כמה דברים לי אליכם...

ורד18

New member
כמה דברים לי אליכם...

נתחיל עם העובדה שאני גרה בחיפה ואחד מהשכבה שלי נהרג בפיגוע אתמול יחד עם אביו ואחיו ומלבד זאת אני מכירה עוד אחת שנהרגה בפיגוע ששמה עדיין לא הותר לפרסום ככה שאל תחשבו שאין לי קשר אומשהוכזה. והנה מה שיש לי להגיד: מאז הפלישה לשטחים או איך שלא תרצו לקרוא לזה מספר הפיגועים לא ירד בכלל בניגוד למה שמר שרון אמר שיקרה, הרי בעצם כל הפעולות של צה"ל הן תגובה על הטרור, ואני מצטערת לאכזב אתכם זה רק מגביר את הטרור, ערפאת יושב לו בלשכתו ונואם נאומים לעולם רצופים שקרים בהם הוא קורא לפלשתינאים להמשיך בהתנגדות ולהתארגן בערים השונות בזמן שהוא תחת מצור ומה אתם חושבים? מי ינהיג את האוכלוסייה הערים השונות? אני מבטיחה לכם שזה לא יהיו יפי נפש שוחרי שלום אלא ראשי ארגוני הטרור שרק ישכנעו עוד ועוד צעירים לבצע פעולות התאבדות ככה שבזמן שמר ערפאת במצור מצבנו יהיה רק יותר גרוע. ועכשיו מלה קצרה על שרון שללא ספק עושה את עבודתו בצורה הגרועה ביותר- במקום לנאום שלוש דקות בעברית בנאום לאומה כדאי שיפסיק להסתגר בחדר הדיונים ויתחיל לעשות מסע הסברה רציני לכל רשות הטלוויזיה בעולם כדי שהם ידעו גם את הצד שלנו כי כרגע ערפאת מסוגר בלישכתו בחלק מהזמן בלי חשמל וטלפונים מצליח לעשות יותר מ-10 נאומים ביום לעולם לרשתות השונות ובכך לדאוג לכך שדעת העולם תיהיה יותר ויותר נגדנו, אז שרון תעשה לי טובה ותתיל גם אתה לנאום ואם אין לך זמן כי אתה עסוק בדיונים באיך להמשיך ולהגביר את הטרור תמנה משהו שיהיה אחראי על ההסברה, ותעשה לי טובה שידע לדבר אנגלית!!!

1חוחית

New member
ומה את רוצה? שנניח לערפאת לנפשו?

לא שאכפת למישהו (וכנראה גם לא לו) מנפשו (יש לו בכלל נפש?) העלובה והמיותרת, אבל חשוב יותר שנדאג שהוא יניח לנו לנפשנו. אבל הוא הרי לא יפסיק למצוץ את דמנו, ערפד דמוי אנושי (עד כמה שאפשר להחשיב את התגלמות הכיעור הזאת לדמות אנושית - ולא אכפת לי גם אם יפי נפש יקומו תיכף ויזעקו נגד ה´דמוניזציה´ לטעמם, הוא אכן דמון וטעמם רע עד דמוני ולא רלוונטי לגביי) מתועב זה, כי הוא ניזון מדם, פשוט מאוד, הוא ערפד הניזון מדם, ולערפדים אין תקנה, צריך פשוט לחסל אותם או לפחות לעקור את שיניהם, כדי שלא יוכלו לנעוץ אותם עדו באין מפריע בקורבנותיהם. והשנאה הפלשתינית אינה צריכה אותנו מהבחינה של פעולותינו אלה או אחרות, היא צריכה את נוכחותנו בלבד כדי לגדול ולהתנפח עד שתתפוצץ. כמה סמלי שהם בוחרים להתפוצץ בקרבנו, העיקר לזרוע כמה שיותר מוות, כי השקפת העולם שלהם מקדשת את המוות, זה לא עם שמנותב לחיים, שבוחר בחיים, זהו עם (ונניח לשאלה אם זה באמת עם או רק אספסוף שמלוכד יחד מכוח האין ברירה של הדחייה המשותפת מכל צד כלפיו) שרואה את ייעודו כשליח של מלאך המוות כמכונות השמדה. לכן עלינו להתמקד בהתגוננות מפניו ולחדול מהמחשבות התמימות עד אוויליות שאם נחדל להתגונן ונניח לו כר פעולה חופשי יהפוך השד הפלשתיני את עורו ויהיה לפתע לאדם עם לב שיש בו מקום לעוד משהו חוץ מאשר לשנאה ולתאוות מוות. ואם תוך כדי כך נגרום להם להתפוצץ בתוך עצמם, מה טוב.

ורד18

New member
לא הבנת אותי

מצטערת אבל לא אמרתי שאסור בכלל להגיב אבל אני טוענת שכיתור עפאת בלשכתו בניסיון להפריד אותו מהעולם והכי גרוע מהעם שלו זה רק יחזור אלינו כמו בומרנג!! וכן אני מצטערת לאכזב אותך הפלשתינאים הם לצערנו עם לכל דבר, קבוצה אתנית איך שלא תרצי לקרוא להם, גם עלינו יכלו לומר לפני 54 שנים שאנחנו סתם אספסוף שמתלכד יחד בגלל שכל השאר דוחים אותו, כי עם זוהי קבוצה אתנית שיש לה שייכות לטריטוריה מסויימת, שפה מסויימת, דת והסטוריה, ולכן כמו שאנחנו עם גם הפלשתינאים הם עם ומה שלא נעשה הם יחיו במזרח תיכון כמו עלוקות אלינו השאלה היא איך אנחנו מתייחסים לעלוקה הזאת- אפשר לנסות בכל דרך להכאיב לה והיא תמשיך למצוץ לנו אתהדם ואפשר לשפוך עליה מים חמים ולנסות לאט לאט ובזהירות להסיר אותה מעלינו, אבל לאמשנה באיזו דרך נבחר תמיד יהיו הרוגים וקורבנות השאלה היא עם נבחר בדרך מרובת הקורבנות או שמא בדרך הקשה יותר (מבחינה שכלית) אבל פחות מסוכנת לנו.

1חוחית

New member
באמת לא הבנתי (מבחינה שכלית) איזו

דרך פחות מסוכנת לנו? להסיר את הכיתור מעל השטחים, לשלוח זר פרחים לערפאת ולשלוח אותו לנופש בחופי עזה הזהובים? ולמה תמיד ההתנשאות השמאלנית המאוסה והניג´סית הזאת שמוכרחה להכתיר את עצמה בסופרלטיבים השקריים של ניכוס השפיות הבלבדית (אמנם בהודעתך לא הזכרת אותה, אולי שכחת את הטרמינולוגיה המקודשת של ´אין כמוני חכם ונבון ויודע כל ומבין יותר טוב מכל אחד אחר כמה שאני הגיוני וצודק ושפוי בדעתי הנאורה והמופלאה והליברלית וכו´ וכו´ וכו´?) או בגרסה שלך "בדרך הקשה יותר (מבחינה שכלית)" - איזו דרך לכל הרוחות? לשבת מסובין עם ערפאת ליד השולחן (וכמובן, להקפיד לנטות שמאלה, כמה מתאים) להשקות אותו יין הילולים ולשתות מפיו בצמא (אפשר גם ללקק את הקיא שיקיא עלינו באותה הזדמנות ולהתבשם בנפיחות שיפיח ולהרגיש כמה אנחנו תרבותיים וטקטיים שאנחנו סופגים הכול בהקרבה חסרת גבולות). עם כל קוצר הבנתי, בתור בעלת רמת משכל נורמלית לפחות (לא מתחייבת על שפיות טוטלית), אני בטוחה שיקל עליי להבין אם את (וחברייך להשקפת העולם החד צדדית - צד שמאל בלבד) יצליחו להסביר איזו דרך מוצלחת יש באמתחתם להציע לנו בתור הפתרון האולטימטיבי וכיצד דרך זו עדיין נחשבת בעיניהם כל כך מוצלחת אחרי שהתמוטטה כמו חומות יריחו לנגד עיני נביאי השקר של אוסלו וכיצד הם מצליחים גם לראות את המציאות וגם להישאר מוכי סנוורים מחזון העוועים שלהם וגם עיוורים לתוצאות הרות האסון שהולידו ועוד יולידו, אם זה רק תלוי בהם.

ורד18

New member
אוי כמה שכיף להעליב אנשים... נכון??

אתה ממש טוב בלקטול אשים בלי להכיר אותם, אני ממש לא חושבת שצריך לשבת עם ערפאת לשולחן ממש לא, ותתפלא יש המון דברים בשמאל שנראים לי שגויים ואיני חושבת שאני יותר חכמה ממך- ממש לא, אני כאחת שמכירה את עצמי אומרת לך שהאמנם אין לי הצעות גיאוניות לפתרון אבל גם לך אין כי הפתרון הקיצוני לכיוון השני (להרוג את כל הערבים, לפלוש לכל ערי הגדה ולכתר על ערפאת) גם האי אינה נכונה, אנחנו צריכים למצוא דרך שמצד אחד נגן עלינו ועל אזרחינו מפני מפגעים ומחבלים (באמצעות צבא) אך מצד שני נפעל להרגעת האיזור ולגרום לכך שהמלחמה בטרור לא תיהיה חד צדדית (דבר שכרגע רחוק מהמציאות ואל תחשוב שאני לא יודעת ושאני לא נגד ערפאת מצדי שימות רק אני מחפשת דרך שתעזור לנולהיחלץ מהמוות היומיומי הזה בגלל הטרור) וכמובן תוך כדי, והחשוב ביותר להפעיל רשת הסברה בינלאומית של אנשים מביני דבר יודעי שפות שיכולים לנאום ברשתות השונות ולהבהיר לעולם את המצב כפי שהו ולא כפי שמר ערפאת "הצדיק" תאר אותה כרגע, אז במקום להתנשאות מעליי, תחשוב רגע על מה שאני אומרת- אני לא אומרת שהשמאלנים צודקים ובטח שלא הקיצוניים שביננו אך אני גם לא חושבת שהימין הקיצוני צודק, והפתרון שכרגע לא ממש נראה לעין, מסתתר עמוק עמוק באמצע, הבעיה היא שלא אנשי השמאל ולא אנשי הימין מוכנים לחשוב בכלל על נטייה קצת הצידה מהדיעות שלהם, וכל עוד המצב ימשיך כמו שהוא מצבנו יהיה בכי רע. ועוד דבר-לא התנשאתי מעליך ולא הייתה לי שום כוונה כזו, אני מכבדת את דעתך כפי שהיא ואני מכבדת כל אדם גם עם דעתו שונה משלי (כי זו לא המטרה שלי שכולם יחשבו כמוני)

1חוחית

New member
הערה לסדר: אני נקבה, לא זכר, אז נא

לפנות אליי בנטיית הגוף המתאימה (זה לא היה מובן מהתחביר בהערותיי), ואגב, חלק מהערותיי שאבו מדברייך שלך וחלק מהתרשמותי מהתבטאויות אופייניות לשמאל. ובעניין מוכנות הימין לנטות הצידה, הימין נטה מאוד הצידה והתחכך עם השמאל עד להקזת הדם שכולנו נוכחים בה כרגע. מתי השמאל ילמד שהצעיד אותנו ברגל שמאל ויבין שלפעמים ל"ימין שור" היא הלקח הראוי לניסוי אחרי שחזון אחרית הימים של המזרח התיכון החדש נעשה לחזון העצמות היבשות אחרי שהבשר נחרך מהם תוך סדרת התפוצצויות בלתי נפסקת? למה רק הבועה של השמאל הסהרורי לא מתפוצצת סוף סוף?

יפיופ1

New member
מששתף בצערך אל תאבדי עשתונות

אני משתתף בצערך על מות חבר מהשכבה. אבל במכתבך את נשמעת מודאגת מאוד, כאילו חרב עולמך, בגלל המלחמה הארורה הזאת, בה אנחנו נתונים. אל תדאגי - עברנו תקופות קשות מאלו והתגברנו. הסוד היה - ק ו ר ר ו ח . ננצח גם אם לא נדע לדבר אנגלית. כך היה בחצית התעלה , ובעוד מלחמות ישראל. אני מברך את צה"ל ולוחמינו לבנו אתכם . עשו את המלאכה בלי חת

ורד18

New member
רואים שאתה לא מכיר אותי

כרגע אני חושבת שאני הבן אדם הכי רגוע במדינה הזאת אבל אתה לא יכול להגיד שהמצב כרגע לא מדאיג, מה שניסיתי לומר זה בעצם שאריקשרון לא עושה את תפקידו כראוי וזה פשוט חבל! כשמאלנית אני מבטיחה לך שאני שומרת על קור רוח אבל לפעמים חייבים להגיב למה שקורה במדינה שלך וכרגע אני מודאגת שעם צהל ימשיך עם פעולותיו אנחנו לא נתקדם לשום מקום!

יפיופ1

New member
ורד 18 יקירה

אני באמת חושב שלא יפה להגיב על דבריך בצורה כל כך מעליבה. אבל - לענין. שמעתי עכשו בחדשות ששרון קיים ישיבה של כמה שרים , ביניהם שר החוץ, לדון בדרכי ההסברה שלנו בעולם. מותר למנהיג להיות חלש בהסברה, ולשתף יועצים, או מסגרת מתאימה אחרת שתעזור לו בנושא. וכשאמרת שהוא חלש בהצגת עיניננו (בהשואה לעראפת ) , אולי את צודקת - אבל בגלל זה לא צריך לשלול אותו מכל ןכל. ובעיקר לא להתבטא כלפיו , בצורה מעליבה כמו שעשית במכתבך הראשון. הרי גם את התקוממת , כאשר העליבו אותך. תני למומחים לטפל בעיניננו, תביעי דעתך בצורה מנומסת. אם היא רציונלית - יתחשבט בה העיקר שננצח. כוחנו באחדותנו

ורד18

New member
אני יודעת ששרון לא מושלם

ולא פסלתי אותו בגלל שהוא אינו טוב בהסברה, אך אם הוא יודע שהוא חלש בזה הוא היה צריך לדאוג עוד בתחילת האינתיפאדה שתיהיה לנו רשת הסברה מסודרת זה בכל!

יפיופ1

New member
מסכים

הוא עושה זאת עכשו. העיקר שנהיה כולנו רגועים. חוץ מזה אצלך הכל בסדר. אצלי - עוד לא. אני חושש מהשמאלנים, שאת - גם כן מבקרת אותם , שיורדים לחיינו - ורוצים שנוותר - בלי תמורה (ב ט ח ו ן )

למעלה