כמה דברים**

L o r a l

New member
כמה דברים**

יש לנו 8 הופעות הקיץ... כל התאריכים והפרטים המלאים במיי ספייס שלנו www.myspace.com/beat69 דבר שני, בבקשה תפסיקו לשלוח לי מסרים או לשלוח לי הודעות במיסנג'ר ולשאול אותי שאלות מטומטמות שבכלל לא עינינכם לדעת. זה מרגיז. תודה.

שנינה92

New member
אחלה .

ואפשר להבין אותך , פשוט תתעלם כי זה דיי ברור שישאלו שאלות כאלה .

פאק פאק פאק

אני לא מאמינה ההופעה היחידה של ביט69 בתל אביב החופש מוגבלת מגיל 18!!!!!!!!!!!!!!!חרא.... אוף ממש רציתי ללכת וממש יהיה לי קשה להגיע לבארבי כפר סבא...טוב נו אני אשתדל...אני צריכה לשכנע מישהו שיקח אותי לשם..

ofirisoN

New member
אל תלכו ותופיעו מול גיל 18 מינימום

סך הכל נדבר דוגרי פאקצות ופריעקעצות בנות 12 שומעות אותכם בני 18 ומעלה יבקבקו אותכם,אלא אם כן יש דווקא את אלה שמטפחים צעירים :p

shaiUSH2

New member
תקשיב...:

תקשיב הם עשו כבר כמה הופעותת מגיל 18 ומעלהה באמת נראה לך שאםם זה לא היה הולך להםם הם היו מבזבזים זמן על זה??????

צריך לנסות כל דבר

אנחנו מנסים להתרחב כמה שיותר ומקווים להצליח עם זה. אני מקווה שנסגור עוד ת"א ממש בימים הקרובים. רענן.

מקווה מאוד..

ואני פשוט אומרת שקהל היעד בדרך כלל הוא ילדים למרות שגם ראיתי די גדולים אצלכם בהופעות שדי נהנים...טוב העיקר שתהיה הופעה שאני אוכל להגיע אליה אני מקווה ללכת לבארבי כפר סבא עם לא יהיה לי לאן...P:

ShiraBJ

New member
../images/Emo110.gifלא ממש נכון...

דעה קדומה? סתם מכת שמש? נכון שההתחלה מכוונת לנוער, אבל אם יש אפשרות להתרחב בקהל אז למה לא? אם יש אנשים בני 22 שאוהבים את הסגנון הם עדיין לא היו רוצים להיות באותו קהל עם בני [אולי מחשש שימחצו אותם] ובגלל זה עושים להם הופעות בנפרד... לכל בנאדם יש טעם משלו במוזיקה. אל תשכח שבטקס עמ"י היו אנשים שקמו על הרגליים שלהם והם לא בדיוק הופ קטנטנים... *סחתיין על ההופעת אורח שתהיה לכם אצל נינט =) **לא חזרתי לפורום. לא נוח פה יותר. אבל הייתי חייבת להגיב.

black rock star

New member
מגניביישן ../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

תגיד, כמה תעלה הכניסה להופעה בסיטי הול ב-26.7?

למעלה