כמה דברים עצובים

Mיקי_

New member
כמה דברים עצובים

חזרתי מההורים שלי ובאמתחתי הגלריה של אנג'י שלי... אבל, הסיבה שנסעתי לשם היא כדי לתקן את המחשב של אבא שלי שנהרס, שלושה ימים וחצי ישבתי עליו ותיקנתי אותו, ובסופו של דבר הכל בסדר עם המחשב (שחידש את ההארד דיסק ואת המודם, ונמחק לגמרי) אבל הגלריה שלי, אוי הגלריה שלי, שני שליש ממנה נמחקו ואין לי עליהם גיבוי. נשארתי עם תמונות מדהימות שלה, אבל כמה נדירות נדירות שלקח לי המון המון זמן למצוא נעלמו לגמריי. רציתי לבכות כשקלטתי את זה. אז היום אני אתחיל בחיפושים נרחבים שוב, בתקווה למצוא חלק, ולהוסיף חזרה. אוי עומדות לי דמעות, אחד מהאתרים החביבים שלי עליה נמחק לפני שנה, ואין לי איך לשחזר את התמונות ממנו, אבל אני בטוחה שקמו עוד כמה שהשיגו אותם. אתם לא יודעים כמה השקעתי בגלריה הזאת, ובריטוש של אותיות שהסתירו לי את היפיפיה שלי, כדי שיראו רק אותו וכ"ד... כמה שעות עבודה הלכו לאבדון. טוב טוב, אני צריכה להיות אופטימית. חוץ מזה, בתור מישהי שאין לה טלוויזיה (מבחירה, כן יש אנשים צעירים שחיים ככה) כשאני מגיעה כבר לאזורי טלוויזיה מידי פעם אני מתיישבת לצפות, ואתמול (או שלשום) באחת מהפסקות מלחמתי עם המחשב, פתחתי ערוץ 8 (שזה בערך הערוץ היחיד שאני יכולה לסבול מלבד ערוץ ההיסטוריה) וראיתי את סטודיו למשחק (בתור שחקנית זו תוכנית שאני אוהבת מאד, נותנת מוטיבציה והמון עניין), והפעם האורח היה בילי בוב ת'ורנטון, שאז עוד היה בעלה של... ונוכחתי לדעת שלמרות שהוא שחקן בחסד, הוא אדם לא כל כך חכם, יש לו צחוק של ביבס ובאטהד כזה, והוא מתנהג מאד מוזר בעיני... וזה מאד העציב אותי ואיכזב אותי, שדווקא בו היא בחרה. הוא דיבר קצת עליהם, ואני תהיתי לי, איך היא באמת הפכה להיות שלו, והאם הוא עד כדי כך טיפש שהוא ויתר עליה עבור בלונדינית מצוקמקת. כי באמת בעיני היא האישה היפה עלי אדמות, וגם מאד מיוחדת. גם הבעל הקודם שלה לא היה שיא החוכמה, ולמען האמת זה מעציב אותי, ומצד שני, נותן נקודה, שגם באלילות יש פגמים. זהו, אני אסיים. ועוד משהו, זה שאני לא כותבת הרבה, לא אומר שאני נכנסת לפה כמעט כל יום. אני פשוט לא מבינה חלק מהפוצי מוצי הכללי שהולך פה, אבל אני נהנת מאד מאד. שבוע טוב... ושבת שלום.

pinoki

New member
../images/Emo9.gif שלום לך...

כמה נקודות...
בקשר לטראומת התמונות שנעלמו לך, יש לי פול תמונות במחשב, אם תרצי, תבקשי ואני ישלח לך, כל תמונה כל דבר, אני פשוט גם כן שטראומה שזה יכול לקרות גם לי.
אוי ביל בוב, כבר ממבט ראשון, לראות אותו לא עושה לי טוב, לא שבכלל שמעתי אותו מדבר, אממ בעצם שמעתי, ב"מגדל פיקוח" שבו הוא שיחק עם אנג'י, אוי שנאתי אותו כל כך, הוא לא מתאים , הוא זקןןן לא בשבילי, סתם מקלקל את התפאורה. אוי אנג'י , מה יש לך מאנשים זקנים
ולפוצי מוצי הכללי
, חחחח יכול להיות
, אין לי מושג איך זה נראה מרחוק, אבל את מוזמנת למפגש צאט אחד, ותראי שתביני הכל.
או כל שאלה תשאלי ואני ינסה להסביר לך.
סוף שבוע רגועעעע ומהנהההה

Mיקי_

New member
תודה חמודה

משהו שאני חושבת שישמח אותך... אני אוהבת אותה בוורסיה הבין קרה לאוזניים, או שיער ארוך ארוך... אבל הבנתי שאתה דלוקה על הקצוץ שלה... אז הנה משהו יפה עבורך. אפנה אלייך אם יחסרו לי תמונות.

Mיקי_

New member
ועוד משהו קטנטנן עבורך...

אוח, איך שאני אוהבת אותה עם שמלות שחורות...

pinoki

New member
תודה מאמי ../images/Emo140.gif

גם אני אוהבת אותה בשמלות

מיקי פוצי קוצי מוצי../images/Emo3.gif

מצטער לשמוע שנמחקו לך התמונות אם את רוצה שוב את התמונות,תני תיאור ואולי יהיה לי. כן בילי בוב ממש מגעיל ודוחה ומגעיל מאוד. כן היא באמת האישה הכי מדהימה עלי אדמות תכנסי באמת לצ'אט פעם.אנחנו לא סתם פוצי מוצי ואולי זה לא נחמד הפוצי מוצי אבל יותר לא נחמד זה לשפוט עוד לפני שמכירים. וברוכה הבאה

Mיקי_

New member
היי היי

פוצי מוצי זה לא רע עם חברים שלי אני כל הזמן פוצי מוצי... ואתם הרי חברים, אז סבבה, אבל זה לא עושה את זה לא פוצי מוצי. אני לא שופטת, אני פשוט לא מתחברת כמו שכתבתי. בקשר לתמונות אני באמצע חיפושים ומצאתי אפילו כמה דברים חדשים (גוגל תמונות זה אופציה שמעולם לא חשבתי עליה, ככה אני מגיעה ליותר תמונות במאגרי שפות בלתי מוגבל...) אם אני לא אמצע אני אפנה אלייכם. עברתי גם על הגלריות בפורום ועל הקבצים. אל תעלבו ממני, אם לא הייתי אוהבת, אם לא הייתי נהנת, ואם לא הייתי שמחה בפורום הזה, לא הייתי נכנסת אליו, והנה אני כאן.

חס וחלילה!

כן לגוגל תמונות יש תמונות נחמדות רק שרוב היפות והטובות הם לא פועלות בהגדלה
ואנחנו נהנים שאת כאן

Mיקי_

New member
אז כנסי לאתרים עצמם

יש הרי קישורים ואלוהים אדירים אני פשוט חווה פה אושר צרוף, כמה דברים שאני מצאתי... אני אוסיף משהו שלא ראיתי מעולם... מצאתי באתר צ'כי. ונכון צריך לנבור, אבל נברתי כבר באתרים למצוא מה שאני אוהבת ימים שלמים ככה, זה לא יזיק לי גם עכשיו, עד שהחבר שלי יבוא ויתפוס אותי, יגיד שאני חולה... כמו שהוא עושה כל פעם שאני מזילה עליה ריר...

Mיקי_

New member
זאת אחת מאלו שנמחקו לי

אבל אני אגש עוד מעט לאתר של רולינג סטון ושל ווג להוריד את הצילומים המקוריים... אני שמחה להוסיף תמונות חדשות אם אתם רוצים שאני אוסיף עוד תמונות שלפחות לי נראה שהן נדירות כיתבו... טומב' שמחתי לשמח אותך!
ואגב, מה מדיניות הפורום לגבי פירסום תצלומי עירום...? (ותהייה לגבי האוטנטיות שלהם)

pinoki

New member
אממממ

אוקיי לא הייתה ממש מדיניות, אבל הייתי מעדיפה שלא לפרסם פה תמונות עירום שלה, הפורום מורכב מכל הגילאים, גדולים וגם קטנים. מה דעתכם

לא קשור...

אבל אלו תצלומים שהם בטוח לא שלה (ע"ע זאת עם הפיטמות החומות
) והם סתם מזוייפות ומפוברקות ולא מכבר אותה ויש את אלו מהסרטים שזה בסדר,חוץ מזה חני התבגרנו לא?

למעלה