כמה דברים:

כמה דברים: ../images/Emo57.gif

דבר ראשון: תהייה: מאיפה סיריוס הקריץ את השם סנאפלס? המציא את זה באותו הרגע או שאולי מישהו מסוים קרא לו ככה
? דבר שני: תנסו. זה כיף ^_^. לי לא הולך במיוחד. זה לא שאני לא זוכרת אלא פשוט שלא קראתי את הספרים באנגלית

Hermione HP

New member
הפרק האחרון היה סלאשי...../images/Emo4.gif ../images/Emo20.gif

הארי ודראקו... התנשקו. לדעתי היא *ממש* הרסה! מרושרעת שכמותה.

Dracos girl

New member
מה פתאום...

זה מעולה!! וזה כל כך לא אמיתי... לא הבנתם שמשו לא בסדר? יעני אין מצב שדראקו הספיק להגיע לשם ולמצוא את הארי מתי שהוא ברח... משו קורה להארי... הוא לא באמת התנשק עם דראקו... לפחות לא עם הדראקו האמיתי... דראקו שווה וסטרייט..
וד"ו שולתתתת... לוכפת לי מה תגידו... נה נה בננה....

Hermione HP

New member
זה *בדיוק* מה שהפריע לי! ../images/Emo20.gif

כי זה נראה כאילו... כאילו.. הארי השתגע.
מעורער נפשית. קשות. אני חושבת שאני מעדיפה את בארב ולורי...
תיקון טעות: אני *בטוחה* שאני מעדיפה אותן....^_^

זה שם מגניב!

ואני זוכרת ששמעתי אותו איפשהו שזה לא בהארי פוטר..
נראה לי שזה שם של אקדח/רובה או משהו כזה...

שניש

New member
זה סניקרס לא? (החטיף.) ../images/Emo56.gif

סנאפלס זה סתם שפ ממש חמוד.. זה נשמע כמו שמישהו מתעטש |לבריאות|

=Wednesday=

New member
שם של מיץ... נראה לי.

אבל המיץ זה סנאפּלס, וסיריוס הוא סנאפלס.

Mooa-Numi

New member
למחדד שלי קוראים שוליק.

טוב לא בדיוק שלי יותר של ילד הכיתה שלי. והוא לא ממש מחדד, הוא יותר מן סוג של מוטציה מחדדית כזאתי-שתי מחדדים-באחד! (ואני מדברת על הסוג של הכסופים הקטנים עם הgermany מאחורה-הכי טובים). בכל מקרה-בגלל שהוא דאבל מחדד (כמו אר... מחדדים סיאמים) אז הוא בעצם עשוי משולה ושמוליק. שולה היא המחדדה, היא יותר שמנה ויותר דומיננטית בגוף המחדדי שלהם, שמוליק רזה, רטן ופאסיבי אבל יש לו חור יותר גדול! אז ביחד עם שוליק. שולה ושמוליק. אני אוהבת אותם והם אוהבים אותי, ומידי פעם אני מחדדת עם שמוליק זרתות של ילדים. סתם, כי זה מצחיק. הרבה אנשים רוצים לגנוב לי את שוליק אבל אני לא אתן להם. הם סתם מקנאים. באהבה באמיתית שלנו. גם הילד הזה, נו איך קוראים לו-הבעלים הקודמים של שוליק. הוא גם נתן לי עיפרון אבל לא רצה לקחת אותו כי לעסתי אותו. מגיע לו-הוא סתם התעלל בשוליק.

../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שניצול חשוב!../images/Emo121.gif

זו אני מיכל, אני לא מצליחה להיכנס ליוזר שלי אז עד שאני אמצא פיתרון אני לא אוכל לרשום דרך הרמיוני2....

Bohemian kid

New member
הכי הרבה הצלחתי 9 ../images/Emo6.gif

זה שאלות קצת קשות.... ואלצריך לקרוא באנגלית כדי להבין.. ואור ציפתי דווקא שאת כן תקראי באנגלית...

אור קוראת באנגלית ../images/Emo11.gif ../images/Emo57.gif

אור קראה חצי מהשלישי! ואור יודעת את כל המושגים באנגלית. היא פשוט לא יודעת חלק מהסיסמאות באנגלית לחדר המועדון וכאלו...

Bohemian kid

New member
עשיתי 27../images/Emo70.gif עוד שתי שאלות ונכנסתי ל

טבלה
בוא נראה מי ידוע, איך קוראים לביצפר שהאיר אמר למארג´ שהוא הולך, בנאגלית

למעלה