כמה דברים רציניים

z dead

New member
כמה דברים רציניים

העונה פחות או יותר נגמרה.. יול"ב כבר לא יהיה. גביע גם לא ואליפות,כן..אתם יודעים.. אומנם הייתי בעד להעיף את פולדינג,אבל זה כבר לא משנה עדיף שהשחקן ישתפשף ויוביל את י-ם בעונה הבאה. צריך להתחיל לתת יותר דקות ללימונד ולשאר הצעירים,לתת לקוזיקרו לנוח ולתת לו להחלים מהשבר,ולהעיף את טרימנגהאם ואייברי כדי להתחיל כבר לבנות קבוצה לשנה הבאה עם השחקנים המתאימים. צריך להתייחס לשנה הזאת,כעונה "פיננסית" אם זה עבד במכבי חיפה כדורגל,זה לא רעיון רע בכלל. מה אמרתי לכם על טרימנגהאם?! פשוט השחקן הלא ישראלי הכי גרוע שהיה אי פעם בירושלים וזה כולל את ביל אדווארס!

אתה טועה

ריאן לורתרידג' היה הכי גרוע. אבל עזוב אותך לא שווה להתעצבן בגללם.

z dead

New member
בכל מקרה

צריך לזרוק אותו מכל המדרגות. להתחיל לבנות קבוצה חדשה. ולהחזיר את הבטחון לישראלים.

שiש

New member
מה קרה לך? האליפות בכיס שלנו!

הקבוצה הכי עלובה בליגה. איזו השפלה.

z dead

New member
אתם כאלה דפוקים

מהקבוצה הכי טובה בעולם הפכתם את ירושלים לקבוצה הכי עלובה בליגה? מה חשבתם שירושלים זה ולנסיה או מכבי ת"א? תקציב של 2 - 3 מיליון זה לא תקציב של 14 מיליון משתדלים לעשות מה שניתן עם תקציב נמוך וזהו. עצם זה שירושלים כבר משו כמו 10 שנים נחשבת לקבוצת צמרת גם מבחינת מיקום וגם מבחינת תקציב..זה כבר הישג..ראינו איפה הפועל אילת,מכבי ר"ג,הפועל ת"א,גבעתיים,וכל מיני כאלה.. איפה הם היום? איפה הפועל הת"א היתה לפני שנתיים ואיזה תקציב יש להם השנה..

238

New member
ברצינות:

בס"ד כבר עשר שנים בערך שהפועל י-ם נחשבת קבוצת צמרת,ומה? שום אליפות,כמה גביעים,יול"ב קאפ,וחוסר רמה אחידה מזעזעת. הם יכולים לתת משחק מצוין ולנצח את מכב"י ת"א בגמר גביע המדינה,ושבוע אחרי/לפני להפסיד לעירוני נהריה. נכון,אין מה להשוות את את התקציב. אבל הפועל י-ם יכלה לשחק השנה ביורוליג.וזה דבר שבהחלט היה משדרג אותה מבחינה פיננסית וספורטיבית(ריאל מדריד משחקת ביורוליג,והיא מקום רביעי בבית שלה!) ולמה הפועל לא ביורוליג? כי איו היכל ,או אין תקציב ,או אין שחקנים או אין אוהדים או אין אישור:די עם התירוצים!-בליגה עם קב' כ"כ דומיננטית כמו מכבי,הפועל י-ם לא יכולה להרשות לעצמה עונה פיננסית,ולו משום שעונה שכזו תהפוך את מה שעוד נותר מהליגה שלנו,וממנה, לבדיחה הכי עצובה בעולם.

z dead

New member
ברצינות

סליחה..אבל כמה קבוצות ישראליות לקחו פעמיים גביע ממכבי ת"א בתוך עשור וזכו בתואר אירופי ? בואו אני אעזור לכם, 0! אז קורה שיש שנה אחת שלא הולך,זה עדיף מאשר שהקבוצה תתפרק לחלוטין על הימורי יורוליג,לו היינו ביורוליג זה היה יכול להיות מביך לאללה. בפעם האחרונה שי-ם היתה ביורוליג זה נגמר רע ומר,ולקח המון זמן לשקם את התקציב שאתה טוען שהיה משתפר. אל תשווה את ריאל מדריד לירושלים,לירושלים יש שישית מהתקציב של ריאל. עדיף שנה אחת פיננסית שתהווה ירידה לצורך עליה מאשר להיות עוד הפועל אילת או מכבי ר"ג. יול"ב קאפ עם כל הכבוד זה לא יורוליג..משחקים יותר משחקים,מה שאומר שצריך סגל יותר גדול ומחליפים ברמה של החמישיה,ולא משחקים נגד כמו קבוצה ולנסיה פעמיים בעונה אלא כל משחק יורוליג. ואני לא סתרתי את עצמי,חבל שאת רואה מה שאת רוצה לראות שוש. התקציב של ירושלים נחשב גבוה לישראל,לא לאירופה. וזה שפגעו בשנה שנה עם וויל סלומון זה קורה פעם בכמה שנים טובות. אוונג'ובי היה מוכר לדרוקר מעירוני ר"ג ומקארתי זה שחקן שמסתובב בליגה הישראלית כמה שנים טובות,אין כמעט תסריט שבו שני זרים איכותיים כל כך יסתובבו בליגה שלנו ולא יהיו במכבי ת"א.העונה של ירושלים אשתקד היתה עונה שבה הכל הלך,סלומון שהגיע משום מקום ושני זרים שפשוט אף אחד לא ראה. זה הכל,לא קשור לניהול ולא קשור לכלום,את לא יכולה לצפות שכל שנה תהיה כזאת. יתרון של עונה פיננסית זה לקדם את הצעירים הישראלים המוכשרים של ירושלים ולחסוך כסף לשנה הבאה כדי להתמודד ואולי לקחת את היול"ב קאפ ואת הגביע בשנה הבאה.

שiש

New member
אתה באמת חושב

שזה מה שאני רוצה לראות?! זה הדבר שאני הכי הכי ל-א רוצה לראות. אני והפועל זה רומן שנמשך כבר 13 שנה, תאמין לי שרע לי עם מה שקורה. לרגע אני לא מזלזלת בהישגים של הפועל. 2 גביעים ויול"ב זה אחלה, אבל זה מה שאני מנסה להסביר לך - זה גורם להעלאת רף הציפיות מהקבוצה, וכגודל הציפיה כך גם גודל האכזה! זו דרכו של עולם! למה אני לא יכולה לצפות שכל שנה תהיה כזאת? בוודאי שאני מצפה שזה מה שיהיה! זה מה שאוהדים עושים - מצפים שהקבוצה שלהם תשחק יפה ותתקדם כמה שיותר. תקן אותי אם אני טועה. אני בהחלט מסכימה איתך בעניין היורוליג, דעתי אז היתה שהיורוליג גדול עלינו, והנה אנחנו מוכיחים לעצמנו שגם היול"ב גדול עלינו. [ואתה יודע מה? חבל, חבל שזה כך. כי אחרי זכייה בגביע יול"ב אמורים רק לעלות ולהתקדם, ולא ליפול בשלבים הראשוניים של המשחקים.] עזוב את עניין התקציב, עם התקציב המסכן שלנו ניצחנו נצחון גדול את ריאל מדריד, קבוצה עם תקציב שכופל את שלנו כמה פעמים, וזה לא היה במקרה, או בגלל מזל. כל העונה האירופאית שלנו שנה שעברה היתה טובה. לא מעניין אותי מאיפה סולומון הגיע ולמה, וכמה דבר כזה נדיר, כי לא מבססים עונה שלמה על שחקן אחד, נקודה. ולהזכירך, העונה שעברה בכלל בכלל לא היתה "עונה שבה הכל הלך" לטענתך. היינו די על הפנים עד שמקארתי בא, והזכיה ביול"ב קצת סובבה לנו את הראש והצילה אותנו מהמחשבות על מצבנו העגום בליגה. וכן, מצבנו בליגה לא היה משהו בכלל! זה לא פתרון לתקוע את הראש בחול, ולתת לעצמנו כל מיני תירוצים והצטדקויות. שפר לא חוזר לעצמו, המעידות שלנו רחוקות מלהיות חד פעמיות, סגנון המשחק שלנו מבולבל ולא אחיד, ויש לנו הרבה הרבה מה לשפר. אין לי שום דבר נגד הרעיון שלך, כי כרגע באמת נשאר לנו רק ללמוד מהטעויות שלנו ולנסות לבנות קבוצה מצוינת לקראת העונה הבאה.

z dead

New member
צריך להיות ריאלים

ירושלים לא יכולה לתת שתי עונות של גביע אירופי,לא כשהיא צריכה לבנות את עצמה מחדש כל פעם. ואף אחד לא אשם בזה,זה שאין ספונסר לא אשם דני קליין הוא שופך כספים ומשקיע מזמנו ושומר על ירושלים בטופ של הכדורסל הישראלי ובשנה שעברה בטופ של אירופה. בסופו של דבר רק הכסף מדבר. ללא הכסף של מכבי ת"א,אם כל הניהול הזה שהם מתגאים בו,גם הם לא היו מגיעים לכלום. תראו איזה שחקנים עברו שם בשנים האחרונות: דיוויד בנואה שאחרי עונה עף,גור שלף! קומטוס! באק ג'ונסון,רנדי וייט,קונסטנטין פופה! תמיר גודמן! ועוד מיליון כשלונות שפשוט יתפסו יותר מידי מקום בהודעה. שבניגוד לשחקנים שהיו בירושלים אלה שחקנים שעולים הון לא קטן. ולא נדבר על החלפות המאמנים הסיטונאית שלהם עד שהגיע גרשון. מה לעשות שבירושלים אין את אחד מבעלי המיאמי היט. ומה לעשות שדני קליין הוא לא אחד שיילך וישחד שופטים ויקנה שחקנים עם פיצה לפני משחקים. אני מעדיף שלא נקח אליפות אפילו עוד חמישים שנה מאשר להיות יום אחד מלוכלך כמו דון שימון.

שiש

New member
לשם שינוי - מסכימה עם כל מילה

במיוחד עם 2 השורות האחרונות. לפחות כבוד כלפי עצמנו וכלפי אחרים יש לנו, וזה שווה יותר, בעיני לפחות.

שiש

New member
ושוב, תרשה לי לחלוק עליך.

יש בליגה קבוצות עם תקציב נמוך משל הפועל, אבל הן לא עושות כאלה פדיחות. חלק גדול מהעניין הוא שמהפועל יש הרבה ציפיות, ולכן גם האכזבה יותר גדולה, אלה החיים. התירוץ של התקציב לא עובד עלי, מצטערת, (מה גם שאתה טיפונת סותר את עצמך. "הפועל נחשבת לקבוצת צמרת... גם מבחינת תקציב", ובכ"ז עלינו להשתדל לעשות מה שניתן עם תקציב נמוך. נמוך ביחס למי? למכבי? חלאס עם ההשוואות למכבי. ההשוואות האלה חסרות טעם, לא לטוב - ולא לרע. מכבי היא מכבי, הפועל היא הפועל, ואם היא אכן בעלת התקציב הגבוה ביותר מלבד מכבי, הגיע הזמן להוכיח את זה, לא?) ואותה הפועל, שבעונה הקודמת התקציב שלה היה פחות משל העונה הנוכחית, לקחה את גביע יול"ב. ולזה יש סיבות שכל קשר ביניהן לבין תקציב הוא מקרי בהחלט. בספורט יש מנצחים ויש מפסידים, אבל יש להפסיד, ויש להפסיד. יש להפסיד כמו שהפסדנו לולנסיה, אחרי שנלחמנו ונתנו את הנשמה, ויש להפסיד כמו שהפסדנו אתמול לקולוז', קבוצה פאתטית לכל הדעות. מה שהפועל עושה, זה צחוק, ונכון לעכשיו אני לא חוזרת בי מדבריי, הפועל קבוצה עלובה, ואם זה מה שהופך אותי לדפוקה - יהי כן. [הכי בעולם אני אשמח לטעות. שרק יוכיחו לנו שזה לא כך. קיוינו, עודדנו, תמכנו, ובינתיים אנחנו רק מקבלים סטירות לפרצוף]

למעלה