כמה דברים

כמה דברים

1.הצעה לתחפושת:
2.אחותי בכיתה ב- זאת אומרת בשלב שהיא כבר לא רוצה להיות נסיכה או משהו בסגנון. אין לנו רעיון לתחפושת בשבילה. היא אומרת שהיא לא רוצה להתחפש, אבל בפורים כשכולם יתחפשו היא בטוח תקנא. יש לכם רעיונות בשבילה? 3.השוואה- שמתם
שהשמלות של דורותי מהקוסם מארץ עוץ ואליסה בארץ הפלאות נראות אותו הדבר?

מממ...

"היא בשלב שהיא כבר לא רוצה להיות נסיכה או משהו בסגנון"-
אני עד כיתה ד' התחפשתי למלכת הכוכבים (ברציפות...
) *הילדים של היום...* אבל...מ'זתומרת היא לא רוצה להתחפש?!?! היא בכיתה ב'!!!!! נו באמת...אולי היא סתם מחקה ילדים גדולים יותר, שכבר לא רוצים להתחפש.. בתוך תוכה... היא עדיין מפנטזת על איזו תחפושת יפה!!! אה, ודרך אגב, שאני חושבת על ההשוואה-אתה צודק! *אם את בת-סורי
* והחזור לעניין אחותך: רעיונות לתחפושות: אם היא באמת חושבת שהיא גדולה בשביל כל מיני תחפושות של נסיכות וזה, אז כמובן שהיא יכולה להתחפש לדמות כלשהי מפורסמת. היא יכולה להתחפש לנערת הג'ונגל, או לדבר ההוא, זה שיש למטה תמונה, עם החרב וזה... זה מהמם!!! או אולי...למתנה (?) אני יכולה להסביר לך איך אם היא תרצה... או למשרתת כזאתי, צרפתייה. אני עוד מעט ישים לך תמונה, אבל זה ממש יפה (ואפילו יכול להיות סקסי, לילדים גדולים יותר...) אז, קודם כל, תאמין לי שאם היא לא תבוא מחופשת-היא תשתעמם כי לא יהיה לה מה להראות לכולם. ו-כל הילדים בכיתה ב' מתחפשים, זה בטוח.

תודה

אני בת, דרך אגב- ההתנצלות התקבה. תודה רבה על כל הרעיונות. חשבתי על עוד רעיון- נערת הוואי! אני אציע לה את הרעיונות.

crembo girl

New member
תקשיבי..

לדעתי נערת הוואי זה לא כל כך טובכי זה כבר חרוש כמו לא יודעת מה.. לדעתי התחפושת הכככככי טובה לגיל הזה זאת בלרינה, ואין שום בעיה להשיג את הדברים בשביל זה.. והם: *טוטו! (ולמי שלא רוקד ומבין בבגדים של בלט, זה החצאית שיעני עומדת, לרוב בצבע ורוד בהיר, מאוד חשוב שהיא תעמוד ולא סתם חצאית של ברינות..) *בגד גוף או חולצה צמודה שתיכנס לחצאית אם איןתקציבלקנות בגד גוף.. *נעלי בלט, עדיף וורודות עם קשירה עד הברך או גם לא עד הברך אלא סתם גבוהה. עוד רעיון הוא חיפושית שזה קל מאוד להכנה.. * צריך כנפיים כמובן.. אפשר להכין מסול, דברו על זה כבר בפורום, לדעתי אם מחפשים טוב אפשר למצוא בחנויות.. *איך לא, המחושים!! גם, בכל החנויות של התחפושות תמצאי את זה.. כל השאר זה סתם בגדים שחורים או לבנים, מה שבא.. לדעתי שחורים אבל כבר ראיתי תמונות של בגדים לבנים! *תינוקת.. הכי קל, צריך להסביר!? מגווה שעזרתי! בהצלחה..

למעלה