כמה דברים (בעברית):

SaintJohn

New member
כמה דברים (בעברית):

איזה כיף לכתוב שוב בעברית! אני עוד יאלץ לכתוב כמה פעמים באנגלית עד שהבעיה שלי תיפתר, ואני מקווה שזה יהיה כמה שפחות פעמים. מחר בשמונה בערב - המשחק השבועי כמובן. וההמלצה שלי היא כמובן - להיות נוכח. היום בערב - תהיה התחלה של משהו שיכול להיות מצד אחד אכזבה, ומצד שני אולי משהו באמת גדול מהחיים. במה זה תלוי? בתגובה של סטיבן, כמובן! פרטים נוספים - היום בערב. בשבועות הקרובים עד ליציאת האלבום כנראה שתהיה נוכחות מוגברת של מבקרים חדשים בפורום שישאלו שאלות שונות ומשונות לגבי הלהקה. כנראה שרוב השאלות תהיינה די טריוויאליות עבורנו ואולי יהיו אפילו שאלות די מפגרות. לפי דעתי, מה שהכי נכון לעשות זה להיות סבלניים עם אלו ששואלים את אותם שאלות. אם נהיה מספיק נחמדים וסבלניים ונענה על כל השאלות שישאלו אותנו (מפגרות עד כמה שיהיו), יש סיכוי גדול שאותם מבקרים חדשים יהיו חברי קבע אצלנו בפורום והוא רק ילך ויגדל. חוץ מזה - שיהיה לכולם המשך שבוע טוב ושקט.

Sky Player

New member
אין בעיה

אני יהיה מוכן לענות אל כל שאלה בסבלונות

AeroTom

New member
Sof Sof Hebrew../images/Emo70.gif

איך סידרת לעכשיו את הבעיה? (אני מנחש שאתה פשוט כתבת את ההודעה מהמחשב השני...) כמובן שנענה ברצון לכל שואל (באמת נראה לך שכ"כ הרבה אנשים בארץ התעניינו בדיסק החדש של להקתנו האהובה?). אלא אם כם תבוא לפה מישהי ותתחיל לשאול מי זה בדיוק הבסיסט של קיס...אז אני כנראה יתחרפן.
אבל לכל השאר-ברצון והבנה (אולי חוץ מ-מר טיילור שיחליט לקפוץ לביקור). ונחכה לערב לראות Whats up Exacly. אתה רוצה להגיד לי שסטיבן הסכים לחתום לך על העותק של כספיון הדגון הקטון??

בינג

New member
איזה בעסה איתך!!!!

השארת אותי המתח! משהו חשוב- יכול להיות טוב, או רע, ועכשיו אני מבין שזה קשור איכשהו לאירוסמית', כי אמרתתגובה של סטיבן!!!! אני לא יוכל לחיות עם זה!!! אני במתח!!!!! אוקיי הגזמתי... ובקשר לאנשים שישאלו שאלות: הם באים בשביל משהו מיוחד, תחרות כזאת או משהו, או שקראת לכמה אנשים לנסות?

למעלה