זה לא הייתי אני! באמת נראה לך שזה אני? נעלבתי...
צ צופי וחורפני New member 13/11/03 #26 סורי!!! ../images/Emo24.gif אמרת שהייתי הקורבן וזה היה נשמע כגאילו אני הקורבן שלך...
א אפרת 3 נקודות New member 12/11/03 #4 3,4,5 ב"ה 5.swf target=_blank>4.swf target=_blank>3 5.swf target=_blank>4 5
ש שרוך New member 12/11/03 #11 הפורום הכי ../images/Emo6.gif ב../images/Emo43.gif כנסו בס"ד הי לכולם לאחר שעמעום רב וחיפוש אחרי משהו מצחיק מצאתי את הפורום הזה ואת הגלריה הזאת כנסו חובה! שרוך
הפורום הכי ../images/Emo6.gif ב../images/Emo43.gif כנסו בס"ד הי לכולם לאחר שעמעום רב וחיפוש אחרי משהו מצחיק מצאתי את הפורום הזה ואת הגלריה הזאת כנסו חובה! שרוך
צ צופי וחורפני New member 12/11/03 #13 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifכנסוווווווו../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif היום צלצל אלי מספר חסוי בסביבות השעה אחת ורבע- 3 פעמים. כל פעם שעניתי כדי להגיד שאני באמצע שיעור - ניתקו לי. מישהו מפה יודע מי זה? תגידו לי בבקשה!
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifכנסוווווווו../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif היום צלצל אלי מספר חסוי בסביבות השעה אחת ורבע- 3 פעמים. כל פעם שעניתי כדי להגיד שאני באמצע שיעור - ניתקו לי. מישהו מפה יודע מי זה? תגידו לי בבקשה!
ש שטלופטצחי New member 12/11/03 #17 טוב, נווווווווווווווווו זו אני רחלי.......... די היה לי משעמם.... ולא היה לי מה לעשות............. ודי נפגעתי שנתקת לי............... ס-ת-ם-!-!-! אבל אם תדעי מי זה\ זו אז תודיעי לי... אני מסוקרנת.... (סתם....) שיהיה לך המשך יום נפלא
טוב, נווווווווווווווווו זו אני רחלי.......... די היה לי משעמם.... ולא היה לי מה לעשות............. ודי נפגעתי שנתקת לי............... ס-ת-ם-!-!-! אבל אם תדעי מי זה\ זו אז תודיעי לי... אני מסוקרנת.... (סתם....) שיהיה לך המשך יום נפלא
ש שולי פ New member 12/11/03 #18 גם אליי התקשרו בערך שלוש פעמים וניתקו.... והיה כתוב "רחלי"... רחלי, אם את כבר מתקשרת, אז עד הסוף... (לא מנתקים באמצע...)
גם אליי התקשרו בערך שלוש פעמים וניתקו.... והיה כתוב "רחלי"... רחלי, אם את כבר מתקשרת, אז עד הסוף... (לא מנתקים באמצע...)