ועוד משהו נחמד (ארוך אבל שווה מאמץ)
משפטים שיש רק בעברית.. > > בוקר טוב אליהו.. > מאיפה אתה בארץ? > את מפתח תקווה? את מכירה את דינה? > מי לימד אותך לנהוג.. > איפה שירתת? > למה מי מת... > עוד שנתיים ו..11 חודש למאנייק > את יכולה להלוות לי שתי ביצים? > אני לא בתור, אני רק רוצה לשאול שאלה.. > לך תחפש את החברים שלך.. > > משפטים שיכולים להרוס לכל אחד את היום: > > משמינים הא? > חברים יש רק באגד.. > כמה שילמת על הסמרטוט הזה? > תזכירי לי אך קוראים לך. . > היי, יוצא לך עשן מהמנוע..אוטו חדש > מרחוק את נראית הרבה יותר צעירה.. > אף אחד לא שאל אותך.. > אין לנו שום דבר במידה שלך > חשבת כבר על ביטוח חיים? > את בלי חזיה? > > משפטים שאנשים אומרים כשהם מרחמים על עצמם: > > למישהו בכלל אכפת אם אני חיה או מתה? > כאילו לא מספיק כל הצרות שיש לי.. > אף אחד לא מסוגל להבין אך אני מרגישה.. > מה אני אגיד לך, יש אנשים שקל להם בחיים > למה הכל קורה דווקא לי? > אני לא זוכרת מתי צחקתי בפעם האחרונה > יותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות.. > אני לא מאמין שזה קןרה לי.. > מצטערת שקילקלתי לך את המצב רוח > ואם אני אבכה זה יעזור? אז אני שותק.. > > משפטים שאומרים רק לרווקים: > > הזמן עובר > מספיק נהנית, הגיע הזמן להתיישב > את כבר לא ילדה > רתם מאוד תתאימו, גם הוא פדנט כזה, משוגע > בסוף תשארי לבד עם הכלב > יש לי להכיר לך מישהו > למה אתה לא כמו כולם.. > כל המכוערות כבר התחתנו > לדודה בלומה מצפת יש שכנה, ולשכנה יש בן > בקרוב אצלך.. > > משפטים שנשים אומרות לגבר שנוהג: > > תיזהר! > לא יקרה שום דבר אם נאחר > אתה עושה את זה בכוונה? > אדום, אדום, אתה לא רואה? > הנה משטרה > למה תמיד אתה מוכרח לעקוף את כולם.. > אם הוא היה עוצר עכשיו, הינו ניכנסים בו > איך אני יכולה לשתוק.. > אתה רוצה למות? בסדר גמור, רק תוריד אותי קודם > זה לא מצחיק.. > > משפטים שגברים אומרים לנשים שנוהגות: > מי נתן לך רשיון > נו, תעקפי אותו כבר > אם אני הייתי נוהג כבר מזמן הינו שם > את נוהגת לא רע, יחסית לאישה > ירוק, ירוק, את לא רואה? > בשביל מה היה הברקס הזה? > אני פשוט לא אוהב שמישהו אחר נוהג > 90 קמ"ש זו רק המלצה > מה עכשיו? > טוב, זהו, מעכשיו אני שותק.. > > משפטים שתשמעו רק אצל קוראת בקפה: > השם שלו יעקב, זהו, משה תיכף אמרתי > הוא בלונדיני כזה, בהיר, שחרחר.. > תיזהרי ממים,ים,גשם,בריכה,ברז, לא רואים בדיוק > את, כשאת מאוהבת, את מאבדת את הראש > יש נסיעה, את נוסעת, או אחותך, או שושנה > הוא גבוה, רזה, ויש לו זקן, אין? תראי שיהיה > אני רואה חתונה אבל לא עם משה. > יש מישהו שאוהב אותך, אבל הוא ביישן > מותק, אני לא מקבלת צ´קים > תבואי בעוד שנתיים, תגידי לי שצדקתי > > משפטים שמזמן היינו צריכות להגיד להם: > אני מלאך, מישהי אחרת כבר מזמן היתה מעיפה אותך > תסתכל על עצמך, תקוע מול הכדורגל כל היום > כמוך יש אלף בחינם > לך לאמא שלך, רק היא יכולה לסבול אותך > אם לא שמת לב, אתה מתחיל לגדל כרס > לך מכאן, ואל תחזור אף פעם > תגיד תודה שיש לך אותי > אני? רוצה אותך? אל תשלה את עצמך > גבר בריא יכול לעשות את זה פעמיים ב 40 דקות > בדרך החוצא, אל תשכח לקחת איתך את הזבל.. > > משפטים שגברים אומרים כשתופסים אותם על חם: > זה לא מה שאת חושבת > אני פשוט לא יודע להגיד לא > זה היה סתם זיון, אני אפילו לא זוכר את שמה > אני יכול להסביר > את פרנואידית, זה הכל בראש שלך > זה קרה רק פעם אחת > מה אני אשם שחמישים אחוז מהאוכלוסיה הם נשים? > או.קיי, על זה את הולכת לפרק את הנשואין שלנו? > זה שנכנסתי איתה למיטה, עוד לא אומר שזינתי > את יודעת שרק אותך אני אוהב באמת... > > משפטים שאומרות נשים כשתופסים אותן על חם: > זה לא מה שאתה חושב > הוא היה כזה מסכן, אז ריחמתי עליו > רציתי שתקנא > שתיתי איתו קפה, דיברנו, זה הכל > לפחות אתה יודע אך הצד השני מרגיש > זה קרה רק פעם אחת > אתה יודע שאני לא מסוגלת לשקר > זה היה הזיון הכי גרוע שהיה לי בחיים > בוא פשוט נישכח מזה > אבל איתך זה רק בגלל שאני אוהבת.... > > סוג של נשים שאסור להתאהב בהן: > נשים שדומות לאמא שלך > אלה שכל החיים נמצאות בדיאטה > אלה שכל החיים נמצאות באוברדראפט > נשים שבעוד כמה שנים יגידו לך כואב להן הראש > נשים שאף פעם אין להן מה ללבוש > כאלה שמאמינות בהורוסקופים > נשים שלא מפסיקות לדבר על ריצ´רד גיר > כאלה שיש להן דעטת קיצוניות על שיערות ברגלים > נשים שלא אוהבות אותך מספיק > נשים שאוהבות אותך יותר מידי.. > > משפטים שתמיד יפילו אותך בפח > תעצום את העינים ותפתח את הפה > זה לא מסוכן > אתה תשטוף ואני אנגב > קודם תבטיח > לגמרי במקרה עברתי פה > זה בכלל לא יכאב > אנחנו במכירת חיסול > תרגיש את עצמך כמו בבית > בסוף הכל יסתדר > כן או לא.. > > סיבות טובות לחזור בתשובה > כי יש כספים ייחודים > כי מסדרים שם שידוך > כי יש גמילות חסדים > לא צריך לדאוג יותר בגלל התסרוקת > כי אפילו למג´יק יש איידס > הדתיים ימשיכו להיות לשון מאזניים > האוויר בירושלים באמת נקי > האוויר בצפת עוד יותר נקי > אפשר תמיד לחזור בשאלה ולכתוב על זה ספר > כי יש אלוהים...