כמה דבריים!!...

FOB ROLL

New member
כמה דבריים!!...

*חברה שלי מספרת לי שהייתה תקופה שפטריק היה חתייך..ואני דורשת הוכחחות!!!... אבל אני לא מצליחה למצוא תמונות שהוא היה חתיך..אז למי שיש-בבקשה תעלו ליי.. *נכון יש את השיר הזה שפיט כתב על ההתאבדות- I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You should shout your mouth (summer song מישהו יכול בבקשה לשים פה את המילים של זה..כאילו באנגלית ואני אתרגם.. וגם באותה הזדמנות-בבקשה תשימו את הכתובת של האתר הזה עם המילים לשירים באנגלית.. *יש פה כמה אנשים שמפתחים ציפיות בפוב יופיעו פה- אז ככה, חקרתי ונכסנתי לאתר הרשמי של FOB ומשם נכנסתי לאתר הרשמי שלההופעות שלהם של הונדה ומתוכננות להם הופעות כבר עד אמצע יולי במסגרת הסיבוב הופעות הזה, ומתכננים עוד..ככה שפשוט חבל שתמשיכו לקוות.. *ועוד משהו על פטריק-יש לו קעקוע??!?!! אם כן, איפה ואיזה?! *ועוד דבר קטן, דוד שלי נוסע לאמריקה, ואולי הוא יילך לחנות של פוב ויקנה לי שרשרת כמו הקעקוע שיש לפיט בבטן..איזה כיייף ליי!!!..

FOB ROLL

New member
לא תאמינו מא מצאתי!!?..

סוריי שאני פותחת שני אשכולות ברצף אבל תראו מה מצאתי.. פוב חתו על פוסטרים שלהם עם הדם שלהם- קישורים- http://www.buzznet.com/web/foe/videos/6315171 ופיספוסים- http://www.buzznet.com/web/foe/videos/6314941/

קישור ישיר ../images/Emo26.gif

לכל המתעצלות , כמוני
http://www.buzznet.com/web/foe/videos/6315171

לא הייתי מתנגדת לאיזה פוסטר כזה ../images/Emo3.gif

חחח הייתי לוקחת את דגימת הדם שעל הפוסטר ומשבטת לי איזה פיט קטן חחחחח
למרות שניראה לי שזה עדיין לא אפשרי בימנו .... [חבל ,וגם חבל שאני לא יכולה לקבל פוסטר כזה \החיים לא נחמדים אליי!]

לייינוש

New member
תנוו לי את הפוסטר!!!!!!!!!!!!!!!!

חולני הא??? טוב אני ילדה חולנית!!! אני רוצה אותו!!!

AdiA12

New member
את לא שמעת על זה? ../images/Emo129.gif

הלהקה הכינה 5 קלפים שנקראים קלפי טארוט או או משהו כזה, והם השתתפו במבצע התרמת דם, אז הם לקחו גם דגימת דם ועירבבו עם דיו אדום וחתמו עם זה על הקלפים, ואם אני לא טועה הם חילקו או מחלקים אותם בהופעות. אני גם לא הייתי מתנגדת לקלף הזה...

הייתה תקופה שפטריק היה חתיך?

חחח חמודה שלי פטריק נראה מעולה,זה שהוא קצת שמן לא אומר שהוא מכוער.

AnGi14

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן|

יש לי שאלה קטנה כלורמ עכשיו כשאני מסתכלת על פטריק לעומת הדיסק הקודם נגיד בקליפ Sugar We're Going Down זה ניראה כאילו שהוא השמין קצת אני מדמיינת?? וזה לא שיש לי בעיה עם זה-להפך!!! פשוט אני סת'ם שואלת...

לייינוש

New member
גרר---->

אולי רק אולי חפשי אם יש תרגום בתרגומי שירים שעשו.. יש כישורים למעלה שזזים כול הזמן ופאטריק חמוווד לגמרי הוא לא השתנה הוא העלה במשקל אבל אני חולה לו על התחת הלבן שלו ואין לי מושג עם יש לו קעקוע והם יבוא--אני מקווה שזה יקרה מתי שהו ושהוא יקנה לך!!!! אני מתה לאחד כזה שאולי יקנה לך נעליים שלהם זה שווה!!! ודרך אגב שיקנה לי גם!!! חח סתם

shaharyy

New member
הנה תמונה שלו :)

>>>>>>>>>>>>>> תמונה לא ממש מוצלחת..זה מסרטון שראיתי...אז צילמתי את מה שהספקתי

Fall Out Liel

New member
או.קי..החלטתי להגיב לבסוף../images/Emo6.gif../images/Emo192.gif

*פטריק היה חתיך,נשאר חתיך ויהיה חתיך, הוא היה רזה בצעירותו ועכשיו הוא השמין [ואני לא מבינה איך]. *נתנו לך אתר עם ליריקס. *אני לא יודעת מה לגבי אחרות אבל אני יודעת שהם מפוצצים עד יולי, לא חשבתי שזה יהיה מהר גם ככה, אבל תאמיני לי שזה יכול לקרות וגם בזכותנו! *לפטריק אין קעקוע לפי הידוע לי, אבל לשאר החברה יש. *וואו! מדהים! חח סתם, שיהיה לך בכיף

טוב ההתחלה עיצבנה אותי../images/Emo223.gif

אז הייתי חייבת לשים פה את התמונה הזאת
הוא כל כך חמוד בה ובכלל הוא חמוד ואמ.. טוב על השאר עזרו לך ואני חושבת שעוד לא תירגמו את השיר הזה אז יכול להיות נחמד אם מישהו יתרגם

נירושית

New member
../images/Emo99.gif

פטריק מדהים בעייני. והוא צ'אבי. לא שמן! יואו! ריחן נכון שמומו יראה בדיוק כמו פטריק בתמונה הזאת?! אולי עם שער שחור, אבל נכון? ;[[

אה וכן..../images/Emo223.gif

יש ציפיות שהם יופיעו פה ואנחנו מנסים לגרום לזה לקרות.. זה לא שאנחנו חושבים שזה הולך לקרות בשבוע הבא אבל עם קצת מאמץ יכול להיות שאפילו שנה הבאה הם יגיעו אלינו.. ואולי גם רק בסיבוב הופעות של הדיסק הבא שיהיה להם ואולי גם אף פעם לא. אי אפשר לדעת אבל אם לא ננסה כלום הסיכויים שזה יקרה יהיו יותר קלושים. אין מה לעשות צריך סבלנות.

AdiA12

New member
אני שלחתי לאתר שאלה. ../images/Emo129.gif

ושאלתי אם יש סיכוי שהם יגיעו לארץ, עדיין פיט לא ענה.. איך אפשר שהם יגיעו..?

למעלה