 22-26, נפגשים כרגע מדי שבוע בימי חמישי בערב אבל בעבר (וכנראה בעתיד) פגישות בשבת בבוקר, באזור ראשל"ץ-רחובות-לוד (הכל גמיש...), כך שכמובן רכב מועיל מאוד. מדובר במערכה ובעולם פרי יצירתי (טוב, עם קצת קרדיט לאחי שבנה הרבה מהעולם), ובחבורה שהיא פחות או יותר מבוססת, בדרגות הראשונות אמנם (כרגע: 4), אבל עם לא מעט הרפתקאות מאחוריה. ניתן להצטרף עם דמות פרי יצירתכם, אבל אני אשמח לחלוק דמות מוכנה כבר עם השחקן המיועד (ישנן כמה אפשרויות לדמויות כאלה, וכולן מצוינות, לפחות לדעתי). אנחנו אמורים להיפגש שוב ביום חמישי בערב, והפעם מדובר במשהו מיוחד, שהאירועים המובילים אליו נבנים מזה זמן מה... אפשרות מצוינת למפגש היכרות. כך שאם מי מכם מעוניין לנסות, אתם מוזמנים לשלוח לי מסר או דוא"ל (מופיע בכרטיס שלי). אני מבטיח לענות בהקדם. ועכשיו לכולם: יש למישהו כאן קצת ידע לגבי צוענים? אורח חיים, אמונות טפלות לגביהם, מידע היסטורי? יכול לעזור מאוד למערכה שלי. אם תוכלו לחלוק קצת מהמידע או להפנות אותי למקורות, זה באמת יעזור.

רמץ

New member
הייתי פעם בהרצאה על צוענים...

רק שאני ממש לא זוכר כלום... זו הייתה הרצאה לפני הסרט 'חתול שחור חתול לבן'... בגדול מדובר בעם נודד שלא כל כך נודד שקנה לעצמו במידה מסויימת של צדק מוניטין של גנבים מטונפים... נדמה לי שהם חסרי דת אמיתית ולוקחים קצת מכל דבר - כך שהמוניטין הנוסף שקנו בגילוי הנסתר, גם הוא שנוי במחלוקת ויש להניח שברובו מבוסס על שרלטנות במודע. נדמה לי שריכוז האוכלוסיה הגבוה בעולם נמצא בצרפת וגם מספרם הדלדל מאוד במלחמת העולם השניה. אני אנסה לחפש מידע נוסף כדי לפצות על אי דיוקים שמאוד אפשריים.

למעלה