כמה דברים לא ברורים

Decameron Noir

New member
כמה דברים לא ברורים

קודם כל, שלום לכולם. הרגע הצטרפתי לפורום, ומקווה להישאר כאן הרבה זמן. בכל אופן, על פי הספויילרים שבכל האתרים לגבי עלילת הסרט החדש אני מבין שהוא מתחיל בחטיפתו של פלפאטין ע"י דוקו וגריביוס. עכשיו, בגדול העניין לא ממש ברור לי. הרי, דוקו, אמור להיות תלמיד של פלפאטין, לא ? נכון , הוא בעצם תלמיד של סידיוס אבל הרי הם אותו אדם. מה פתאום הוא חוטף אותו? זאת חלק מתוכנית שלו ושל פלפאטין ביחד ? או שהוא מורד בו ? כל הקשר ביניהם לא היה ממש ברור לי גם בסרט הקודם, אבל כאן זה ממש מתערער כבר.. למישהו יש פיתרון ?

Obi Dan Kenobi

New member
אז ככה ../images/Emo71.gif

ייתכן וההודעה תכיל ספויילרים. דוקו יודע שפלפטין הוא סידיוס. שים לב לדבריו ב-AOTC "מה אם אני אגיד לך, שבסנאט שולט סית', בשם דארת' סידיוס?". כאן הוא רומז לדוקו, אבל לא מגלה את הכל. החטיפה של פלפטין היא פיתוי לאנאקין, על מנת שהוא יגיע, ילחם מול דוקו, ובתקוותו של פלפטין, גם יהרוג אותו, ויהפוך לתלמידו החדש.

Decameron Noir

New member
תודה

מה לגבי ההזמנה של צבא המשובטים בשמו של סייפו-דיאס? עבודה משותפת של שניהם (דוקו-פלפטין) גם כן ?

the Sithari

New member
כנראה...

הרעיון הוא להקים צבא שיציית לסמכות הגבוהה ביותר ברפובליקה וזהו פלפטין ככה שבשעת הצורך פלפטין יוכל להורות למשובטים לעשות מה שהוא רוצה- במקרה הזה להרוג את הג'דיים

למעלה