כמה דברים....

ק ר ח

New member
כמה דברים....

קודם כל לכל החדשים שיש לנו פה ברוכים הבאים,מקווה שיהיה לכם כיף דבר שני,דבר שרציתי להגיד מזמן אבל לא יכולתי להגיד כי אתם לא תשמעו את זה אז אני יכתוב
: לפעמים אנשים כותבים על פוליטיקה פה ואנשים אומרים להם שזה לא מתאים לפורום הזה אז הם טועים לדעתי כי לרב ההודעות האלה נכתבות בקשר למשהו שקשור למוסיקה השחורה והרבה מהראפ התחיל כמחאה בעקבות,בין השאר, פוליטיקה וכדי שזה יהיה קשור למוסיקה שחורה: תקראו ת´הודעה,היא קשורה

asdfgh

New member
אני מסכים...

חלקית... מצד אחד זה נכון, שיש מקום להביע דעה בעניינים שקשורים למשל לזה שטי.אן הוא אנטי-ציוני, שונא ישראל... או לזה ש-אר קלי הוא (אולי) פדופיל מגעיל... אבל מצד שני, הויכוחים האלה תופסים בד"כ הרבה יותר מקום מהדיונים על המוסיקה האמיתית... אני זוכר שכשיאנג כתב על זה שטי.אן השתתף בהפגנה נגד ישראל ביום השואה, היו להודעה הזו בערך 150 תגובות... מספר שאפילו מומי לוי עם "מומי עולה לאוויר" לא הגיע אליו (בינתיים, אני מחזיק אצבעות), וזה די מרגיז!

DoubleD

New member
אז ככה...

אחד הסיבות שפוליטיקה לא הולכת טוף כל כך עם הפורום הזה, בגלל שאנשים לא מצליחים להראות איפוק, לכל אחד מאיתנו היה קצר בראש כשהגבנו להודעת פוליטיקה, זה מובן בהחלט. כשדבר כזה קורה, הפיפל פה מתעצבנים מהר מאוד על דיעות אחרות ושופכים את מה שיש על ליבם בלי מחשבה שניה. לא רק שדבר זה גורם ללכלוך הפורום (בגלל שזה נהפך לשירשור לא מועיל, המוני וחסר טעם) אלא שזה מפלג בין אנשים בקהילה הזו על פי דיעות פוליטיות וחבל, זה גורם להתעצבנות יתר על חילוקי דעות שונים ומכך נובע שיש הפרדה מסויימת (לפעמים). בגלל שלכולנו כאן יש לפחות דבר אחד משותף, האהבה למוזיקה, זה טבעי שנרצה לחלוק אחד עם השני דעות בכל מני נושאים. לשם כך, נצטרך לגלות יכולת איפוק גבוהה יותר. עד שזה יגיע לכל אחד ממערכות העצבים של אנשים לא נוכל לנהל דיון מעניין עם פואנטה ועם טעם (ט-עים!) אני מקווה שאמרתי משהו..
|נשיכה|DouBle-D-

DJ$upreme

New member
ומצד שני

מכיוון שהראפרים ה"מובילים" שלנן בוחרים לצאת בהצהרות פוליטיות קיצוניות ולא מפרידים בין זה לבין מוזיקה בכלל, ובעיקר בגלל שיש כאן המון ילדים צעירים שאין להם מושג ירוק מה קורה מסביבם וקל מאוד להשפיע עליהם לכאן או לכאן, בעיקר באמצעות דמגוגיה, חשוב לדעתי לנהל כאן דיונים על המשמעות של השירים שאנשים אחר כך לומדים בעל פה. כשמאות ילדים צועקים הן לרעיונות כמו "להוציא להם תעודות זהות כתומות" ןמצד שני כשיש אלפים ששרים ביחד עם מוקי "רצחנו אדמה ורצחנו נשמה", הם יודעים מה הם אומרים? לא בטוח. בין אם זה מדברים על שלום או מתפלל. שלפחות יבינו מה הם שומעים. אז אולי יש מקום לזה בפורום. הדבר שאין לו מקום בכל מקרה זה אלימות מילולית משום סוג.

ק ר ח

New member
../images/Emo45.gifפגעת בול,אחי

מה שאמרת זה בדיוק למה שהתכוונתי שכתבתי ת´הודעה הראשונה פה!

MAD D

New member
אני....

לגמרי איתך SUPREME אני רואה הרבה חברה משננים בעל פה שרים שרים אותם ופשוט אוהבים את השרים אבל כאשר אתה מדבר אם הבן אדם הוא כלל וכלל לא קשור לדעות ולמה שהשיר בא להגיד ולפאמיים אני מגלה שאנשים ממש בדעות הפוכות מאשר השיר והםאפילו לא תורחים להבין מה השיר בא להגיד ולהפנים את הרעיון ומה שהזמר מנסה להעביר בשיר כאשר הוא שר אותו אבל עוד דבר אל תישכח שהרבה מהאנשים בפורום הם אכן ילדים ואולי דעותיהם לא מגובשות עדין או יש גם כאלה שאין להם דעה כלל אבל עם השנים הדעות מיתגבשות ואתה לומד להבין גם מה אתה רוצה מאצמך ומאחרים שעכשיו יש הרבה אנשים שבכלל לא מבינים אולי על מה אני מדבר ומה אני מנסה להגיד פה

multi

New member
האמת שגם אתה צודק

לפעמים אני קולט את עצמי שר בעל פה שורות שאני לא מסכים איתם

TIK TAK

New member
תראה

אני בטוח שלכול אחד מאיתנו יצא פעם לאהוב שירים שאנחנו לא מסכימים איתם אם זה נושא פוליטי או סתם שיר אגו דבילי זה לא כזה רע בכול זאת למרות ששיר מנסה להעביר מסר הרבה פעמים זה רק שיר

MAD D

New member
אבל.....

אבל הרבה פעמים נאדם אפילו לא מודע מה השיר בא להגיד,להדגיש,להסביר´לומר אתה מבין את הנקודה??

MAD D

New member
את צודקת דאבל ........

אני לדוגמא היתי מת לעלות לפריסטייל עם בן אדם שיש לו דעות מנוגדות מי שלי ופשוט לריב איתו בפריסטייל נקי בלי ליכלוכים וכאלה ולראות דעות של אחרים ולהראות גם את הדעות שלי והאהב למוזיקה והשוני של אחד מהשני יכול לעזור לנו פה ובימקום ללכלך אחד על הדעות של השני פשוט תכתבו שרים שהם בעצם יראו מעין קרב של חילוקי דעות ולא סתם לכתוב לדוגמא : "טי.אין הבכיין" או "באיין האנטי ישראלי" שזה מאוד פגע בי אתם לא מבינים שהם באים להגיד את האמת שלהם למיקרופון ואתם בימקום להגיד אני לגמרי בדעה מנוגדת משלו אז אני יכתוב שיר לא פחות טוב משלו ואני יגיד לו מאני חושב תחשבו על זה ותעשו את זה זה יעשה יותר טוב לכולם גם הרבה שירים שהם לא חסרי תוכן אלה מלי אמת ודעות ואידיולוגיות שיענינו אנשים וגם פחות ליכלוכים חסרי שחר

המממממממ

סה"כ אני מסכים איתך קרח, ועם השאר שכתבו פה שבהחלט *כן* יש מקום גם לדיעות פוליטיות פה במיוחד במדינה מתוסבכת כמו שלנו ובמיוחד שהזמרים עצמם לא מסתירים ת´דיעות שלהם... אבל הרבה אנשים שאין להם מושג באמת מימינם או משמאלם (בהתאמה) רושמים הודעות כמו "יאללה מוות לכל הערבים" או "זה בכלל אשמת המתנחלים הדוסים המסריחים האלה" בלי לחשוב לפני זה ותמיד יש ריח חזק של חוסר בגרות\סובלנות מזעזע שנודף מהשרשורים האלה... אז פשוט מאוד חבל אגב, אני תמיד מבטיח לעצמי שאני לא אתדרדר לוויכוחים פוליטיים אבל בסופו של דבר זה חזק ממני! וככה גם כולם אז תעצרו שניה לפני ותחשבו "זה באמת שווה את זה?"

Ambitionz

New member
אבל הפוליטיקה עליה באו שירי הראפ

לא דומה בכלל לפוליטיקה שלנו. הראפ המחאתי בארה"ב קשור להיסטוריה של השחורים בארה"ב, ובגלל זה קשור למוזיקה שחורה. לא נראה לי שהסברתי את עצמי כל כך טוב, אבל לפי דעתי כשמדברים על פוליטיקה בפורום הזה זה לא קשור למוזיקה שחורה, אלא אם כן זה קשור לשיר כלשהו. אם סתם פותחים דיון "מתי נפסיק לכבוש" או "צריך להרוג את כל הפלסטינים" אין שום קשר בין זה לבין המוזיקה השחורה. דעתי.

למעלה