כמה דברים.. קודם כל:
J JoNy Boi New member 26/11/07 #2 דבר שני.. תצביעו לDSTM שהוא מקום 9 וחייב עוד שתיים אז תצביעו לשיר 8 לפניו ולשיר 20.
J JoNy Boi New member 29/11/07 #6 ../images/Emo41.gifעדכון מעולה../images/Emo41.gif ריהאנה מקום ראשון ב100FM! אני רואה שהצבעתם ברצינות אה? XD קדימה להמשיך..
../images/Emo41.gifעדכון מעולה../images/Emo41.gif ריהאנה מקום ראשון ב100FM! אני רואה שהצבעתם ברצינות אה? XD קדימה להמשיך..
ט טל עבודי New member 29/11/07 #10 אני זכיתי פעמיים !! פעם אחת בדיסק של אנריקה אנגליסיאס ושלמרון 5 !!!
פ פרה של שוקולד New member 29/11/07 #9 וועעע=] אגבבבב בקרוב תפוח הזהב...מי שלא יודע זה דירוג הפורומים והפורום שלנווו חייב מקום 1...אז שמרו מקום ל-1828 בהצבעה..אפשר להצביע רק ל-3 פורומים=]
וועעע=] אגבבבב בקרוב תפוח הזהב...מי שלא יודע זה דירוג הפורומים והפורום שלנווו חייב מקום 1...אז שמרו מקום ל-1828 בהצבעה..אפשר להצביע רק ל-3 פורומים=]
פ פרה של שוקולד New member 30/11/07 #15 ככה.. זה דף אינטרנט שיש בו שלושה משבצות כאלו שכותבים את מספר 3 הפורומים שאליהם רוצים להצביע...אפשר להצביע רק ל-3 פורומים... יש עוד זמן לזה...לא עוד הרבה אבל עוד זמן להצבעה..=]שמרו מקום לפורום שלנו..
ככה.. זה דף אינטרנט שיש בו שלושה משבצות כאלו שכותבים את מספר 3 הפורומים שאליהם רוצים להצביע...אפשר להצביע רק ל-3 פורומים... יש עוד זמן לזה...לא עוד הרבה אבל עוד זמן להצבעה..=]שמרו מקום לפורום שלנו..