כמה דברים...

אה באמת?

ועוד אמרת שלא אכפת לך שהבת שלך תהיה ככה...

Dirrrty

New member
קרפד...כנס!

חבר´ה למה אתם תוקפים אותו? נכון שלפעמים יש הודעות שאנחנו לא אוהבים... אבל... תחשבו על זה... ואז תרשמו תגובות... אל תרשמו שהוא חסר טקט כי הוא ממש לא! אבל יש לי משהו להסביר לך קרפד... בריטני כבר לא בת 16! היא לא ב"בייבי וואן מור טיים"! היא בת 21! ובשביל בחורה בת 21 אני לא רואה משהו רע בלבוש שלה אם היא היתה הבת שלי אני לא חושבת שהיה איכפת לי איך היא מתאפרת ומתלבשת בגיל כזה כי ברור שבריטני לא מתלבשת ככה לאירועים ולמסיבות זה באמת רק לקליפים! אז תחשוב על הגיל... ואל תגיד שאני לא צודקת כי אני יודעת שאני צודקת... ונו אז? אני בת 15 ואני שמה הרבה (לא כמו בקליפ של בריט או של כריסטינה) איפור כי אני אוהבת איפור אז בגלל שזה לא נראה לך ולעוד כמה אנשים אז אני אפסיק כי "איפור לא מתאים לגיל שלי?" או משהו...? האיפור שלה לא כל כך כבד האמת.. כי זה רק בקליפים... בחיי היומיום היא בכלל לא מתאפרת... וחוץ מזה גם אם היא שכבה עם כל הצוות מאחורי הקלעים אני לא חושבת שזה ענייננו... כי בכל זאת היא בת 21 והיא לא חייבת לנו כלום! אז היא אמרה שהיא תישאר בתולה עד החתונה... לפעמים התוכניות משתנות... בכל מקרה... אמרת לנו מה שאתה חושב... הקשבנו... והבנו... אז אני מקווה שאתה תבין על מה אני מדברת... ביי כולם ולילה טוב לכם...

dor302

New member
אני מסכים על ה"קרפד" הזה

כל אחד והדעה שלו הוא לא פוגע בבריטני בכלל הוא רק מציע את דעתו השנונה והמצוינת לא שאני חושב כמוהו אבל לא צריך להתקיפו בצורה זאת!

i4britney

New member
פחחחח דור....

תעשה לי טובה בן-דוד יקר ואל תרשום שטויות "שנונה עלק פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........"

i4britney

New member
חחחח...

ממש ממש לא מפריע לי שאנשים מסכימים איתך בייחוד אנשים שלא יודעים מי זאת בריטני ספירס וסתם מנסים להשמיץ אותה !!!

Dirrrty

New member
סליחהההההההההההה???????

אנשים שלא יודעים מי זאת בריטני ומנסים להשמיץ אותה??? זה שאני מסכימה איתו אומר לך שאני כזאת??? חתיכת מטומטם מה אתה יודע מהחיים שלך בכלל??? כנראה אתה נכנס יותר מידי לחיים של בריטני שכבר אין לך כאלה!!! בואנה נראה לי אין לך חברים עם איך שאתה מתייחס לכולם! אתם יכולים להגיד עליי שאני מגעילה והכל אבל אני יודעת לפרגן ולהסכים עם אנשים!!! זה שאנחנו לא מושפעים כמוך ושפוטים כמוך ויש לנו דעה קצת שונה משלך וזה תלוי במה כי גם לא בהכל אני מסכימה איתו לא אומר שאנחנו "לא יודעים מי זאת בריטני וסתם מנסים להשמיץ אותה" אז במקום לנסות להיות חכם...(אנחנו כבר יודעים שאתה לא אז אל תנסה להכחיש) פשוט תשב בשקט!!! בקשר לקנאה שלך... (שאנשים מסכימים איתו...ואיתך לא!) יש לי יותר מידי דברים להגיד אז אני פשוט אשתוק כדי שלא ימחקו את ההודעה שלי... ביייייייייי!!!!!

כך אמר זה...

שנפגש עם בריטני עשרות פעמים, דיבר איתה על הא ועל דא, צחק איתה, יודע משהו על החיים שלה ממקור אמין ולא מספרים וביוגרפיות ועיתונים... תעשה טובה, אפשר לחשוב שאתה מכיר אותה!

Dirrrty

New member
כן הא?? איך שכחתי!!!

וואי אני ממש מצטערת! שכחתי שאני מדברת עם החבר הכי טוב שהוא כמו אח של בריטני! וואי מזה מצטערת... תבקש ממנה חתימה בשבילי!! פליזזזזז! וואי אני לא יודעת איך נסחפתי... פשוט שכחתי שזה אתה... המלך של המלכה בריט!!! וואי תגיד לה שאני מצטערת!!!! כאילו ממש לא נעים לי מכל הסיפור הזה.... א-י-ד-י-ו-ט!!!

למעלה