כמה בקשות

Lablabla

New member
כמה בקשות

היי כולם, אני שמח לבשר לכם ש"מבצע הגיוס" של שחקנים לקבוצה החדשה בגולן מתקדם יפה מאוד. עד עכשיו יש בערך 14 שחקנים +-. האימון הראשון מתוכנן לשבוע הקרוב - למרות הבגרויות חורף הקרובות שנשארו. בכל מקרה, רציתי להציג כמה בקשות שיש לנו. קודם כל וחשוב מאוד: שניים (לפחות) מהשחקנים (זה חשוב - הם אחרי צבא) לא נוסעים בשבת. לכן הבקשה שלנו היא שהמשחקים שלנו (אם וכאשר נצטרף לליגה) שהמשחקים שלנו יהיו ביום שישי, מספיק מוקדם כדי שיוכלו לחזור הבייתה בקשה שניה היא, אני יודע שבליגה יכולים לשחק מגיל 17 ומעלה, אחד השחקנים (כרגע רק כאופציה, אלא אם כן יתקבל אישור) יהיה בן 17 רק ביולי, אך הוא.. אממ.. די גורילה, אם אתם מבינים, אפילו לגדולים שבניכם יהיה קשה לעצור אותו... אוטובוס קו 36 הבא :) האם יש אפשרות לקבל אישור שהוא יוכל לשחק איתנו גם? תודה, כרמל

FootballH

New member
תשובות

אתם יכולים לקבוע לעצמכם מתי אתם משחקים בליגה. קחו בחשבון, שמשחקים בבית שלכם יהיו לפי לו"ז שלכם ומשחקי חוץ יהיו לפי לו"ז של הקבוצה המארחת. לגבי הבן 17, כרגע התשובה היא לא. לא ניתן לשחק מתחת ל 17. מה שכן, יש נקודה חשובה של מתי אתם מצטרפים לליגה. אם אתם מצטרפים רק ל"שנה הבאה" אז לא נראה לי שתהיה בעיה. אגב, קיבלת את ההודעה שלי במייל?

Lablabla

New member
קיבלתי

קיבלתי את המייל שלך, אני אגיב לך למה שצריך למייל בחזרה כרמל

Quantum2

New member
עוד חזון לבאות

נראה לי שקפצנו קצת מעל לפופיק... דבר ראשון עוד אין קבוצה מבוססת ברמת הגולן, דבר שני הקבוצה(שאין עדיין) לא תשחק בליגה השנה... ודבר שלישי...רמת הגולן זה קצת רחוק... אני לא רוצה להפיל את רוחכם אבל בוא נלך עם זה צעד צעד...אתם לא חושבים?

ofribecker

New member
התיחסות

בתור חבר בהנהלת הליגה, יו"ר השופטים, וגם מי שבזמנו הקים והתחיל את כל העניין ב 1999, אני יכול לומר לכם שם ברמת הגולן כמה דברים: 1. כל הכבוד!!! כדי שיהיה פוטבול בארץ, וכדי שמומנטום הצמיחה של כולנו יימשך, אנחנו זקוקים לכם ולאנשים כמוכם, שמארגנים, מתארגנים, יוזמים ועושים. 2. יש קשיים ויש אתגרים גדולים בדרך. בגלל העובדה שבישראל אין מסורת של הענף ואנחנו בעצם מנסים לייצר אותה מאפס, אז כולנו נדרשים לתרום מעצמנו כדי שדברים יקרו. 3. הליגה השנה כבר רצה וזה לא יהיה נכון לדעתי להוסיף באמצע עוד קבוצות, אנחנו לא מאורגנים לזה בצורה טובה. 4. כדי שאפשר יהיה בהקדם (לפני תחילת העונה הבאה) להחליט איך משלבים קבוצה מרמת הגולן (ואגב יש עוד התארגנויות כאלה גם בי-ם, כפ"ס וב"ש) צריך לוודא שיש מגרש סביר לארח בו באופן מלא (זמן משחק, אורך, רוחב, שערים), שיש אפשרות שתגיעו לכל משחקי החוץ, שכל הקבוצות מסוגלות להגיע אליכם בצורה סבירה, ואתם צריכים לרכוש מדים וביטוח. 5. באופן אישי אני מאוד מאוד רוצה לראות אתכם בעונה הבאה משחקים בליגת IFL ובטוח ומבטיח שהנהלת הליגה תעשה את כל מה שאפשר כדי לעזור שזה יוכל לקרות. הרבה יש על הכתפיים שלכם כדי שזה אכן יקרה. 6. אני רוצה להציע שלפגישה הבאה של הנהלת הליגה שתהיה, תשלחו נציג או שניים שלכם כדי שכבר נוכל לדון באתגרים והמשמעויות של צירוף שלכם. 7. בואו נתקדם ושיהיה בהצלחה!!!

Lablabla

New member
קודם כל תודה!

בנוגע למגרש - יש לנו מגרשי כדורגל פה בגולן. שלא אמורה להיות בעיה (צריכים לדבר עם המועצה עוד, אבל זה עקרונית) לארח בהם. שערי רוגבי (כמו בספורטק) אמנם אין, אבל הרוחב והאורך הוא, עד כמה שידוע לי, סטנדרטי לכדורגל. אנחנו נשמח לבוא לפגישה הבאה של הנהלת הליגה. רק שנדע כמה ימים מראש :) כמובן. כרמל

ofribecker

New member
מצוין!

האם מסרת כתובת אי-מייל, טלפון, למישהו מאיתנו? אם לא, אז תן לנו שנוכל לזמן אתכם. שיהיה בכיף.

Lablabla

New member
מסרתי לבן, אבל לכל מי שרוצה:

אימייל [email protected] פלאפון: 0524576103 כרמל - בכל שעה.. (כמה מעצבן שאני לא יכול לבוא ליגור או לאנשהו ואני אצטרך לראות את המשחק לבדי.. גלמוד ועצוב.. (איזה עצוב?? סופרבול! חח) נו מילא, לפחות ביטלו לי את המבחן ביום שני D:)

gadotmi

New member
יופי

כל הכבוד !!! דורי רייכמן הוא האדם שמזמן את ישיבות הנהלת הליגה. נודיע לך כאשר תתקיים הישיבה הקרובה. אני מצטרף למה שנכתב למעלה בעניין הצטרפות במהלך העונה הנוכחית. זה קצת בעייתי לא רק בגלל סדר המשחקים אלא גם סיבות פרוזאיות כמו ציוד, ביטוח, הכרת החוקים וכדומה. צריך לזכור שכולנו מתייחסים לעונה הנוכתית כ-"פריצת דרך" או "התנעה" או "חימום" או איך שרוצים לקרוא לזה. ההתארגנות לקראת העונה הבאה זה המבחן האמיתי שלנו - כי אם רוצים להרים פרוייקט כמו שצריך, העקרון החשוב ביותר הוא רציפות והמשכיות. בהמשך למה שנכתב ע"י החברים האחרים לני, אני בטוח שכל מי שעוסק בעניניי הפוטבול בכלל והליגה בפרט ישמח לסייע לכל מי שמעונין למסד קבוצה בכל מקום בארץ, כולל רמת הגולן.

למעלה