כמה דברים:

לומית

New member
כמה דברים:

דבר ראשון שלום לכולם! ואני מצתערת שלא כתבתי הרבה זמן, פשוט לא יכולתי כי היתה לי בעיה במחשב! (כמו תמיד... חחח) דבר שני פתחתי פורום של סימס בהייד פארק ואני חייבת שתגיבו כי יש לי מתחרה שיש לו גם פורום של סימס והוא חושב שבגלל שהפורום שלי חדש אז הוא לא שווה!!!
אז תעזרו לי... קישור: http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=6218 (תעשו העתק הדבק כי אני לא יודעת איך עושים קישור...) דבר שלישי סליחה על השירשור החדש פשוט לא היה לי לאן להכניס אותו.

novemberain

New member
הו! מחר בבוקר

איך שאני קמה, אני נרשמת להייד פארק ומציפה לך את הפורום! חוצפן! הבחור הזה...בגלל שהפורום שלך חדש זה אומר שהוא פחות טוב!!! !how rude אבל בנתיים אני אלך לישון, בסדר? ליל מנוחה

לומית

New member
תודה! תודה! תודה!

אני ממש שמחה! אבל משהו קטן... אסור לקלל בפורום! כי אם יקללו ואני לא אמחק את ההודעה, יתלוננו עליי ויוציאו אותי מתפקיד המנהלת.. בכל מקרה.. תודה רבה!

novemberain

New member
היי!!! אל תעליבי...:(

אני?!??! מקללת!?!?!? לא יפה... הנה קמתי, אני נרשמת ובאה כמו שהבטחתי!

לומית

New member
לא התקוונתי אליך!

התכוונתי בצורה כללית לכל מי שרואה את ההודעה.. על תעלבי...

ברוכה השבה! ../images/Emo140.gif

לגבי העניין - שני הפורומים שציינת הם מתחרים של הפורום הזה, אז..

לומית

New member
עוד משהו שלא קשור.

איזה סימס אתם קונים? makin magic? sims 2? או שניהם? אני קונה את שניהם!

shirush3

New member
אני קונה את...........

סימס 2 כי אם אני אקנה את שניהם אז זה יהיה בזבוז כסף כי אני יודעת שאני יהיה יותר עם סימס 2 וגם נמחק לי כל הסימס עם כל חבילות ההרחבה ואני לא יכולה להתקין את הכל מחדש כי נהרסו לי שתי דיסקים

Shaaaki

New member
סימס 2../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סימס 2

novemberain

New member
אם אני אמצא עבודה חדשה...

אקנה את שניהם - ברור!!! טוב, גם אם לא אמצא אקנה

למעלה