כמה דברים =]

כמה דברים =]

1! אני חוזרת לי בטובי מבית הספר ואני רואה שקית מונחת על השידה, והיה רשום עליה tower record כן זאתי חנות המוסיקה =] אני הייתי חייבת לראות!!!! אז פתחתי! ונחשו מה יצא?! thriller special edition!!!!! אבא שלי קנה לי את הדיסק!!!!! :)))))))))) שהוא חזר הוא קיבל
כזה ענקי!
וזה אומר שהשלמתי את 7 הדיסקים של מייקל =]
2! כפי שאתם יודעים עד מעט יום כיפור, ואני מתכוונת לצום גם השנה. ונהוג גם לבקש סליחות. אז אני מבקשת מכולכם סליחה, ומצטערת על שפגעתי במישהו... 3! אמ... זהו
חיחיחי דניאל תתחדש על הניק
ייב!

The MoonWalker

New member
כמה תגובות =]

1) מזל טוב, תתחדשי!! לי יש רק את התקליט... 2) אני לא צם, אבל גם מבקש סליחה מכולם!! ואם תרצו, אני אהיה פה גם ביום כיפור... 3) תודהההההההההההההה

slish

New member
מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו...

(בלי כ"כ קשר ליום כיפור... ) ולכל הצמים שיהיה לכם צום קל... (אני מהאוכלים... "בוזזזזזזזזזז......" חחחח) מה לעשות... קשה לי להתחבר ליום הזה ממש כי אני תמיד מבקש סליחה ממשהו אם פגעתי בו... (אני לא צריך את יום כיפור בשביל זה - אין לי בעיה להגיע) "אני מצטער" "סליחה" ועם כל הכבוד אני לא חושב שגם אתם מוכרחים לצום... (מבחינתי - זאת מחמאה) כי אחרי שלקחתם חלק ממפעל כ"כ יפה בשניידר: א) זה אומר שאתם טהורים ויפים ב) שאם אתם לא אבל כן הייתם שם.. אז שגם "בורא עולם" היה סולח לכם (אחרי דבר כ"כ יפה) אתם מדהימים ומקסימים והלוואי שאנשים במקום לצום היו עושים את הדבר היה שעשיתם בשניידר.... כי אז באמת העולם היה "מכפר" על פישעי עולם! (מלחמות... ילדים מתים... רעב... רציחת חיות באכזריות... ופה באמת שלא חסר לצערינו) צום קל אוהב R

אבל אני לא הייתי במפגש ../images/Emo10.gif

אז אני יצום לי
חע סתם אני משנה שעברה התחלתי לצום, ככה זה במשפחה אצלנו =] אה ותודע!

Art Of Madness

New member
לפחות אני לא היחידה שלא צמה........

טוף, אני אנצל ת´הזדמנות לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו... ס-ל-י-ח-ה!

Speechless

New member
גם אני מבקשת סליחה מכולכם@!

אני מבקשת סליחה מכל המעריצים היקרים אם יש מישהו שפגשתי בו.. תמיד אפשר לפתוח דף חדש ! מבקשת סליחה מייקל ג´קסון אם פגעתי בו . לא מבקשת סליחה מטומי מטולה וסוני מיוזיק :) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא יודעת אם יבוא לי לצום.... HEAL THE WORLD

טוב, אז גם אני רוצה לבקש סליחה

דרך אגב אני ריטה רק החלפתי כינויי. טוב...אני מבקשת סליחה מכל חברי הפורום...אם פגעתי במשהו או עשיתי לו אבל...חחחח...לא יודעת אני מבקשת סליחה...:)

slish

New member
תתחדשימ לך... גברת ג´קסון...

שאלה: הילד עוד עושה צרות? חחחחחחח

למעלה