חחחחחחח טוב.. תכל'ס, את/ה סוג של רובוט DONT SHOOT ME
S SofyTofy New member 2/3/05 #50 חחחחחחח טוב..../images/Emo103.gif תכל'ס, את/ה סוג של רובוט DONT SHOOT ME
ש שנינוש17 החמודה New member 1/3/05 #38 אוווף.. זה לא פייר!! ../images/Emo10.gif זה לא נכנס לי לצ'אטטטטטטט מישהו יודע למה
ש שניצלונה New member 1/3/05 #44 אמ.... אני לא יודעתת אבל... אולי זאת תקלה תכתבי את זה בתפוז משוב.. כי בזמן האחרון זה קורה להרבה אולי זאת תקלה אצלם
אמ.... אני לא יודעתת אבל... אולי זאת תקלה תכתבי את זה בתפוז משוב.. כי בזמן האחרון זה קורה להרבה אולי זאת תקלה אצלם
מ מתה על בן ודורין New member 1/3/05 #40 חחחחחח שנטי כפרותתת../images/Emo99.gif באמת צריך להשתמש בצ'אטטטט מתה עליך שנינוש נשמתייי כפרות עליך
O ofer you are mine New member 1/3/05 #42 אני אישית לא מכירה פה כל כך אנשים אז אני חושבת שבאמת צריך לגבש את הפורום ו.... אני אשמח להכיר כאן אנשים חחח
אני אישית לא מכירה פה כל כך אנשים אז אני חושבת שבאמת צריך לגבש את הפורום ו.... אני אשמח להכיר כאן אנשים חחח
ש שניצלונה New member 1/3/05 #43 חיחיחי תודה שגיליתם עניין ב... מה שכתבתי חחחח והצ'אט זה הדבר הכי מגבש בעולם ונטי... חולה עלייך מושלמת
חיחיחי תודה שגיליתם עניין ב... מה שכתבתי חחחח והצ'אט זה הדבר הכי מגבש בעולם ונטי... חולה עלייך מושלמת
ש שניצלונה New member 1/3/05 #48 ../images/Emo6.gif הבת דודה ענתה לי על השאלה נכון בהקרנה עשו כזה סרטון או משו בשביל ילדי הפורום אז איפה זה כאילו מתי תפוז יעלה את זה חחחחחחחחח עלה היום
../images/Emo6.gif הבת דודה ענתה לי על השאלה נכון בהקרנה עשו כזה סרטון או משו בשביל ילדי הפורום אז איפה זה כאילו מתי תפוז יעלה את זה חחחחחחחחח עלה היום
ש שניצלונה New member 2/3/05 #49 מה אמרנו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif צ'אטטטט עכשיו + בן כמה גיא לואל חחחחח