כמה דברים....

very VIP

New member
כמה דברים....

1. אני חדש בפורום, ונראה שממש כיף פה!!! 2. אתם יכולים לשים לי כמה שיותר תמונות של אפרת בוימולד (שירן) והאם יש לה אתר מעריצים??? 3. עצוב מאוד שנגמר משחק החיים ביום שלישי הקרוב הם ממש חלק ממני, אבל הסוף של משחק החיים הוא לא הסוף שהיה לחיי האהבה הוא הרבה יותר מרגש!!! זה כ"כ עצוב.....
אבל אל יאוש בכבלים מבטיחים טלנובלה נוספת במהלך החורף!!!!

very VIP

New member
וגם בתיה משתגעת...

בפרק האחרון: 120-02. פנים. סלון ריקי וקובי. לילה. [המשך מפרק קודם] בתיה הגיעה אל קובי הביתה, כשלפתע ריקי יצאה החוצה- דיברה אל בתיה. בתיה בהלם טוטאלי… היא חשבה שריקי מתה. בתיה: … מה זה? מה קורה פה? ריקי: תחיית המתים. בתיה: קובי?! מה זה צריך להיות… אמרת שהרגת אותה!!! אמרת שחנקת אותה למוות! קובי: [משועשע, עולה על רעיון] את מי? בתיה: את ריקי. קובי ממשיך ברעיון שלו, עונה ברצינות מקפיאה, שקט, שקול. קובי: [קר] … אני באמת הרגתי אותה. חנקתי אותה למוות. בתיה: [לא מבינה]… קובי… אל תשגע אותי. אני… ריקי עומדת כאן מולי. קובי: [בשיא הרצינות] איפה? ריקי מחליטה לשתף פעולה. ריקי: הוא לא יכול לראות אותי בתיה…[רציני] אני בתוך הראש שלך… בתיה קמה, ניגשת לריקי. ריקי מתרחקת. בתיה: תפסיקו עם זה מיד! קובי תגיד לי שאתה רואה אותה!! נו, אל תעשה לי את זה… תגיד לי שאתה רואה את ריקי. קובי: בתיה, תירגעי, אני לא מבין על מה את מדברת. בואי תשבי, הכנתי לך משקה. בתיה: [נגנבת] אני רואה אותה! אני רואה אותה פה עומדת מולי. [לעצמה] זה לא קורה לי… [מתחילה לדמוע] לא, לא… זה לא קורה לי שוב… קובי: [רציני] מה יש לך בתיה…את בסדר? ריקי: [קרה, רצינית] אני בתוך הראש שלך בתיה... בתוך הראש המופרע והחולני שלך! בתיה: די! תשתקי מטומטמת! ריקי: מטומטמת את בעצמך! קובי: [ברצינות] בתיה? את בסדר? אל מי את מדברת? בתיה: [מבועתת] אני רואה אותה קובי! אני רואה אותה! לפתע נשמעים דפיקות בדלת. קובי הולך לפתוח. נכנסים פנימה 2 רופאים בחלוקים לבנים ומסתכלים על בתיה. בתיה נעמדת קפואה, פעורת פה!!! יהיו קטעים!!!! תראו את זה!!!!

Crazy doughnat

New member
LoL!!!!!! כנס לפה דחוף!!!

קודם כל ברוך הבא לפורום!
ודבר שני - מאיפה יש לך תתסריט של משחק החיים?!?

S m e l l y Cat

New member
עעעעעננננננקקקקקק../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

חחחחחחח יואו ממש בא לי לראות את זה כבררר

very VIP

New member
תודה רבה....

ואני בטוח שיהיה פה כיף, לפחות עד שיגמר... (בבב.... אני בוכה...) ולא נעים לי לבקש אבל אולי אבר לשים לי תמונות של שירן.

למעלה