כמה דברים...

negative

New member
כמה דברים...

1. לא נמאס לכם מהקטע של סטייליסטיות וקלאברים וכל השטויות האלה? זה לא יותר מדיי פוזה?.... 2. אתם מכירים חנויות בת"א\הרצליה\נתניה\רעננה שיש שם בגדים יפים (ולא יקרים מדיי) לבנים אבל לא במידות של גברים...כזה מידות ביניים... 3. גם אתם חושבים שאין מספיק חנויות לנערים שהם עוד לא במידות של גבר או שזה רק אני...

SuGar and SpicE

New member
חמוד...

קודם כל מהניק והחתימה שלך אני רואה שאתה בן אדם מאד עצוב....אני אולי לא יכולה לפתור את הבעיות, אבל אולי חיבוק יעזור פה
גם סופגניה זה לא רע
וסביבון
החיים יפים.......תזכרו את זה
אוקיי, ועכשיו לשאלות. בקשר לראשונה....אז ככה. אני חושבת שאם לוקחים הכל במידה ולא הופכים את האופנה לה-דבר בחיים שלך, אז לא, זה לא נמאס ואין בזה שום דבר רע. מותר להתעסק גם בעיניינים שהם לאו דווקא ברומו של עולם. בקשר לשאלות האחרות - אין לי מושג, לא מבינה עד כדי כך באופנת גברים. אבל במקומות כמו קסטרו, רנואר מן וכאלה בטוח יש בגדים לגילאים האלה, לא

../images/Emo45.gifבדיוק../images/Emo70.gif

וזה גם בכלל לא קשור לפוזות.. ולשאלתך
כיום אפשר למצוא ברוב רשתות הביגוד של הגברים מידות שמתאימות גם לנערים שעוד לא הפכו לגברים
תלך לכאוס, פוקס מן, קסטרו מן, תמנון (יש חלק גם לגברים) וכו'.. אני בטוח שתמצא שם משהו במידות שלך

No BoDy1

New member
תשובות לשלילי שלנו..

1. ממש לא, וכמו שאמרו, זה לא כל החיים שלנו, וזה לא חובה אופנת בגדים, זה יכול להיות אין ואווט במוזיקה, אין ואווט באביזרים מסויימים.. ועוד משהו, אף אחד פה לא מדבר על קלאברים, סטייליסטים, סטייליסטיות... 2. כן, אני מנתניה, ויש לך את: א: ביץ' האוס. ב: מושי מן ג: כל חנות בגדים בקניון.. לא?! 3. אם תגיד מה המידה שלך אני יגיד לך אם אתה צודק או לא..

יוו אתה מזה צודק!!!

כל הזמן אני מודד והכלללללל ענק עליי איזה סיוט! ג'ינסים עוד אני מוצא בקושי אבל חולצות בכללל אני לא מצליח! אומרים עליי שאני קונה בשילב חח איזה מבאס זה קשה למצוא הכל למבוגרים כאלה סוסים5

No BoDy1

New member
אמממ אני לא מבוגר.. אבל אין לי בעיה

אני מידה 40.. ואני מוצא בכל מקום:))

No BoDy1

New member
תיקח, תיקח אישית, הוא סתם אומר שהוא

צוחק כי הוא מנהל פורום... חחחחחחחחחחח

negative

New member
טוב......אז ככה.......

אמממ...אני לא ממש בנאדם עצוב...הניק קשור למשהו אחר....והחתימה....אממ...סתם עלה לי משפט יפה לראש.... לגבי החנויות - אני גר בנתניה ואני מכיר את רוב החנויות (חוצמ מושי מן...איפה זה???) אבל זה גם לא ממש למידות שלי...חוצמאקס בוי שיש שם כמה דברים נחמדים למידות. ואני לא ממש גדול בגודל של הגוף אז נגיד אני מודד מכנס 28 (שזה בערך הכי נמוך שחנויות מחזיקות) אז אני צריך לעשות מכפלת בגודל חצי מכנס...וזה לא יוצא יפה.... עוד איזה שנה - שנתיים יהיו לי הרבה דברים למידה בינתיים אני יסבול...:)

SuGar and SpicE

New member
אוקיי.....

אז קודם כל שמחה לשמוע שהכל בסדר.
ובקשר לחתימה - אתה צודק, באמת משפט יפה, אבל תן לי לעשות אותו עוד יותר טוב - *אמשיך ולא ימשיך... גוף דובר מתחיל בעתיד באות איתן א'.. מצטערת מצטערת על הדקדקנות...זה פשוט מציק לי בעיניים. מה לעשות
ככה זה כשנכנסים לכיתה י' ומתחילים ללמוד לשון ברצינות..
מתחילים לראות שגיאות בכל מקום - סיוט
פה שכחו הידמות מלאה, שם התלכדות עיצורים... ואני מדברת גם על העיתונים - שחוטאים בשגיאות מספר לא מבוטל של פעמים
חחחחח....בכל אופןן....שוב סליחה על הדקדקנות.

No BoDy1

New member
נכון!! ככה אצלנו כולם!!

אני לא מצליח ללמוד את הדבר הזה לשון!! נמאס לי מזה אפילו.. :/ אבל כולם מתקנים אותי... רררררר

SuGar and SpicE

New member
לשון זה דבר מזוויעע...

העלו את אליעזר בן יהודה על המוקד!
גם אותי מתקנים.... יש לי בעיה בעיקר בשלושה בנים/שלוש בנות וכל זה.. למרות שעוד לא הגענו לזה בחומר! פשוט הקטע ההוא נכנס לי טוב לראש.

אז...

אולי תלך לפוקס קידס
או שתבדוק בקסטרו מן.. יש להם לפעמים גי'נסים או חולצות בגזרות ממש צרות\קטנות..

למעלה