וגם בתיה משתגעת...
בפרק האחרון: 120-02. פנים. סלון ריקי וקובי. לילה. [המשך מפרק קודם] בתיה הגיעה אל קובי הביתה, כשלפתע ריקי יצאה החוצה- דיברה אל בתיה. בתיה בהלם טוטאלי… היא חשבה שריקי מתה. בתיה: … מה זה? מה קורה פה? ריקי: תחיית המתים. בתיה: קובי?! מה זה צריך להיות… אמרת שהרגת אותה!!! אמרת שחנקת אותה למוות! קובי: [משועשע, עולה על רעיון] את מי? בתיה: את ריקי. קובי ממשיך ברעיון שלו, עונה ברצינות מקפיאה, שקט, שקול. קובי: [קר] … אני באמת הרגתי אותה. חנקתי אותה למוות. בתיה: [לא מבינה]… קובי… אל תשגע אותי. אני… ריקי עומדת כאן מולי. קובי: [בשיא הרצינות] איפה? ריקי מחליטה לשתף פעולה. ריקי: הוא לא יכול לראות אותי בתיה…[רציני] אני בתוך הראש שלך… בתיה קמה, ניגשת לריקי. ריקי מתרחקת. בתיה: תפסיקו עם זה מיד! קובי תגיד לי שאתה רואה אותה!! נו, אל תעשה לי את זה… תגיד לי שאתה רואה את ריקי. קובי: בתיה, תירגעי, אני לא מבין על מה את מדברת. בואי תשבי, הכנתי לך משקה. בתיה: [נגנבת] אני רואה אותה! אני רואה אותה פה עומדת מולי. [לעצמה] זה לא קורה לי… [מתחילה לדמוע] לא, לא… זה לא קורה לי שוב… קובי: [רציני] מה יש לך בתיה…את בסדר? ריקי: [קרה, רצינית] אני בתוך הראש שלך בתיה... בתוך הראש המופרע והחולני שלך! בתיה: די! תשתקי מטומטמת! ריקי: מטומטמת את בעצמך! קובי: [ברצינות] בתיה? את בסדר? אל מי את מדברת? בתיה: [מבועתת] אני רואה אותה קובי! אני רואה אותה! לפתע נשמעים דפיקות בדלת. קובי הולך לפתוח. נכנסים פנימה 2 רופאים בחלוקים לבנים ומסתכלים על בתיה. בתיה נעמדת קפואה, פעורת פה!!! יהיו קטעים!!!! תראו את זה!!!!