כמה דברים

omri-segal

New member
כמה דברים

קודם כל, הרשו לי להציג את עצמי. עמרי מהרצליה, מועמד(+\-) בעדיפות ראשונה למתמטיקה. עדיפות 1: ת"א 2: טכניון 3: ב"ש 4: ירושלים קיבלתי הודעת קבלה לעתודה בירושלים (למרות שבמכתב ששלחו בסוף אוגוסט שהחזרתי להם [בזמן!] השמטתי את ירושלים). אתמול אמרו שהיום יענו למכתב שלי. לא תפסתי אותם. לנסות מחר? לחכות ליום ראשון? חוצמזה, אשתף אתכם בפאדיחה - מחר אני נוסע לירושלים, כדי לקבל מערכת שעות. הבעייה היא - איבדתי את המכתב שהזמין אותי. לא יודע באיזה שעה להיות איפה. לכן אני קם מחר (או אולי עליי להגיד היום) בשעה 6:30 ונוסע לקמפוס בגבעת רם, ששם למיטב ידיעתי אני הולך ללמוד. WISH ME LUCK... בינתיים אלך לישון, ואמשיך לספר מחר על מעלליי ביום שמהלכו לא צפוי לגמרי...

דרור4

New member
היי עמרי

זה דרור מביאליק... אז בסוף זה ירושלים...בהצלחה!

omri-segal

New member
תודה

ביום חמישי הייתי שם, נראה אחלה מקום, אבל מחר נציק שוב ללשכת גיוס, כי אמרו שאם יהיה אפשרי, יודיעו לי. אני לא בונה על זה, אבל מנסה. אגב, ראיתי הודעה של מישהי שמחפשת אנשים מפסגות בטכניון. פנה אליה. שבוע טוב

e man

New member
באסה !

אהלן עומרי!! זה יניב מתסקיר... צר לי לשמוע על המקרה המצער עם העברית... בכל מקרה אני ורועי התקבלנו לטכניון (עדיין לא קיבלתי את המכתב אגב...). אני מקווה שהקטע שלך עם העברית יסתדר ותבוא לטכניון!!! שיהיה לך בהצלחה!!!!

omri-segal

New member
תודה תודה. גם לכם

ניסיתי להתקשר אליך בשבוע שעבר... אבל היית אי שם בקוסטה דל סול...
איך היה?

דרור4

New member
מי מחפשת פסגותניקים בטכניון

אני לא ראיתי אף הודעה כזו... בכל מקרה, בהצלחה לך בעברית!

דרור4

New member
למה זה לא קופץ?

היו בו הרבה מעבר ל10 תווים... שיהיה: קפוץ
קפוץ

למעלה