כמה דברים

כמה דברים

יש לי בעיות במחשב הוא קצת יותר מידי איטי......לפעמים מסרב לזוז ונתקע ליומיים.....ולכן תשבותיי מאחרות להגיע.....ועכשיו כל עוד הוא זז ועובד אני מנצלת הזדמנות... בשורה טובה ....אתמול הזמנתי תור למרפאה ...קיבלתי תור להיום.....היום ניגשתי למכבי להוציא ט. 17 וקיבלתי ללא שום רופא ממליץ....ללא שום זימון......ניגשתי למשרד הבאתי איתי מכתב המלצה להמשך טיפולים במרפאה מסוריאנו שהיה מחודש מרץ....וקיבלתי ללא בעיה......וללא מלחמות. לבנות שעברו ניתוח בתה"ש ועדיין סובלות מכאבים....התייעצתי לגבי זה היום עם סוריאנו.....ובקשתו הייתה שיפנו אליו...אז בנות מי שעדיין כואב לה לאחר ניתוח .....אנא פנו למרפאה. שיפור מצויין במזכירות של המרפאה....המזכירות של מרכז מירב הן גם המזכירות של אנדו....והשיפור מדהים.....הטלפונים להזמנת תורים....03-5304470 או 03-5305999 היחס השרות והאדיבות פשוט תענוג.... בואינג - כן שנה.... ולגבי תמונה אני לא בטוחה שמותר להכניס לאינטרנט תמונות מאומצים....נעמי מה את אומרת?..אולי תבואי? ולגבי הנקודות זואלי הסבירה......אז היום אני יותר ברורה ומובנת. ולכל מי שסתם התגעגעה אלי......מיליון חיבוקים נשיקות והמון אהבה ממני..... להמשך מחשב תקין וימים טובים לכולנו

נעמי 17

New member
חל איסור פרסום תמונות של מאומצים

בכל אחד מאמצעי התקשורת. כמובן שמותר לילד להתפרסם אך לא בהקשר של אימוץ, במיוחד במאמצי הארץ, באמת עדיף לשמור למיילים פרטיים בלבד ולא להסתכן בחשיפה ברשת. ובכלל תמונות של ילדים מכל סוג באופן אישי עדיף שיהיו במחשב בבית אף פעם אי אפשר לדעת לאן יגיעו. לא הבנתי את תשובתך לבואינג, היא קשורה אלי? והינה באתי

נעמי

אם תציצי בדף הקודם יש שם שירשור שבואינג הופתעה שהבוביק כבר בן שנה וביקשה לשחרר תמונה במסר....זכרתי משהו על איסור פירסום תמונות מאומצים ולכן ביקשתי את עזרתך ברענון זכרוני החלש.....והנה באת...... נשיקות

נעמי 17

New member
ככה זה שמגיחים מהמאורה מדי פעם

מאבדים קצת חלקים במציאות . בכלל תחושה כללית של בילבול וחוסר מיקוד.

ומה אני אמורה לומר על זה?../images/Emo3.gif

בתור נעלמת כפייתית
בכל מקרה ז'קי.... מגיע למתוקון שלך יום הולדת שמח (אם כי באיחור, כרגיל
) אז
לבונבון

למעלה