כמה דברים "חשובים" :

spring17

New member
כמה דברים "חשובים" :

לגבי הדמויות בסדרה : * ירון נמאס! כמה פאקינג אפשר להתחנף ולהחתנן שיחזור להצגה???! דוגרי בסופו של דבר הוא מרוויח מתפקיד ראשי, אז שיחליט כי הקטע מוצה. * יעל היא השחקנית הכי גרועה שראיתי בחיים שלי!! לגבי המראה החיצוני של השחקנים : * למה ליה כל הזמן עם התוספת שיער המזוויעה הזו? ובכלל, למה השיער שלה לא משתנה??? * יש משהו מעצבן בפה של יעל, זו רק אני או שאתם מסכימים ? * דבר אחרון : רותם עקומה בפנים חבל"ז, היא מזכירה את ג'ואי מדוסון אבל עדיין אני חולה עליה והיא שחקנית ענקית!

דיתוּש

New member
הכי מצחיק אותי...

שאין איש שייצפה בטלנובלה ולא יהיו לו בערך 24,065 הערות

jenn aniston

New member
לא חשבת על זה...

שהתסריטאים עושים את זה בכוונה ובסוף תיהיה הפתעה? א. ירון מהמם וכל הקטע שהוא לא מסכים זה חלק מהרעיון... ב. יעל היא שחקנית טובה... לא צריך להגזים בתגובה שלך... ג. ליה לא עם תוספת שיער, יש לה שיער 100מם והוא יתחיל להשתנות עם הזמן! ד. בפה של יעל אין משהו מעצבן, לפחות לפי דעתי... אני לא שמתי לב לזה... ה. נירית קופל (רותם) היא שחקנית מצוינת והיא ממש ממש יפה וזה שהפה של רותם קצת (ואני מדגישה קצת!!!) זה לא אומר שהיא לא יפה היא פשוט 100ממת כל מה שכתבתי זה אך ורק לפי דעתי... אבל יש לי משהו להגיד: אם את לא אוהבת כל מיני דברים בסידרה ושום דבר לא מוצא חן בעינייך אז אף אחד לא מכריח אותך לראות את זה!!!

S m e l l y Cat

New member
מזה ההתנפלות הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

סך הכל האיר כמה דברים.. זה שאת מטורפת על הסדרה כמו לאדעת מה זה לא אומר שהכל בה מושלם
נכון, יש כמה פאקים..אבל לונורא..ממשיכים לחיות
אז אם מישהו חושב שנירית קופל (ככה קוראים לה,כן
) מכוערת אז יופי לו, זאת הדעה שלו

../images/Emo85.gifחחח..../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

ירון באמת דיי נמאס אבל עדיין לא לגמרי...
יעל באמת באמת שחקנית גרועה... והיא לא ממש יפה מה יש לכם ממנה
ליה באמת זקוקה להחלפת תסרוקת תחופה!
כמו שנאמר ליעל יש שפתיים מנופחות והיא דיי עקומה....
לרותם יש משהו בספתיים אבל עדיין היא הכי יפה ושווה והיא שחקנית מעולה!
רותם שחקנית מ-ע-ו-ל-ה

למעלה