כמה גרוע מעבד סלרון?

respecto

New member
כמה גרוע מעבד סלרון?

אבי הציע לי לקנות אינטל סלרון 1.8GHZ והבנתי שהוא פחות טוב מהדואל קור 2 כמה משמעותי ההבדל, אציין שהזיכרון הוא 1024 MB והמחיר הוא נמוך משמעותית לדעתו. תודה אוהד

eliel11

New member
הוא לא גרוע בכלל

השאלה רק למה המחשב ישמש. זתומרת שאם אתה רוצה לגלוש, לכתוב עבודות ולשמוע מוזיקה אז הוא מעולה. למעשה לשימושים כאלו יהיו לו ול קור 2 דואו בדיוק אותם ביצועים. לעומת זאת אם אתה מתכנן לעבוד עם אדוב פרמייר או מטלב ולשחק משחקים כנראב שסלרון לא יספיק. קיצר ידידי פרט את צרכיך מהמחשב ויוכלו לענות לך טוב יותר.

respecto

New member
תודה רבה

קצת הרגעת אותי, אני צריך אותו בעיקר ללימודים, וקצת לראות סרטים אולי , והכי חשוב שאוכל שלחק בו פיפא 2007 תגיד לי שיש מצב ..... תודה אוהד

eliel11

New member
זה היה מהיר

בכל אופן, זה יותר תלוי בכרטיס מסך. סלרון מן הסתם יבוא עם intel gma 950 אני מניח שלפיפה זה מספיק אבל מומלץ לבדוק מה דרישות המערכת של המשחק (אני יותר בקטע של לירות באנשים\יצורים מהחלל) סלרון 1.5\1.6 אמור להספיק. אל תצפה לרמת גרפיקה מקסימלית. מה שכן אני מניח שזה פחות חשוב במשחק כדורגל כי אתה לא ממש רואה בתלת מימד שם, זה יותר 2.5 מימדים (שוב אני לא שיחקתי מעולם במשחק הזה) אני יודע ששותף שלי משחק על נייד בן 7 עם מעבד MHZ900 ועם כרטיס מובנה פיפה 2005..

respecto

New member
שוב תודה למרגיע הלאומי

המחשב הוא 1.86GHZ של סלרון והכרטיס מסך של ATI 200MB הצלת אותי.... עכישו אני רגוע תודה רבה

Jan22

New member
זה לא שהוא גרוע ..

נתחיל בזה שסלרון M שונה לחלוטין מהסלרון השולחני שאנחנו רגילים אליו (שהוא באמת מעבד גרוע). הסלרון M (מובייל) מיועד לאפליציות משרד של גלישה / מוסיקה-סרטים / אופיס וכל מה שקשור. תחשוב על זה ככה ,מעבד הקור דו מיועד ליישומים כבדים כגון גראפיקה / קידוד / עריכת סרטונים בזמן שמעבד הסלרון M מיועד לעבודה משרדית.

AKIRA972

New member
RAM RAM RAM כמה שיותר!!!

היום הזיכרון מאוד זול - אם אתה הולך כל סלרון לפחות תשקיע את הכסף ב 2 גיגה.

למעלה