כמה דברים...

Pearl Boy

New member
כמה דברים...

אהלן, הייתי בהכנה למסע בעקבות, בתור מלווה ואחראי מדריכים בוגר של מטה יהודה, לצערי לא ראיתי חבר'ה מגזר, זה מאוד אכזב אותי, התקשרתי לאביבית (הרכזת) לברר מה הסיפור והיא אמרה לי שבגלל חוסר במדב"ים וחוסר בהיענות מצד המושבים (אין מד"בים- אין הרשמות- אין חניכים) גזר לא יוצאים לשני המסעות, אני חושב שזה פספוס ענק בשביל המדריכים והחניכים שכן היו יוצאים (גם אם זה היה אפילו קבוצה של 10 חניכי ושני מדריכים*). אפילו הצעתי לאביבית את האפשרות ששירן מהקומונה שלי ידריך את גזר במהלך הטיול (הוא רצה מאוד) ושרעבי יוכל להיות מלווה מועצה שלהם (במקום מד"ב) אבל היא אמרה שזה כבר מאוחר מדי וחבל שלא ידעה על זה לפני. בקיצור- מה שקורה עכשיו, שגזר, מועצה פוטנציאלית בטירוף עם חבר'ה איכותיים ביותר מפספסת ת'דברים הכל כך טובים ומשמעותיים האלה בגלל בעיות מועצתיות (מחסור במדב"ים,חוסר תמיכה מועצתית וכו'). לכן אני פונה כאן גם לכולם- אם ידוע לכם על אנשים שרוצים להיות מדב"ים ביישובים, לעבוד עם נוער, רכז נוער- לגזר יש רכז מועצתי אבל לא רכז תנועתי- זה הבדל מהותי, כל דבר- תפרסמו את זה ותעבירו הלאה- יש לגזר את המייל הזה- [email protected] או לפנות ישירות אלי ואני אעביר הלאה. עוד כמה דברים אם כבר כתבתי הודעה- ההרשמות ברגעים אלה נעשות במועצות, תשימו לב עליכם ועל החניכים שכולם נרשמים בזמן, חבל אח"כ על חבר'ה שירצו להרשם ולא יוכלו בגלל עניינים בירוקרטיים של סיום הרשמה. בנוסף ההכנה למסע חוף מתחילה ביום שני בשעה 17:00 בבת גלים בחיפה (שם יחכה לכם אוטובוס שיקח אתכם למוזיאון "אף על פי כן"). והולך להיות מסע אדיר- יש בו אחלה של מס"פים =]. יקיר. http://www.tmoshavim.org.il/content/?did=91&aid=2d6878e5875f5f64fbf846c6be7abaa2

AviadPe

New member
מאשר.

למרות שכל המדבים אומרים שלא היה העינות אני אישית לא שמעתי כלום על המסעות לא היה פרסום בכלל. וזה מעצבן שבכלל כמה מדבים לא יצאנו למסעות אלה. אף פעם אין בגזר היענות למסעות אלה, כי אף פעם לא מפרסמים אותם. אני עד שנה שעברה בחיים לא שמעתי על הטיולים האלה.

Pearl Boy

New member
נ.ב

הקישור שהוספתי למטה- http://www.tmoshavim.org.il/content/?did=91&aid=2d6878e5875f5f64fbf846c6be7abaa2 קצת מידע רשמי על מה צריך כדי שמועצות יוכלו לקבל גרעין

יקיר....

תשמע, בקשר להכנה של מסע חוף... זה יוצא ממש בעייתי... אני מסיימת את הבגרות שלי במתמטיקה בשעה 16:00, ואין מצב שעד 17:00 אני מגיעה לחיפה...
ובמיילים שקיבלתי על ההכנה אמרו שזה ב18:00, שזה הרבה יותר הגיוני. אני אוכל הכי מוקדם להגיע ב17:20, אם אני אספיק להגיע לרכבת מהבגרות... מה עושים?

איך ב5?

דחיתם את ההכנה ביום בגלל הבגרות במתמטיקה אבל זה לא ממש עוזר- חלק מהבגרויות נגמרות ב4 ואין מצב שאנשים יצליחו להגיע עד 5 לחיפה, במיוחד אם הם גרים בבני שמעון

חשוב ביותר!!!!כול מי שמגזר או שאכפת לו....

שמע יקיר רק לי שאני מדריך בשני ישובים יש לפחות 13 ילדים שממש ממש ממש רצו לצאת למסע ואחרי שאני ובוטן שמדריך איתי הלהבנו אותם כבר לא הייתה להם סבלנות לחכות....ועכשיו רק לראות את הפרצוף שלהם ואת הבעסה שלהם שאמרתי להם שגזר לא יוצאים זה ממש עיצבן אותי וגם אני התקשרתי לאביבית וגם אני מדבר אם המדבים אבל זה לא ממש עוזר...הבעיה שבגללה גזר לא יוצאת זה בגלל שלא היה מד"ב שיצא להכנה (אחרי שאני ועידו שיכנענו את עודד לצאת למסע עצמו...)ובגלל שאין מד"ב להכנה אז לא יוצאים להכנה ובגלל שאין הכנה אין מדריכים וגם לא יוצאים למסע... נ.ב... יקיר אני לא יודע כמה אתה מעודכן במה שהולך במועצה מאז שעזבת אבל המועצה בכלל והמד"בים בפרט לא מתפקדים בכלל... אם כול הפוטנציאל ואם כול היכולת והרצון של המדריכים אנחנו לא מסוגלים לתפעל את הכול בלי שום שיתוף פעולה מצד הצוות הבוגר... מה שניהיה זה שהמד"בים שנשארו דואגים רק לתחת של עצמם וממש לא אכפת להם לא מהתנועה ולא מהחניכים...והמד"בים שכן אכפת להם אז דווקא אותם דואגים להעיף...או לדאוג שהם לא ירגישו בנוח שילכו בעצמם...(ואני מדבר על אריק מיטל טוקר ועוד רבים וטובים ביותר!!!!) אז לפי דעתי עד שלא יכנס לגזר רכז תנועתי שיעשה קצת סדר בכול הבלאגן המטורף שיש שם כול המועצה רק תלך ותדרדר... יקיר אחי אנחנו אוהבים אותך ואתה חסר במועצה...אם אתה תוכל לעשות משהו זה יהיה אדיר ...כי לנו כבר מתחיל להיגמר הכוח....

דור, עם כמה שאני מבינה (ומסכימה) איתך, אל תשכ

ח שזה פורום והמון אנשים שאתה בחיים לא תחשוב שהם כאן קוראים כאן. אז תחסוך במילים, שמות שטויות כאלה, ואתה יכול להגיד לו תדברים האלה במסר, או כל דבר אחר. ותאמין לי שהמדבים לא דואגים לתחת של עצמם, ממש לא. ואיכפת להם מחניכים ומהמועצה הזאת, ואפחד לא דאג להעיף אפחד, ואפילו לא גרם לו לעוף. פשוט אל תגיד דברים שאתה לא יודע! זה מרגיז.

אין בכלל טעם להתקשר לאביבית

זה בכלל לא מעניין אותה (זה גם לא אמור) אביבית היא רכזת נוער, אם יש מישהו שצריך לדבר איתו זאת נעמה (שגם היא עוד מעט עוזבת לפני מה שהבנתי) כל הקטע הזה ממש לא ברור. כל המדבים ששאלתי אותם אמרו שזה בגלל עניין המדבים שיצאו להכנה, לעומת זאת ששאלתי את אביבית היא אמרה שאין מדריכים (מדצים מדמים מדצים..) שיצאו, ואין חניכים שנרשמו. שא. זה בולשיט, כי ברגע שאמרתי את זה לחניכים פה הם ממש רצו להירשם (ואני יודעת גם על עוד מושבים כאלו). ב. לא ראיתי פלייר אחד שהגיע למישו (כנל אליי) ג. היא לא אמרה לי על זה כלום אף פעם, לא שלחה לי על זה כלום במייל... אני לא יודעת מה יהיה עם עמוצה הזאת, ברצינות. זה המושבים שנשארים בלי מדב לתקופות ארוכות מידיי, זה המון ילדים (מהמושב שלי, ובכלל) שעוברים לצופים ולתנועות אחרות (לא שחסר). זה ראש המועצה שמתנגד ממש לעניין הגרעין במועצה. זה הרכזת שמתחלפת כל שני וחמישי... זה החוסר תיאום שיש בין התנועה למועצה. זה מתחיל לחזור לתקופה שהייתה לפני שירלי
שלא הוציאו את גזר לשומדבר. שפשוט לא היה כמעט קשר בין המועצה לתנועה. זה מבאס :S

GeLbaChiT

New member
בדיוק באתי לכתוב ...מאז ששירלילה עזבה ../images/Emo10.gif

הכל גרוע , שנה שעברה היא הוציאה 50 מדריכים לקורס מדצים השנה יצאו רק 30 ולא זה לא רק בגלל שאנחנו שכבה פעורה!!אנשים במועצה מאבדים קשר עם התנועה

אבל מיכל, באמת שזאת לא הכמות.

אז יצאנו 40 מדצים שנה שעברה, ואני יכולה להגיד לך בפה מלא שלפחות שמונה- עשרה מדצים משם לא היו צריכים לצאת. ועובדה, שהם לא המשיכו, וחלק אפילו פרשו בשלב מוקדם בשנה. אז זה לא העניין של להוציא המון חניכים ולהגיד שיצאו X חניכים מגזר!!! אתם יצאתם קבוצה דיי קטנה ביחס לשנה שעברה, אבל יצאתם קבוצה אדירה! אין שם אחד שלא היה צריך לצאת, שלא הולך להיות מדריך מעולה.
ואתם כאלה פתטניקים, אז עד ה5.8 תפסיקו כבר לקרוא לעצמכם מדצים!! אוח.

אם נגיד אני אחליט להצטרף למסע...

זה עדיין אפשרי? או אפילו למנהלה? -עוד לא סגורה על עצמי-

ראש גזר

New member
מצטער מאוד

אבל אני לא נרשמתי בגלל שאני אהיה בארה"ב באותו זמן שהמחנות מתקיימים. נורא רציתי ללכת. אבל כבר אי אפשר היה לבטל את ארה"ב (כן התנועה חשובה לי יותר מטיול בר מצווה של אח שלי תהרגו אותי!). ובפתחיה יש כולה 3 מדריכים שזה עצוב בפני עצמו. וכרמית... מה איתה?

ראש גזר

New member
מדריכים שיצאו למד"צים השנה

בפתחיה בטח שיש יותר מארבעה מדריכים, אבל לא חדשים.

למעלה