כמה דברים חשובים:

amir carey

New member
כמה דברים חשובים:

את מי אתם מעדיפים מריה קארי או גניפר לופז.. אשמח אם כולם יענו זה לצורך סקר שאני עושה.. איך אתם מסבירים את הנפילה של מריה והאם אתם חושבים שעדיין יש לה סיכוי לחזור לשליטה בעולם המוזיקה כמו בשנות ה 90

ג'ניפר לופז

אבל את מאריה אני בכלל לא שונא אבל אם בוחרים בין השתיים אז ג'ניפר ואני לא חושב שיש לה סיכוי לחזור להיות מצליחה כמו פעם

ג'ניפר..

אבל אני לא שונא את מאריה.. אני אוהב את השירים שלה
ואני דווקא חושב שהנפילה שלה קרתה בגלל שהיא התחילה להתפתח למקומות שלא בדיוק התאימו לה.. ולא יצאו לה שירים יפים
היא מלכת שירי הסלואו אבל לא הפופ-דיסקו-רוק
זה פשוט לא מתאים לה.. אם היא תמשיך לשיר שירי סלואו יפיםםם יש מצב שהיא תחזור לשליטה בעולם המוזיקה..

סבלי

New member
ג'ניפר לופז כמובן!!!

אבל כמו שאמר ההוא למריה קארי מתאים שירי סלואו

i love gina

New member
מעדיפים??? מאיזו בחינה?

ווקאלית- מאריה, עד הסוף... להיטים קצביים- ג'ניפר- כאילו, דהה... מראה- אממ... שניהם, אבל הכף נוטה לג'ני... בלדות- מאריה........ אז לסיכום... יש יותר פלוסים למאריה, אז... מאריה

Shir Life

New member
שקוף שמראיה...

ואני חושבת שיש לה סיכוי אם היא פשוט תהיה היא ולא תנסה להתאים את עצמה למה שהולך... אני חושבת שזה גם מסביר את הנפילה... ההצלחה של מראיה נובעת מהיחודיות שלה! אין, אף פעם לא הייתה, ואף פעם לא תהיה זמרת כמוה! בתקופה של גליטר היא הייתה בדיוק כמו כולם.. ובגלל זה הוא נכשל... כשאנשים רוצים לשמוע זבל הם קונים ג'ניפר, הם לא צריכים לקנות מראיה בשביל זה, נקודה. *הנקודה ציינה את זה שאני לא מעוניינת להתחיל פה ריבים. אמרתי את מה שיש לי להגיד.*

למעלה