כמה דברים

JoNy Boi

New member
כמה דברים

למי שלא שמע..לפני כמה ימים ריהאנה הייתה בחתונה של בן דוד שלה בברבדוס והגיעה עם שמלה כחולה שחושפת לה את שתי *האלה שלמעלה אתם יודעים* והאורחים העצבנים החליטו לגרש אותה משם, מה אתם חושבים על זה?

JoNy Boi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

JoNy Boi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

JoNy Boi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

JoNy Boi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

JoNy Boi

New member
היא ממש יפה../images/Emo99.gif

והלוואי שהייתי בהופעה הזאת

JoNy Boi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עם מישהי לא מוכרת חח...

itay84

New member
סתומים..

מה אכפת להם מה היא לובשת?... מה לעשות שהיא מפורסמת וצריכה לספק את השכורה...:/ יש לך אולי תמונה של השמלה,שנראה על מה כל המהומה, או שלא פרסמו ?..

JoNy Boi

New member
אמ..

חח תראו זה לא שאני בא נגד ריהאנה אני מת עליה היא מושלמת ולא היו צריכים לסלק אותה בשום פנים! אבל היא לבשה משהו די חושפני האמת והתמונה חוץ מזה לא עולה לפה לא יודע למה..

itay84

New member
תגובה

אף אחד לא אמר שאתה יוצא נגדריהאנה... תעלה אז קישור לאתר שבו מופיעה התמונה, לא את התמונה עצמה.

JoNy Boi

New member
התמונה מצונזרת אבל..

יש לי עוד כמה תמונות לא הכי מחמיאות להראות לכם..קצת שיכורה הייתי אומר..חח איזה חמודה..

למעלה