כמה דברים...

כמה דברים...

נשמור את השאלה המרכזית לסוף. בינתיים יש לי כמה דברים להגיד. * שמעתי שמישהו כאן אמר שהוא ממש ממש אוהב את בריטני, "את האישה הזו" לדבריו. שאלה: האם בריטני בעינייך אישה? אישה, לדעתי, היא אחת שמסוגלת לכבד את הגוף שלה. אחת שנהנת ללבוש משהו רוב הזמן, במקום להוריד אותו. אחת שגם בשביל פרסום והצלחה, וגם אם בשביל 5 דקות מסכנות, לא תיתן לחבורה של גברברים חצי-ערומים למזמז לה את הצורה. האם בריטני אישה? לדעתך היא באמת בוגרת? ואם אתה בא להגיד שכן, תוכיח. ולא מתוך ציטוטים של בריטני, כי זה כמו שאני אקבע עובדה: מכבי חיפה הקבוצה הכי טובה היום בארץ. הוכחה: שחקן שלהם אמר. לא חוכמה, מבין? * כולכם נורא אוהבים את בריטני, ועושה רושם שלרובכם אין בעיה עם צורת הלבוש שלה, עם האופי שלה, עם המעשים שלה. ולשאלה: האם הייתם מסכימים שהבת שלכם תתלבש כמוה? האם הייתם מסכימים שעסקייה של הבת שלכם עם בני המין השני יופצו בראש חוצות? האם הייתם מסכימים או רוצים שהבת שלכם תהיה דומה לבריטני? (וכשאתם חושבים על סיטואציה כזו, השתדלו לא לדמיין לכם את בתכם ב"בייבי וואן מור טיים" אלא ב"סלייב פור יו")

i4britney

New member
חסר טקט....

פשוט אל תענו לחסר הטקט הזה שמנסה רק לעצבן אותנו אל תגיבו בכלל להודעה שלו כי הוא מדבר שטויות ומזבל בשכל ורושם הודעות חסרות משמעות וחסרות טקט פשוט אל תענו לו כי הוא בא במטרה שנפסיק להעריץ את בריטני וזה לא יקרה אז אל תענו לו !!!

זאת הרמה שלך? אפס.

אני חושב שמכל אלה שנכנסים ומקללים, אני מנמק את דעתי, מנסה לדבר איתכם ברצינות. אבל כנראה שאם אתה מנסה להציג דיעה שונה- אתה אידיוט. ידידי האינפנטיל, אתה חסר המשמעות פה. אתה כולך רק מילים ומילים ומילים (ובלי סימני פיסוק ביניהן, יש לציין), אתה באמת טיפש אם אתה לא מסוגל להבחין בין הודעה רצינית לסתם קללות חסרות משמעות. לא פעם ולא פעמיים כתבתי תגובות כועסות לאנשים שבאו וסתם קיללו, אבל אני לא חייב לך דין וחשבון. למה? ככה. תזמין מלחמה? תקבל חזרה.

../images/Emo15.gifאני מסכימה עם הקרפד הצלוי...

כנראה שיש פה קשיים בהבנת הנקרא נדב ( אם אני זוכרת טוב... ), קראתי לפחות 4 פעמים את ההודעה של הקרפד הצלוי , חיפשתי והתעמקתי ושוב חיפשתי ( היה מעיק... ) ולא מצאתי אפילו קללה/מילת גנאי/הסתה נגד בריטני או כל דבר אחר. מה שכן מצאתי זו דעה קצת שונה משלכם, מחשבה לגיטיימית שמנוסחת בצורה שלא פוגעת באף אחד ולא יורדת על אף אחד. אני בספק אם ההודעה שלי תמחק ( אם " קשיים בהנת הנקרא " - תעבור את הסלקציה... ). אבל הפעם אני מסכימה עם הקרפד הצלוי, תלמד לכבד אנשים עם דיעה שונה משלך. שבוע טוב. ביי...

קרין קרין קרין....

מה הייתי עושה בלעדייך.
בכלל, את מדברת בלשון יפה מדיי... אין פה סלקציה. יש כאן דיקטטורה. מזכיר לי את המשטר העיראקי: מי שמדבר נגד הנשיא (במקרה שלנו בריטני)- חותכים לו את הלשון (חוסמים אותו).

i4britney

New member
אתה פשוט....../images/Emo123.gif

לא יודע מה אתם רושם בהודעות שלך , תקשיב טוב מאוד אם אני ארצה לשים סימני פיסוק או לא זה לא עניינך אני לא שם סימני פיסוק כי זאת לא עבודה או מבחן זה פורום ואני לא חייב לשים סימני פיסוק. דבר שני אולי תיקח את עצמך מהפורום של בריטנוש ותעוף ממנו לא רק שאתה לא מועיל לו אתה גם מזיק לו וזה מעצבן אנשים , אני לא רוצה לענות לך אפילו כי כמו שאמרתי אתה תת-רמה ומי שתומך בך הוא עוד יותר תת-רמה, אתם אנשים חסרי חיים, מה אתם מנסים לבוא ולהגיד לנו את דעתכם על בריטני שלנו , אתם לא תקלטו שככל שאתם יורדים עליה יותר זה מחזק את אהבתינו לבריטני אז לכו מפה , אין לי כוח לרשום לכם תגובה כי אתם לא שווים את זה !!!

../images/Emo15.gifנכון אני תת רמה...

אני מכבדת דיעות של אנשים ששונות משלי, ואגב גם אני לא הייתי נותנת לבת שלי להתלבש כמו בריטני ספירס בקליפ Slave For You, סו? אז גם אני חסרת טקט? שיהיה. ביי...

i4britney

New member
תקשיבי....

אני לא הייתי גם נותן ל"בת שלי" להתלבש בקליפ כמו שבריטני מתלבשת אבל היא לא הייתי כופה עליה כי היא יכולה לעשות מה שהיא רוצה אם החיים שלה אבל בשאר הקליפים שלה לא הייתי חוסם את הבת שלי להתלבש כמו בריטני, כי היא מתלבשת מאוד מאוד יפה והיא זמרת מעולה עם שירים מעולים וקצביים ואם זה לא נאה לך את יכולה לצאת מהפורום הזה וללכת לחפש זמר/ת/להקה או מה שלא יהיה , פה זה פורום של אוהבי בריטני ספירס ואנחנו מכבדים אותה כמו שהיא כי היא דבר ראשון בן-אדם , דבר שני היא מאוד כשרונית יש לה שירים מאוד יפים היא יודעת לרקוד בצורה מדהימה , היא יכולה להיות דוגמנית ואפילו אם תמשיך בקריירה שלה שחקנית וחוץ מזה יש לה עוד 1001 כשרונות שאין לי כוח לפרט עליהם פה, אבל בקיצור אני מאוד מכבד את הדעה שלך כלפי בריטני כי כל אחד חושב מה שהוא רוצה ויש לו את זכות הדיבור והזכות להתבטאות אבל בגבולות מסויימים ואת כנראה מנסה לרדת על בריטני בעקיפין , כלומר לא במילים אלא תביני כבר לבד... (אם את מספיק חכמה ... אין לי ספק בכך) , בקיצור זהו!!!

../images/Emo15.gifלא ירדתי על אף אחד...

גם אני אוהבת לשמוע את בריטני ספירס מדי פעם, ונכון בקליפים הקודמים עוד הייתה איזושהי פרופורציה לכמות הבגדים שהיא לבשה ( הקרפד הצלוי החמיא לבריטני ואפילו לא שמת לב - הוא כתב שבלי להתייחס לתקופה של הקליפ " Baby One More Time " אם היית נותן לבת שלך להתלבש ככה... ). גם אני די אוהבת לשמוע אותה, לא אומר שאני אתן לבת שלי ללכת חצי ערומה, ולשים טונות של איפור. אין פה שום ירידה סמוייה על בריטני , אני אומרת הכל בגלוי. נ.ב אני חושבת שהאחראית להגיד לאנשים לצאת או לא לצאת מהפורום ( לא חייבים להסכים לצאת מהפורום - אבל היא יכולה לחסום )זאת בת אל המנהלת. ביי...

אני מעצבן- משמע אני צודק

אני יודע מעולה מה אני רושם בהודעות שלי. אתה לא מבין אותן? בעיה שלך. 2. מי יעיף אותי? אתה? אני מעצבן רק אותך. אני מזיק לפורום? למה? פרצתי אליו? הצפתי אותו? אני רושם הודעה פעם ב... ומלבד זאת, אני לא חייב לך דין וחשבון, כך שמצדי אתה יכול להתפגר. 3. אני תת-רמה? למה, מה אתה? אתה רמה? אני לפחות יודע להשתמש בלחצני הפיסוק במקלדת, בניגוד אלייך. 4. מי שתומך בי הוא אדם שמבין מהחיים שלו, ובדרך, יודע לקבל דעות אחרות. זה שאתה לא אוהב לשמוע דעות שונות- בעייתך. 5. בריטני שלנו?! חחחחח אני בטוח שהיא אפילו לא הייתה מסתכלת עלייך! "בריטני שלנו..." אני בטוח שאפילו על אמא שלך אתה לא מדבר ככה, והיא מכירה אותך מאז שנולדת, לעומת בריטני... 6. אז אל תרשום תגובה, ככה תחסוך מאיתנו עוד פרץ של טמטום רגעי, וגם נדע פחות כמה שאתה טיפש.

LaPooh

New member
אולי הוא לא כתב קללות

אבל הוא כתב דברים מכפישים ומעליבים שלדעתי הם גם לא במקום

TetiBETTY

New member
אולי די../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

תפסיקו לריב כל הזמן... נדב- קרפד אמר את מה שיש לו לומר,וסופסוף עשה זאת בצורה לא בוטה. זה באמת פורום דמוקרטי ולא דקטטורי כמו שהזכירו כאן באחת מההודעות,ולך יש את הזכות שלא לגיב לו,כמו שלא יש את הזכות להעלות את הדעות שלו בכתב. אז בבקשה,תפסיק להגיב בעצבנות,כי זה לא יעזור
תלמדו להשלים אחד עם השני,ולכבד דיעות
*תודה מראש*

בואו נסיים עם זה פעם אחת ולתמיד!!

ההודעה שכתבת זו אותה הגברת שראינו בהודעות אחרות שלך, רק בשינוי אדרת.. אוקיי.. קודם כל, אני רואה את בריטני אישה, כי זה מה שהיא!! תאמין לי, בתור אחד שמעריץ אותה, בתור אחד שיש לו אלפי תמונות של בריטני, היא לבושה רוב הזמן!!! כמה שזה מפתיע אותך נכון?? בריטני מתלבשת סופר סקסי.. אבל יש לה גבול.. באמת אין לי בעיה עם צורת הלבוש של בריטני, ומה המעשים שאתה מדבר עליהם?? כשתהיה לי בת, והיא תרצה להתלבש כמו בריטני, לא תהיה לי בעיה.. אבל אל תשכח שבריטני לובשת בהופעות ובקליפים בגדים שנערה ממוצעת לא תלבש, ולא בגלל שהם חשופים משהו, אלא בגלל שהם פשוט לא מתאימים ליום יום.. אלו בגדים במיוחד לקליפ, להופעה, לצילומים.. בימים רגילים, בריטנ לובשת ג´ינס וטי-שירט.. עכשיו אני רוצה להבין משהו.. מה בדיוק חושפני בבגדים בסלייב??? אם תגיד לי ש-Don´t let me be the last to know היא התלבשה חשוף (בגד ים) אז אני אבין אותך.. אבל בסלייב??? ממש לא!! אז נכון שבסלייב יש את הקטע הזה של ה"אסיפת רקדנים" על בריטני, זה קטע שגם אני לא ממש אהבתי.. אבל זה היה חד פעמי!!! מישהו ראה את בריטני בסיטואציה כזאת שוב??? לא!!! ונ.ב. זה שמכבי אלופה, זה לא אומר שהיא הכי טובה בארץ!! יאללה הפועל!!! (ת"א) עכשיו אני צריך ללכת, אבל בערב אני יביא לך הוכחות מוצקות בקשר ללבוש הלא פרובוקטיבי של בריטני.. מקווה שקראת הכל..

את ההודעות שלך אני תמיד קורא

עד הסוף, כי משום מה חשבתי שאתה בנאדם חכם יחסית לרמה הכללית כאן, אבל מסתבר שטעיתי. תשמע, אתה אומר שבריטני מתלבשת גם פרובוקטיבי וגם צנוע, כלומר, לבוש מלא. עכשיו, אם אני אעשה מעשה רע ולאחר מכן מעשה טוב, האם המעשה הטוב יבטל את הרע? או במילים אחרות, אם בריטני לא-לבושה בקליפ אחד ובקליפ שלאחר מכן היא לבושה- האם זה משנה משהו מהעובדה שהיא שכחה להתלבש בקליפ הקודם? לא. בסלייב, הבעיה העיקרית היא המזמוזים שלה עם כל האנשים שם, ולא אתפלא אם אח"כ היא עשתה משהו עם אנשי הצוות... בקשר לדוגמה עם מכבי חיפה....זו הייתה רק דוגמה, עם מוסר השכל. חשבתי שהבנת. יום טוב

לא אמרנו שהיא לא סקסית...

אני אמרתי בסך הכל שלא הייתי נותנת לילדה שלי להתלבש ככה,חצי ערומה. ואני מתכוונת לתחתון עור מעל הג´ינס , ולמה שאמור להראות חולצה... ביי...

למעלה