כמה דברים....

כמה דברים....../images/Emo95.gif

אוקע זה בטוח יראה מוזר אבל... 1. מישהו כאן יודע לנגן על גיטרה? 2. אים כן, איפה הוא למד? 3. אתם יכולים להמליץ על מקום ללימוד נגינה על גיטרה? 4. בילי מנגןבחשמלית נכון?
5. למישהו יש תמונה של הגיטרה של בילי? טודע מראש זה חשוב....

KaUrO DoNo

New member
אני אנסה לעזור לך....

1. אני יודעת בערך... 2. חבר שלי לימד אותי מה שאני יודעת (שזה לא הרבה) 3. תלוי איפה את גרה...אם יש מרכז מוזיקה קרוב לאיפה שאת גרה זה יכול להיות נחמד 4. ניראה לי שכן 5. אין לי תמונה סורי =/

joelgirl

New member
אמממ

כן אני יודעת, למדתי אצל מורה בצפון.. ותלוי איפה את גרה יש מלא מורים זה לא בעיה וכן בילי מנגן גם בחשמלית... קבלי--->

midnight dragon

New member
אני+../images/Emo168.gif../images/Emo15.gif

כן, אני מנגנת.. פה ברחובות יש מלא מורים
כן, אבל נדמה לי שגם על קלאסי ואקוסטי וכל מיני כאלו, זה בערך אותו הדבר.. הביאו לך כבר תמונה
היה לא מזמן כזה אתר שיש שם מודל כזה של הגיטרה שלו לא? שהייתה שם גיטרה ממש יפה כזאת.. אממ.. אין לי את הקישור אבל מצטערת

Unaffected

New member
נממ

. מישהו כאן יודע לנגן על גיטרה?אניי 2. אים כן, איפה הוא למד?בבצפר למוזיקה באורנית
3. אתם יכולים להמליץ על מקום ללימוד נגינה על גיטרה?איפה את גרה? 4. בילי מנגןבחשמלית נכון?כן 5. למישהו יש תמונה של הגיטרה של בילי?יש לו כמה טודע מראש זה חשוב....

the z girl

New member
בקשר לבילי והחשמלית...

כל מי שמנגן על חשמלית אמור לדעת לנגן על קלאסית ואקוסטית.. נכון? (זאת שאלה..)

Unaffected

New member
לא ממש..

אפשר להתחיל ישר מחשמלית אבל מי שיודע לנגן על חשמלית יודע לנגן על קלאסית ואקוסטית,אין בינהם יותר מדיי הבדל חוץ מהמבנה והצליל (מן הסתם..)

black spot

New member
רצוי מאוד(!!) להתחיל עם אקוסטית כי

הרבה אנשים שהתחילו בחשמלית באו לנגן על קלאסית...חשבו שזה אותו דבר... אבל היה להם קשה עם המיתרים והידיים...קיצר אני מציע להתחיל בקלאסית..

Unaffected

New member
אה?

על המיתרים של האקוסטית הכי קשה לנגן (אלא אם כן מדברים גם על באס)... על קלאסית הכי קל וחשמלית זה באמצע.. ושאר ההבדלים זה בעובי הגוף והצוואר...

אני מתחילה על חשמלית...

כולם אמרים לי שכדאי לי קלאסית אבל..לא רוצה חח.. וגם הגיטרה שאני מקבלת הייתה הגיטרה הראשונה של הידיד שמביא לי אותה, והוא מצליח לא רע (בלשון המעטה ) :)

black spot

New member
אמממ....

לכל גיטרה יש את הלימוד שלה....ולכל גיטרה חייבים להתרגל(מבחינת הידיים והמיתרים)...על גיטרה קלאסית הכי קל זה ברור בגלל המיתרים.. לא משנה שהסאונד מבאס אבל.....אמממ...על כל גיטרה את חייבת ללמוד... ושמעתי הרבה ילדים מנסים לשחק אותה "אני יודע חשמלית" ואח"כ מספרים שהם למדו רק על קלאסית ואומרים לי שהכל אותו דבר...הכל בולשיט!!! אפילו הרוקרים הכי טובים למדו מקלאסית...

RoCk StaR 1

New member
חחח

בדיוק מה שהמורה שלי אומר.....שכל הרוקרים וזה בהתחלה לומדים קלאסית ומנגינות גם חלק קלאסיות וזה הבסיס...אני לומדת אני קלאסית ואח"כ אני רוצה לעבור לחשמלית..ואני לומדת חלק מנגינות קלאסיות..וחלק שירים שאני אוהבת וזה..בעיקר של רד הוט צ'לי פפרז....

Unaffected

New member
אמממ

אני לומדת קלאסית כבר שנה וקצת ושיהיה לי כסף אני קונה אקוסטית

למעלה