כמה דברים

../images/Emo6.gifיוווווווווווווווו חחחחח

לוסי קרעה אותי איזה צחוק חמווווווווווווווד!!! נקרעתי יחד איתה
איפה מיך מיך כשצריך אותו??? הילוש....יש לך אפשרות להקליט את זה בתוכנת הקלטה שלך?

Ivan Pedroso

New member
חחח מיך מיך פה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הקטע עם לוסי היה באמת חמוד...

חחחחחח טובטוב,

שלכם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חס וחסה, אלמה היא אומנם הבת שלו, אבל לא שלי
לנו כבר יוולד ילד עוד 9 חודשים.. חחחחחחחחחחחחחח

חח טוב טוב שלי יהה איזה פיספוסים

סוף כל הדרכים כמה צחקתי. חח שעליזה אומרת סליחה גברת עליזה (ואז אומרים לה אבל את גברת עליזה), שדן לא זוכר את השורות ואל תוך השקט שנפער הוא שואל מישהו צריך לומר משהו , וכולם אומרים לו אתה, שהשוטר שוכח את השורות שאלברט לא מצליח לקרוע את החולצה והכי הכי את הקטע עם הכוס והמקרר (שראיתי את הסצנה אמרתי עוד שניה הכוס נופלת ונשברת וזה לא קרה ובדיעבד זה כן קרה רק לא שודר). יאללה תגידו מה אתם אהבתם. אה ואיזה תמונה יפה של נ תן עם הילד שלו. מאיפה התמונה?

עוד על הפיספוסים ששכחתי

כל הקטעים של נתן (פחחחחח סורי נטרפה דעתי), אבל רציניח הוא שוכח שורות ובמקום זאת אוכל נירות. חח הקטע שניר רוקד ומיכאלה אמורה להכנס (הרי אנחנו ראינו את הקטע הזה מה ששודר הוא: רענן רוקד מיכאלה נכנסת ורואה אותו רוקד ומתרגזת כי היא בדיוק גילתה שהיא ואספה אחיות), הפיספוס יפהההההה כי הדלת נפתחת עליו ואפרת נבהלה מזה נורא (היא ממש קופצת איזה חמודה)

אההה ועוד משו....

הילוש בובה שכמותך...את בטח מכירה את התמונה הזאת....נכון שהיא מושלמת?

אבל למה נתן הראה את הטוסיק...

שלו לאפרת?? חוץ מי זה היא לא נראת כל-כך סובלת......חח לא אבל ברצינות עכשיו תחשבו על זה.................. אאאאאא איזה זוג מושלם
למרות שיש לנתן את היעל הזאת ואפרת
את טלללללל בעעע חח

ViCtOrIaBeCkHaM

New member
יובל הסביר לא הקשבת??? היה לו

פלוץ........חחחחחח הוא אמר שהיה לו גם שילשול...........איכסססס למה לספר לנו את זזה?

למעלה