כמה דברים שאתה לא יודע

אחת@

New member
כמה דברים שאתה לא יודע

להתעורר בבוקר עם שינאה עצמית בלב ואתה עוטף אותי בזרועותייך, מגונן אתם לא תתן שייקרה לי דבר רע אתה שומר שהחיוך שלי יישאר על שפתיי החיוך הזה משקר לך, הוא מזוייף כל כך טוב לי איתך ואני מאושרת ככה רע לי עם עצמי ואני סובלת אני לא יודעת כמה זמן נוכל להמשיך כך במשחק השיקרי הזה, שהכל בו טוב, יפה אני לא חושבת שאחזיק מעמד עוד הרבה בינתיים אני סוחבת את הכל לבד בינתיים אני עוד איתך מצב זמני, עד שאני אתמוטט ואעלה למעלה

Mאיה

New member
איזרי אומץ,

דברי איתו.ספרי לו. אולי את מפחדת שהוא יבהל,אבל מנסיון אישי אנשים יכולים להפתיע אותך. את כרגע חיה בתוך בועה שעוד רגע קט תתפוצץ. כדאי לרכך את היציאה,שתפי אותו.אני בטוחה שהוא מרגיש שמשהו מציק לך,אולי הוא אפילו מנסה להתקרב אלייך ולא יודע איך. את מתארת אותו כאדם נפלא,שתפי אותו-אל תשמרי בבטן ואז תראי שתחושי טוב. ואם הוא לא יהיה שם לצידך,כנראה שהוא לא מספיק אוהב,כנראה שזו הייתה רק אשליה. ומוטב לדעת זאת מוקדם. מאחלת לך למצוא את האומץ...ועוד יותר לגלות שהאדם הזה הוא חבר אמיתי. בהצלחה! Mאיה.

©L

New member
תעשי שהוא ידע...

תספרי לו... אם את סומכת על הבן אדם הנפלא הזה... מציעה שתספרי. זה קשה... מאוד קשה, אני יודעת מניסיון. אני נשואה... עוד מעט כבר 3 שנים, לפני פחות משנה אזרתי אומץ וסיפרתי לו... ואני כל כך שמחה שעשיתי את זה. כי הוא מבין, והוא תומך, הוא כל כך אוהב, והוא יודע... זה הכי חשוב. מצטערת שאני לא יכולה לעשות יותר, תהי חזקה... ואל תאבדי תקווה, L

ליפי{@

New member
אחת יקרה,

אוי. מקווה שיהיה לכם טוב ביחד. ושתוכלי לספר. ושזה יהיה שווה את הסיכון. שיהיה לך בהצלחה, ממני.

אחת..

חמודה, אני מאמין גדול בכינות ובאמיתיות.. אין ספק בליבי שקשה לחשוף סוד שכזה.. יחד עם זאת אין ספק בליבי שזה הדבר הנכון לעשות.. כי נכון לעכיו את משקרת לעצמך ולא לבן זוגך. את מתארת אדם קשוב ומבין ואני מאמין שהוא יהיה שם בשבילך אפילו יותר ממה שהוא עכשיו.. הוא יבין יותר יקבל מצבי רוח איזרי אומץ וספרי לו, בשבילך! ג`וני בוי

למעלה