כמה גשם.....

• פותח הנושא rech
  • פורסם בתאריך

rech

New member
כמה גשם.....

מתי זה נגמר? 23 שנים בלי אופנוע והחורף פה היה כמו חורף בגדדי, רק קניתי אופנוע-ועוד מעט ידברו פה במבטא סקוטי...., די כבר-תביאו קצת שמש (פשוט הייתה לי נסיעה מאוד רטובה לעבודה)

כRובי

New member
זה גשם זה ? ../images/Emo3.gif אני זוכר ,לפני שנים

וברצינות - חליפת גשם יש ?

rech

New member
יש , אבל...

מעוצמה מסוימת הכפפות כבר לא בעניין של להיות אטומות, על קניית ערדליים ויתרתי כי יצאתי מנקודת הנחה שסוף מרץ כבר ייגמר-מה שיצא המון מים בידיים ובגרביים.... אבל תמיד נשאר עם חיוך-לפחות משתדל

Shuchman

New member
ומה אתה למד מזה?

שאסור לחסוך בדברים האלה. כפפות טובות זה חובה - אחרת הידיים הרטובות יקפאו ולא יגיבו נכון בזמן אמת. ערדליים - כמה זה כבר עולה? ואתה מגיע לעבודה יבש, שמח וטוב לב. חבל על איכות החיים - תשקיע עוד טיפה (ממש טיפה) והחורף יעבור עליך בשלום.

גרמי

New member
שבוע שעבר קניתי חליפת גשם חדשה

עד עכשיו רכבתי עם מכנסיים נגד מים, ערדליים צבאיות כאלה מגומי ומעיל עור. מכיוון שמדובר בדרך כלל בנסיעות קצרות וגשם קל, זה הספיק בדרך כלל, אבל החורף הזה הביא לחדירת מים באזור הכתפיים והמפשעה, והחלטתי שצריך להתקדם. אחרי מחקר שוק קטן קניתי חליפת גשם חלק-אחד של Frank Thomas דו-שכבתי. אחרי נסיעה ארוכה לגליל העליון הקפוא, ועוד נסיעות קצרות בגשם, אני יכול רק לשבח את החליפה, שגם קלה, גם נוחה, גם שימושית, גם מחממת וגם אטומה. המחיר: 450 ש"ח במזומן בשחר אופנועים. מומלץ! הערדליים, לעומת זאת, אכזבו אותי. קניתי כאלה של Sportex עם ריצ'רץ בצד, שהם יותר שימושיים וקלים להלבשה מהגומי הישנים, אבל כבר אחרי יום הרכיבה הראשון התפתח קרע בצד הפנימי של עקב שמאל..... בקיצור, אני צריך עכשיו למצוא את הזמן לחזור למתחם להחליף אותם
יש למישהו המלצה על ערדליים טובים ועמידים שגם נוחים להלבשה?

גרמי

New member
תודה יש. אבל....

הם ממש לא נראים טוב עם מכנס אלגנט וחולצה מכופתרת....

למעלה