כמה דברים..

aviv e

New member
כמה דברים.. ../images/Emo58.gif

יש רעיון לגי רא"ב... דמות ישנה חדשה... טוב הכוונה היא שכמו שה"נסיך" היה דמות חדשה לגמרי שגילתה לנו כל מיני דברים ועקבנו אחריה לאורך כל הספר ורק בסוף אמרו לנו על הדרך שזה סנייפ אני חושב שמי שזה רא"ב לא משמעותי מי הוא באמת יותר משמעותי מה הוא יעשה בתור רא"ב. הבנתם את הכוונה שלי... וגם רולינג אמרה שלריבנקלו יהיה תפיק חשוב אני אומר שההורקורקס (או איך שלא כותבים את זה אני אומר שנחליט כל הפורום לקרוא לזהב באיזה שם כמו נגיד שכולם יכתבו הור' וככה לא נתברבר!) בקיצור אני אומר שהור' הם: הטבעת, התליון, היומן, הספל, החרב(גריפינדור) ומשהו מרייבנקלו (רולינג אמרה גם שהמייסדים מקבלים תפקיד גם). גם אני אומר ששניהם הולכים למוות...

aviv e

New member
ועוד משהו..

כמו שבספר הרביעי מהשרביט יצאו הקסמים האחרונים. אני אומר שבחפצים של המיסדים המיסדים נמצאים בהם והארי יגלה את זה... וב"קרב האחרון" הם יצאו (כמו הדמויות מהשרביט) וילחמו בולדמורט...

לא החרב לא הורו'

כי לוולדי לא הייתה דרך להגיע אליה דמבי בעצמו אמר שיש מצב שיש הורו' של גריפינדור אבל רוב הסיכויים שזאת לא החרב. אותו הדבר לגבי מצנפת המיון כי גם היא נמצאה בבטחה עד כה בחדרו של דמבי..

pure joy

New member
../images/Emo58.gif

אולי ההורקרוקס מגריפינדור הוא בכלל מצנפת המיון ולא החרב......?

3SEP

New member
לא נראה לי כי

אז כל פעם שיבוא בוצדם להתמיין לבתים המצנפת תגיד "GRIFINDORE...DIE YOU MUDBLOOD DIE
"

black robe

New member
נכון, אבל מכיוון שהוא ראה../images/Emo58.gif

את טום כשהוא גונב את הטבעת, למשל, היה סביר יותר להניח שהטבעת היא הורקרוקס מאשר שנגיני היא הורקרוקס... וד"א, יכול להיות שעליתי על זה שנגיני בעצם לא הורקרוקס... בספר הרביעי, בבית-הקברות, כשוולדמורט תיכנן להרוג את הארי, הוא אומר לנגיני : "רק עוד קצת, נגיני..." וחשבתי לעצמי: מ"א "רק עוד קצת, נגיני" ? יכול להיות שהוא התכוון לעשות ממנה הורקרוקס אחרי שהוא יהרוג את הארי? יכול להיות בעצם שבכלל לוולדמורט יש 5 הורקרוקסים , ולא 6? יכול להיות שהוא תיכנן לעשות מנגיני הורק' על ידי הרצח של הארי? אך כמובן שהארי ברח ממנו, והוא לא הרג אותו... אז יכול להיות , אולי, שבספר השביעי, הארי יחשוב שלוולדמורט יש 6 הורק', והחלק האחרון של הנשמה שלו הוא כמובן, וולדמורט עצמו... ואז בסוף יתגלה לו שהוא תיכנן לעשות ממנו את ההורק' השישי? ושבכלל לוולדמורט יש רק 5 הורקרוקסים ולא 6? מה דעתכם?

2 Mיכל

New member
לא ממש הבנתי מה../images/Emo58.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

קשור "רק עוד קצת, נגיני" מה שכן, מאוד הגיוני שהיא הורקרוקס כי בספר החמישי, כשהארי חדר עמוק מדי לזיכרון של וולדמורט, הוא ראה את עצמו כנחש. בהנחה שזו הייתה נגיני ולא סתם נחד אבוד שעבר בסביבה, הוא חדר לוולדמורט והגיע לנגיני. מסקנה מתבקשת (לא בהכרח נכונה אבל הגיונית) - נגיני היא הורקרוקס.

noosh

New member
../images/Emo41.gif נמחקו פה תגובות ../images/Emo41.gif

כי הן לא סומנו כספוילרים. כולם יודעים - יש לסמן כל ספוילר לספר השישי באייקון
ב*כותרת*
בבקשה, אל תגיבו להודעות שהן ספוילרים, הן גם ככה ימחקו. ותסמנו, כדי שלא נאלץ סתם למחוק לכם דברים שאתם כותבים. שיהיה לילה טוב

למעלה