"כמה דברים"...

L e s t a t

New member
"כמה דברים"... ../images/Emo124.gif

רגע לפני שאנחנו ממשיכים עם דיונים על מעגלים, רוחות, לחשים, גלימות ושאר ירקות - אני רוצה רגע לעצור ולומר משהו. בזמן האחרון, לא היה לי הרבה זמן בשביל ניהול הפורום, דבר שהוא לא כל כך טוב בהתחשב בכך שאילן התפטר מתפקידו בתור מנהל הפורום כאן ובפורום "פאגאניזם בישראל" (שהוא פתח ובמקור היה "שאמאניזם ופאגאניזם" ונחשב לפורום האחות של פורום זה). בהתחלה חשבתי שאני אצטרך עזרה בניהול, לכן פניתי אל שניים (אחד אחרי השני) מן הפורום ושאלתי אותם אם היו מסכימים לעזור לי בניהול, קיבלתי תשובה חיובית ואפילו פניתי לאפרת וכמעט זה יצא לפועל אבל עלה לי רעיון אחר לראש, כמובן אם זה יהיה ללא התנגדות מצד הנהלת הפורומים - אני אנסה לנהל את הפורום לבדי (כן, כן, אני אוטוקרט
) משך זמן מה. אז Jbu וNubis - אם אני אראה אחרי כמה זמן שאני לא מסתדר לבד (או בכלל) אני אמליץ על שניכם לנהל במקומי את הפורום. תודה על הנכונות לעזור
, בהחלט מכשפים משובחים. זה דבר אחד. דבר שני, נהייתי עצלן כרוני בכל הנוגע למאמרים, הסקר והקישורים. למרות שאני עדיין כותב (לאט לאט, אות אחת בכל יום) מספר מאמרים ומעוניין להעלות אותם, זה ייקח קצת זמן. אומנם, אם כתבתם משהו ואתם חושבים שזה יתאים - דברו איתי בפרטי, שלחו לי את המאמר באימייל (לאחר עריכה לשונית) ונראה מה עושים (מה לעשות, תהיה סלקציה). הסקר היבש הזה כבר מעלה קורי עכביש על גבי שרידים של קורי עכביש אחרים, אין לי כרגע רעיונות לסקר חדש, אבל אם לכם יש, אני אשמח לשמוע. מצאתם אתר מעניין? חושבים שהוא יכול לעזור? שלחו לי קישור ונראה (גם כאן תהיה קצת סלקציה, אחרי הכל, האינטרנט הוא אחד המקומות הפחות אמינים בכל הנוגע למאגיה). בקרוב אני גם אעלה מספר קישורים גנוסטיים שמצאתי, למי שזה מעניין אותו. כמו כן, חברים יקרים - אני לא אוהב לראות את רמת הפורום מתדרדרת ועד כמה שזה סלע שניתן לעצור, מנהל הפורום לבדו לא יכול לעצור אותו. ישנם כמה מטעמים בפורום כמו הקורס של נוביס, אבל ישנם גם כמה תפוחים רקובים - מיסיונרים דוגמת אפריים ומר. "מכשפות למנגל!" שבאים מדי פעם, אנשים שאוהבים לדבר על כל מני יכולות, ידע וכוחות שלכאורה יש להם והאנשים הפשוטים לא מסוגלים לתפוס וכו'.. אני מבקש לשמור לא רק על רמה של דיון תרבותי אלא גם על דיון רציני. בדיחות פרטיות, בקשות למספרי אייסיקיו וסיפורי "היי, היום ברכבת נדבק לי מסטיק למכנסיים, נכון מצחיק?" אין להם מקום בפורום, אם כבר, אז בפרטי. לא קשה לשלוח לבן אדם הודעה פרטית בכדי לבקש ממנו את מספר האייסיקיו שלו או כדי לספר לחבר חוויה.. טוב, אני מקווה שנרים קצת את הפורום על הרגליים שלו שוב. שוב, תודה רבה לJbu וNubis על הנכונות לעזור!

למעלה