כמה דברים חדשים

OrrKislev

New member
כמה דברים חדשים

יש פורומים הנקראים CGTalk. הם מתעסקים שם בכל הגרפיקה שאפשר לעשות במחשב אי פעם, יש שם סופר אנשים מוכשרים. אחד הפורומים שם הוא דיילי סקאץ' פורום. כלומר, כל יום יש כותרת, כמו למשל "נינג'ה נגד סבתא" ובאותו יום מציירים באותו נושא. ובסוף השבוע מחליטים על זוכים, ושטויות. פעם רציתי שיהיה גם כאן. אפשר לנסות שוב, אם רוצים. אז בכל מקרה, התחלתי לצייר שם, אחרי המון זמן. אז הנה שניים משם, ואולי עוד כמה דברים חדשים. אז הנה "Halo 3 Concept Art" זה הכותרת של אתמול. לא יודע למה, אבל זה הדבר היחידי שהיה לי בראש ושנראה לי שיהיה מגניב במשחק הזה. (האלו זה משחק מחשב, סתם משהו שבו לוקחים רובה עתידני, לובשים חליפת חלל עתידנית, והולכים להרוג כמה אנשים אחרים ברשת).

נורא מזכיר לי

סרט אנימציה של סטודנט (בצלאל?) על סקספוניסט שמנגן בבאר במרתף ניו יורקי, והמוסיקה באמת בוקעת ככה מהכלים. אתה חייב לראות את זה, ואני צריכה להזכר איפה לעזאזל ראיתי את זה.

משהו עולה לי

זה שודר בטלויזיה לפני כמה חודשים במסגרת סדרה תיעודית בנושא "תקווה", שבו יוצרים אנונימיים מביעים דרך אישית להעביר את המסר שלהם.

j i m m y

New member
למה לאבא יש עיניים של נמלה?

ולמה המתנה נראת כל כך שונה מהדמות עצמה, החיבור לא טבעי?

mm130

New member
הציור לא מתיימר להיות ריאליסטי,

ואתה ג'ימי - אל תתיימר להבין באמנות.

OrrKislev

New member
זה נראה לי מבדר ביותר

וגם - ג'ימי - דווקא לא נראה לי שיש הבדל גדול בין החבילה לבין האיש. ובאמת זה לא עובד במיוחד הקטע של הביג בנד... חשבתי שאולי יעזרו לי לפתור את זה, ניסיתי די הרבה עד שנמאס מאוד.

j i m m y

New member
לא מדובר בגודל החבילה

אלא בסגנון הצביעה והציור עצמו. נראה כאילו שציירת את החבילה באופן אחד ואת הדמות באופן אחר. ולגבי התזמורת: דבר ראשון - קומפוזציה. האיור הזה חסר שיווי משקל של הפריטים בציור. תחשוב על זה כעל נדנדה שבצד אחד נמצא נגן הקלרניט (או האבוב או מה שזה) ובצד השני נמצאת שאר התזמורת (ה'כתם' בצד ימין) וביחס למסגרת עצמה. גם הענן לא תורם הרבה. הרעיון של ההמחשה של המוזיקה עצמה ע"י צבע הוא נחמד, אבל האם לצבעים ולעובי ה"ניסיון להמחשה של המוזיקה" יש משמעות? (ד"א, אתה מנגן באיזשהו כלי נשיפה? כאחד שניגן בעברו על חליל צד, לא חשבתי על הצלילים שהוא מוציא כאילו 'עגולים' אף פעם.) אני יכול להפליג עוד הרבה בענין המחשה ויזואלית של מוזיקה וקצב בציור (לא ע"ס ספרים או דברים שאנשים אחרים אמרו, אלא על דעתי כחובב מוזיקה ויוצר מוזיקה לשעבר). מה גם - שהציור נטול רקע או קרקע, שזה גם דבר שצריך לטפל בו. הם מרחפים בחלל?

OrrKislev

New member
טרולולו

כן, אני מנגן כבר שנים רבות מאוד על קלרינט וסקסופון. השנה קניתי גם חליל צד, אז גם חליל צד. ואני מאוד מאוד רואה את כל הצלילים האלה עגולים. ומעבר לזה שחלק מהדברים הצחיקו אותי - כל הצבעים והצורות של הצלילים זה הכל בכוונה, איך שאני שומע את הביג בנד, ואיך שאני בעצמי מנגן בתזמורת, רואה את זה. חוץ מזה, באמת עכשיו שאני מסתכל על זה - המבנה של זה באמת מוזר. אוף. היום הלכתי לקומיקס וירקות והשלמתי את אוסף הניל גיימן שלי. ברגע קטן הוצאתי 500 שקלים. תכננתי לקנות רק ספר אחד. אני מאוד מאוד ממליץ על כל ספריו וכל הקומיקסים, והכל מדהים.

איזה ספרים שלו קנית?

כיף לך - יש לך ריחות נעימים של קומיקס איכותי להירדם איתו בלילה
ואני רכשתי לי גלויות קסומות של tim biskup ן- gary baseman שמעטרים את הקיר החיוור

למעלה