כמה גרסאות יש ל RBW?

adamkylie

New member
כמה גרסאות יש ל RBW?

אני כבר ראיתי 2 (הבדלי עריכה קטנים...) ב MTV HITS .........

p i n g o

New member
לי יש שלוש על המחשב...

יש הבדלים קטנים. לא ידעתי שהיו ב-MTV HITS שתי גרסאות! מתי ראית את זה?

nerod 72

New member
אתם יודעים..מתי יהיה את הקליפ...

באמ טי וי? כבר צריך להיות לא? ולשים אותו ברוטציה של כל שעה... כמו שהיה עם סלואו... בטח מיום שני...

p i n g o

New member
ב-MTV HITS כבר יש אותו מדי פעם

ואני מאוד מקווה שממחר יהיה אותו ב-FRESH ב-MTV הרגיל! שימו לב שמצד אחד יש את מדונה, יקירת MTV ומצד שני את בריטני, שהקליפ שלה הוא בלעדי ל-MTV, ככה שאל תשפטו לפי משפר הפעמים שמשדרים את קיילי לעומתן...

TOXIC של בריטני לא מפסיק להיות בפר

בפראש מתי קיילי תחליף את בריטני????[הייתי אצל ידיד וראיתי MTV כולש ניה היה את זה בפראש!] שיהו אני מתה עליו הוא כ''כ יפה![TOXIC] בפעםה ראשונה ששמעתי אותו חשבתי שהוא דוחה ושהוא לא יצליח אבל עכשיו אני ממש אוהבת אותו
אבל עד שרד בלודד וומן של קיילי ייצא וכולם יכירו אותו TOXIC כבר יתחיל לעצבן....הם לא אמורים לצאת במקביל נכון

tatababa

New member
הם כן יוצאים במקביל

Toxic ו-RBW יוצאים באותו השבוע בבריטניה. אין לי מושג לגבי מקומות אחרים בעולם.

אה....המממ אני כמובן מעדיפה את RBW

אבל באמת שTOXIC נחמד
אבל לא נראה לי שהוא יעבור את קיילי... אני מקווה
שניהם מוצלחים ,שונים ומגוונים!!!

tatababa

New member
זה לא פשע

להעדיף שבריטני תיקח, למרות שלדעתי השיר של בריטני (וגם הקליפ) ממש על הפרצוף. כעיקרון יש גם תחרות מצד ג'ורג' מייקל שמתקמבק עם סינגל חדש. אישית אני לא ממש התלהבתי מהשיר. חביב אבל לא מעבר. הסיכוי למקום ראשון תלוי לדעתי רק ברמת הפרסום והקידום של השיר. דרך אגב - RBW כבר מתחיל להוכיח את עצמו. השבוע BL חוזר לטופ40 האוסטרלי, עלייה של ארבעה שלבים למקום ה-38! הקליפ הגיע לא מזמן לאוסטרליה, והכימיקל ברודרס מיקס של SLOW אמור אף הוא להגיח לתחנות הרדיו כך שבקרוב האלבום בהחלט הולך לקפץ לו אל תוך הטופ20 אם לא מעבר..

אוי SLOW של הכימירל ברודרס מעולה!

אני התאהבתי בו לגמריי!!!!!!!!!!!!! שיהוה אולבום באמת יקפץ לו למעלה אני מקווה... כשחושביםע לז ה ברמה שלו-RBW הרבה יותר שווה לא רק בגלל שזה קיילי ואני אוהבת אותה אלא...כי זה פשוט ככה יש בו כמה סיגנונות מוזיקה ובTOXIC יש משהו מיוחד אבל לא כמו RBW RBW פשוט משהו שקיילי מעולם לא עשתה
והתוצאה כפי שדיברנו עליה רבות-מהממת! הוא חייב להגיע לראשון!!!!!!!! לדעתי TOXIC יגיע לעשרת הגדולים או לחמשיה הגדולה אבל לא לראשון..... תגיד איפה האלבום של קיילי כרגע בטבלה? ואיפה של בריטני?

p i n g o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אהבתי: "כעיקרון יש גם תחרות מצד ג'ורג' מייקל שמתקמבק"

למעלה