כמה בקשות...

t a l talim

New member
כמה בקשות...../images/Emo140.gif

עמותת "משאלת לב", העמותה אליה מועבר הכסף מכרטיסי החבר, חוברת אלינו מעתה לצירוף עוגות מעוצבות ביום מתן המשאלה. (בפעם הקודמת נתרמה העוגה ע"י Nיכל, וממה ששמעתי היה מדהים- תודה!) אני מצרפת מייל שקיבלתי, כל עוגה תתקבל בתודה... "טל שלום, יש לנו מספר חגיגות משאלה בתחילת יולי ואני מקווה כי הפורום שלך יוכל לעזור לנו עם עוגות עבור הילדים: ילד המשאלה אוהד בן 11 סובל מלוקמיה, הוא עומד לטוס לפריז ויורודיסני עם משפחתו. הוא מתגורר במבשרת ציון, המתנדבות שלנו מירושלים מארגנות לו חגיגת משאלה בשבוע הבא, נשמח אם מישהו יוכל לאפות עוגה יפה המסמלת את פריז או יורודיסני. ילדת המשאלה נרקיס בת 9 סובלת מסרטן בכליות, היא עומדת לטוס עם משפחתה לדיסני שבאורלנדו, היא מתגוררת במעלה אפרים. המתנדבות שלנו מירושלים גם כן יחגגו לה את משאלתה בשבוע הבא. ילד המשאלה דביר בן 10 סובל מגידול בראש, הוא עומד לטוס לפריז ויורודיסני. הוא מתגורר בחולון ואנו מעונינים לארגן לו חגיגה בתחילת יולי. ילד המשאלה מור בן 15 סובל מניוון שרירים מסוג דושן. הוא עומד לנסוע למפעל מרצדס בגרמניה (מור הוא פריק של מכוניות) הוא מתגורר בנתניה. אנו רוצים לחגוג את משאלתו בתחילת יולי עם עוגה יפה בצורת מכונית או סמל של מרצדס. אם את זקוקה לעוד פרטים אנא תעדכני אותי. מקווה שזה לא יותר מידי עוגות. כמובן שהמתנדבים שלנו יבואו לאסוף את העוגות. תודה מראש, מיכל-משאלת לב"

shtuzit

New member
אני אשמח להכין עוגה למור עוגה של

מכונית יפה.אני רק צריכה לדעת תאריך מדויק.

אני אשמח להכין עוגה לדביר,

אם אפשר לתת לי התראה מספקת של כשבוע, זה יהיה נהדר.

שושkה

New member
טל רעיון נהדר. כמה שאלות

האם יש מי שיאסוף עוגות? אם אני רוצה להכין עוגה לאוהד אני צריכה שיאספו ממני מהבית או מת"א מהעבודה. מה המועד המדוייק למסירת העוגה? שבוע הבא זו אמירה כללית מדי עבורי (שכן כל דקה מחושבת עם תינוקת בבית...)

באבלו

New member
טל - אני אשמח להכין עוגה לאוהד

על מתי מדובר? וכל הכבוד! ריגשת אותי!

meiravit1

New member
טל- ברצון אכין עוגה לנרקיס....

רק יידעי אותי לגבי מועד מדויק של מסירת העוגה ואם אפשר קצת אהבות/תחביבים של הילדה כדי שאנסה לשמח אותה עוד קצת אפילו- בנות, את יודעת...

Nיכל

New member
כלכבוד בנות! שתדעו שחוץ מהעוגה של

הבת שלי, העוגה לילדה הזו היתה הכי חשובה בעולם והכי מספקת ומצמררת! נורא לחשוב על ילדים חולים ונפלא לשמח אותם!

שיר2525

New member
מוכנה לעשות עוגה של דיסני רק שאדע

למתי ומי בא לקחת? בשמחה רבה

t a l talim

New member
איזה פורום נפלא... כלכך מחמם את הלב

אני מצרפת מייל נוסף שקיבלתי ממיכל, משאלת לב- "ראיתי שיש הרבה מתנדבים שמוכנים להכין עוגות, זה פשוט נהדר!!!!! מחמם את הלב! אני לא כל כך יודעת איך לכתוב להם ישירות לכל מי שמוכן לתרום עוגה, אשמח אם תעדכני אותי. עד אז אשמח אם תוכלי לעדכן אותם ש- מסירת המשאלה לאוהד נקבעה ליום ג' הקרוב ה- 29/6 בשעה 17:00, החגיגה תהיה בחוות סוסים בירושלים. המתנדבות מירושלים ישמחו לאסוף את העוגה (כל עוד זה מאזור ירושלים). מסירת המשאלה של נרקיס נקבעה ליום חמישי הקרוב ה- 1/7 בשעה 18:00 גם כן בירושלים. תחביבה של נרקיס- לרקוד ולשיר, אוהבת את המורדים, צבע צהוב. המתנדבות מירושלים ישמחו לאסוף את העוגה (כל עוד זה מאזור ירושלים). מסירת המשאלה של דביר נקבעה ליום ראשון ה- 4/7, המתנדבים מהמרכז ישמחו לבוא לאסוף את העוגה. דביר מתגורר בחולון. לגבי ילד המשאלה מור, טרם נקבע מועד למסירת המשאלה. הוא נוסע לגרמניה ב- 12/7 אז אני מאמינה שחגיגת המשאלה תתקיים כמה ימים לפני כן. אשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה. הרבה תודה, מיכל" אז מי שהתאריכים והמקומות מתאימים לה (או לו כמובן), מוזמנת לפנות אלי במסר ואקשר בינכן. שוב תודה! פשוט נפלא לראות בכל פעם מחדש איזה משתתפים יש בפורום הזה.

כולי צמרמורת...

האם "מסירת משאלה" זהו ארוע שבו מבשרים לילד על "הצ'ופר" שהוא מקבל? אחרי שאצבור קצת יותר ניסיון בעיצוב עוגות אשמח להשתתף ולסייע לארועים מסוג זה בעתיד. כל הכבוד לתורמות ולמתנדבות! מאוד מחמם את הלב.

Nיכל

New member
זה בדיוק זה! לילדה שקיבלה את העוגה

שלי מסרו כרטיסי טיסה לדיסני-אורלנדו ביחד עם העוגה שלי. הבאסה היחידה היא שלא נזכה לראות את הפני הילדים כשהם מקבלים את העוגות וההפתעות אבל אפשר לדמיין... נראה לי שפו וחביו יצאו לי כל כך חמודים רק בזכות זה שהיה לי כל כך חשוב לעשות לה את זה הכי טוב שאפשר

למעלה