כמה דברים שלא ידעתם...

tilto02

New member
כמה דברים שלא ידעתם...

1. בבוקר יום ראשון, היום בו הזוגות עולים לרחבה, מאשה התעוררה, כנראה עשתה תנועה לא נכונה, ולא יכלה לדרוך על הרגל. ממש כך! הזעיקו מיד רופא, והיא עלתה לבמה אחרי זריקה. מי שלא ראה - היא קצת צלעה כשהציגו את הזוגות בתחילת התכנית... 2. איך אלון אבוטבול נשאר? מישהו יכול לומר לי? הרי מובן שאין להשוות בין יכולת הריקוד שלו לבין זו של הזוג שהודח אתמול - דניאלה פיק ובוריס זלצמן. ועוד משהו - אם תשאלו אותי, גם הנפילה שלו בריקוד הפאסודובלה, הייתה מבויימת, ואני נותן להאמין שויקטוריה, בת-זוגו, לא ידעה מזה. 3. בוריס זלצמן הוא רקדן מעולה, והוא גם עשה את התהליך הקשה מכולם. למה? - כיוון שהוא לא זכה לבת-זוג מוכרת כל-כך ואהודה, (כמו אילנית לוי או מיקי קם), והיה צריך להרשים את הקהל ע"י הריקוד נטו. אני מאמין שרבים גם נמנעו מלבצהיע לדניאלה בגלל אביה. זה באמת טיפשי... בשורה התחתונה - אם התכנית הייתה מתבססת על יכולת הריקוד (וכל מה שנכלל בזה) - נטו, אלון היה כבר מזמן מודח, ולדניאלה ובוריס (כמו למאשה ובוני) היה שמור מקום בטוח בשלבים הגבוהים בתכנית. תחשבו על זה...

tilto02

New member
ועוד משהו!

עד כמה שאני יודע, ועד כמה שאני שומע מחברים, ומקולגות רקדנים, מתחיל להיות משעמם לצפות בתכנית (שלא כמו בשנתיים האחרונות), ובמקום לעשות חסד עם רקדנים, פתחתם שם גיאטריה מכורה מראש. צר לי, ושיהיה צר גם לכם...!

בגלל אבא שלה?!

אם זה נכון, ואתם לא מצביעים לה בגלל האבא האידיוט שלה, זה פשוט עצוב!! אבל ממש!!

tilto02

New member
מסכים איתך ב100%

מה שעוד יותר עצוב הוא, שגם מי שעוד נשאר אובייקטיבי ומסתכל על הרקדנים בתום-לב, ושופט אותם אך ורק על-פי יכולות הריקוד שלהם, לא יכול באמת להשפיע, כיוון שבמקרה של אלון אבוטבול, למשל - אני לא מאמין שהוא באמת תלוי בSMSים שמי מכם שולחים לו, והמבין יבין...

massimo2

New member
מר TILTO

אז אתה צופה בתוכנית, או שלא, כי פעם אתה רושם דברים מאוד ספציפיים מהחוויות האישיות שלך מהתוכנית ופעם אתה מציין שאתה מבסס את דעתך על כך ש"שמעת" מחבריך הרקדנים (שאני מת לדעת מי אלה בכלל) על הדברים שרשמת בהודעה האחרונה שלך. הרושם שלי הוא כזה שאתה רק רו צה ללקק לבוריס ומריה טרויאנסקי ולרדת על אלון אבוטבול נטו! חבל שאתה כל כך צר אופקים ולא שם לב לזוגות אחרים בתוכנית.

tilto02

New member
מצטער

לא אוכל להתייחס לתגובתך ברצינות, כיוון שאתה, אתה - צר אופקים וגרוע מכך - בעל ראש סגור. מה הכוונה? שאותך, כמו את שאר המחזיקים בדעתך, לא אוכל לשכנע אחרת, כיוון שאתם מקובעים בדעה אחת, ולא מוכנים לשמוע על שום אפשרויות אחרות. לכן - חבל על האנרגיה של להגיב, זה ממילא חסר טעם. אני מקווה שבקרוב תבינו שאתם טועים, ובגדול! אלון אבוטבול לא באמת בא לתכנית בגלל האהבה הגדולה שלו לריקוד, והוא גם לא נשאר בתכנית בגלל הSMS שאתה וחבריך שולחים לו. אם זה מה שאתה חושב - צר לי לאכזב אותך, אבל הגיע הזמן שמישהו ינער אתכם מהאשליה הזו. התכנית - מה לעשות - לא מתבססת על יכולות הריקוד של הזוגות, אלא על מי שמביא יותר רייטינג, כי בסופו של דבר עם ריקוד לא הולכים למכולת, ואת מנכ"לי ערוץ 2 המכובדים, מעניין בעיקר סכום הצ'ק שייכנס להם בקרוב מאד לכיס. ולדעתי, הכל שם מכור, וההפקה כבר סימנה מראש את הזוגות שימשיכו ויגיעו הלאה. שנית, לשם הבהרה - לא באתי הנה כדי "להתכסח" עם מי מכם, אך לא אתן שיכפישו פה זוגות כמו בוני ומאשה ודניאלה ובוריס, שהם כמעט היחידים שהגיעו לתכנית בשביל האמנות, ואינם לוקחים חלק בכל המסחריות וההמוניות בתכנית הזו, בניגוד למר אלון אבוטבול היקר. אני לא מנסה "ללקק" לאף-אחד, מי שיאהב אותי, יאהב אותי ללא תנאי. ועוד דבר - האמן לי, מהכפשות וגינויים לא יוצא דבר מלבד נקיפות מצפון, וגם זה לא אצל כולם. פורים שמח לכולם, tilto02

massimo2

New member
לא יכול להסכים איתך!!!

אני ממש מצטער לומר לך שאתה מדבר שטויות. אני חייב להסכים שאלון לא רקד אתמול את הריקוד הטוב ביותר שלו הוא נראה לחוץ ולא בטוח בעצמו, אבל באמת, עם כל הכבוד שלי לבוני ומאשה טרויאנסקיה, אי אפשר להסתכל על בוני רוקד, כל חלק הגוף העליון שלו = מת!!!, הוא לא יכול ולא מצליח להחזיק עמידה נורמלית, ובכלל רוקד כמו נכה. אי אפשר בכלל להשוות את רמת הריקוד שלו לרמה של אלון. לדניאלה ולבוריס לא הגיע לעוף אתמול, בוריס עושה עבודה יוצאת מן הכלל, מי שהיה צריך לעוף זה בהחלט מאשה ובוני , שנמצאים בתוכנית הזאת כבר יותר מדי זמן גם ככה. שוב פעם איו לי כלום נגד בוני או מאשה, אני שופט רק לפי רמת הריקןד של האנשים האלו.

2 Mיכל

New member
אולי אלון לא רקד טוב בתכניות

האחרונות, אבל בהתחלה הוא הצליח להיכנס אל הריקוד כמו שרבים אחרים לא. הוא לא רק עשה את התנועות (כמו בוני או דניאלה פיק שכל הריקודים עד עכשיו רק חייכה) אלא שיחק. ונכון שזה יתרון שהוא שחקן, אבל לכל אחד יש יתרון בתחומו. בקשר ל-3. אתה ממש טועה. על כל כוכב אתה יכול למצוא תירוצים ללמה יצביעו לו פחות. מיקי קם לא צעירה, לא דקיקה, לא נראית כמו רקדנית אולטימטיבית. והשאירו אותה בכ"ז כי היא רוקדת טוב. לדעתי זו לא טעות כזו גדולה להוריד את דניאלה ובוריס עכשיו. בסדר, אז באחת התכניות הבאות יורידו את אלון וויקטוריה זה לא שהם היו ממש מעולים והגיע להם להגיעלחצי הגמר. גם בעונה הקודמת המון זוגות עפו והדוגמן ההוא שרקד הרבה פחות טוב מאחרים שרד. ולהזכירך- בעונה הראשונה סמי בקושי זז עד לשלבים מתקדמים והקהל בכ"ז בחר להשאיר אותו.

tilto02

New member
כמה נקודות

* אם את באמת נהנית מהביצועים של אלון ובת זוגתו - שיהיה לך בכיף. באמת. אבל, רק תדעי שכל הראיות (שלא אפרט) מצביעות שהנפילה שלו בריקוד הפאסודובלה הייתה מבויימת ומתוכננת מראש, והוא כבר מתחיל להודות בזה, וגם מתחיל להראות סימנים שהתכנית כבר די נמאסה עליו. אל תשכחי שהוא לא במאת צריך את כל הפרסום וההכרה שהתכנית הזו מקנה - לא כבר יש את זה כשחקן מוערך בישראל. אין לא הרבה מה להפסיד... * אין מה להשוות בכלל בין אלון לבוריס. בוריס קיבל בת-זוג שהיא לא כל-כך פופולרית ומוכרת בקרב הקהל, וגם הוא עצמו לא מוכר מהעונות הקודמות (אגב, למי שלא זוכר הוא השתתף בעונה הראשונה והודח ראשון עם שירז טל), לכן הוא בעל אתגר גדול. הוא צריך להרשים את הקהל רק עם יכולת הריקוד שלו ושל בת-זוגו. ופה באמת אין מה לדבר - הוא עושה עבודה מצויינת, בונה כוריאוגרפיות שמתאימות לדניאלה ולאופי שלה, גורם לה להיראות נשית וחיננית, ומוציא ממנה את המיטב. מי שאומר אחרת, הוא כנראה סתם צר-עין.

shyrs

New member
אפשר להבין מאיפה אתה

מביא את כל האינפורמציה הזאת על אלון? אני שואלת בתור צופה שמאוד נהנית לראות את וויקי ואלון רוקדים, הם רוקדים יפה, טוב, בוחרים מוזיקה טובה וכיף לי להסתכל עליהם, אם יש לך איזשהן הוכחות על הנפילה המבוימת כביכול של אלון ועל הזלזול שלו כביכול בתוכנית, אני אשמח מאוד לראות אותן, ואז גם אני כבר לא אעריך אותו יותר... מההפקה ממש לא אכפת לי... אולי באמת תעלה את מה שאתה חושב שמעיד על ההתנהגות הזו של אלון, עד אז עדיף שלא תסית אנשים ותלכלך ע"י עלבונות והאשמות שווא.

agadudu

New member
אין מה לדבר אלון וויקטוריה הם הזוג

הכי מעניין העונה. נקודה. נכון, אולי יש רקדנים טובים מאלון מבחינה טכנית, אבל זה נובע מניסיון מחזות זמר (מיקי קם), מגיל (רודריגו) או מכושר טוב יותר (בוני). אבל תשוקה כזו כמו שאלון מציג, אין לאיש. וזה לא קשור לזה שהוא שחקן. הוא לא "משחק" אותה מתלהב. הוא באמת חי את זה. על טכניקה אפשר לעבוד, על תשוקה לריקוד ואישיות, זה כל אחד מביא מהבית. ויקטריה רקדנית נפלאה ועוברת מסך מצויין. להם אני מחכה כל ראשון בערב.

למעלה